Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah iyiliğini versin cnm inş..ne kadarlık evlisin....
RA hastasını bilemedim o ne oluyokiiiii:26::26:

kız elüüfff karnının büyüklüğü ne boyutta kız benimki gene davul gibi olduu gerildi ama bugün adet ağrısı gibi ağrım olmadu noluyoo içimde bilmiyorum

akşamdan bacaklı çorba arttı yanına da etli patates yapacam inş etini pişirdim de şimdide kendisini pişiricem ama demin de tv de balık gördüm çok çekti canım balık çokkkk severimm ben deee
oh oh maşşallah senin yemeğin hazırmış ne güzel afiyet olsun
Yemek yapma konusunda 1 haftadır rahatım ya valla ne rahatlıkmış annem yapıor saolsun elimi bie değirmiyor bizim ewde 2 öğün yemek pişer öğle yemeği akşam yemeği ayy bi sıkıntı ...
oh elifim sende rahatsın walla bacım ne diyimmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bu akşam yemeğim yok artık eşimle birbirimizi yiriz

kızlar bende çıkayım artık hepinizi öperim ve giderim

:13::13::13::13::13:
durum tmm anlaştık akşama kocişlerimizi yiyos
ama ben ciddiym kızlar bugün yemeğim yooooooooookkk

allah iyiliğini versin cnm inş..ne kadarlık evlisin....
RA hastasını bilemedim o ne oluyokiiiii:26::26:

cnm romatait artrit iltihaplı romatizma çıktı bende çok ileri değil ama ilaçlarım ağır oyüzden bebek için tehlikeli olur diye çocuk yapamıyoruz.ben 6 yılık evliyim.

kız elüüfff karnının büyüklüğü ne boyutta kız benimki gene davul gibi olduu gerildi ama bugün adet ağrısı gibi ağrım olmadu noluyoo içimde bilmiyorum

aynen bnmkide davul gibi
akşam oldu mu bide gaz biriko çıkaramıorum afedersin uyurken çıkıor o ayrı..ama gazdan dolayı ağrım oluor belimede ara ara girior
sabredelim bakalım günleri saymaya devam

cnm romatait artrit iltihaplı romatizma çıktı bende çok ileri değil ama ilaçlarım ağır oyüzden bebek için tehlikeli olur diye çocuk yapamıyoruz.ben 6 yılık evliyim.

cnm çok çok çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin en kısa zamanda bu hastalığını yenip bebişine kavuşursun inşallahhhhh

RABBİM şifa versin arkadaşım sabret onun rızasını alabilmek için sabret ...bebeiş için acele etme inş.olur sen iyileşmeye bak.

aynen bnmkide davul gibi
akşam oldu mu bide gaz biriko çıkaramıorum afedersin uyurken çıkıor o ayrı..ama gazdan dolayı ağrım oluor belimede ara ara girior
sabredelim bakalım günleri saymaya devam

cnm gaz sancınmı var demek kocişe de de sırtını ovsun cnm yaaa
rahat rahat bırtlat evde yabancı da yoookkk
annen kendi annen nasılsa kocişide boşver salla gitsinnn
cnm kayınvalidenler yakınmı size gelip giderlermiiiii ohiç arayıp sormuyomu napıyon nidiyon diyeee

offfffffffff yaaaaaaaine
ben çıkıorum yaaaaaaa
annem başladı yine
aaaaaaaaaaaaaaaa çıldıreceğim
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kaç gündür burdaydı o da günüdüz gelior akşam gidior tencere tencere yemek getirir yapar allah var ilgili ama ben eşimin ailesine sölemedim tüp bebek yaptırdığımı sölemeyecemde...biraz bu konuda cahiller.

cnm çok çok çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin en kısa zamanda bu hastalığını yenip bebişine kavuşursun inşallahhhhh[/QUOT

Sağol cnm inş.sizde varmı hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…