hoş bulduk cnm bende forumu yeni takip etmeye başladım size rastladım:) bende RA hastasıyım ve ilaç kullandığım için şuan bebek olayı yasak. ama bende bebeğim olsun çok istiyorum. sizler gibi... inşallah allah hepimize nasip eder.
ben zaten her zaman aşeriyom elifffffffffffff evlendikten sonraa 6 7 kilo aldımm yaaaa:83:
oh oh maşşallah senin yemeğin hazırmış ne güzel afiyet olsunakşamdan bacaklı çorba arttıyanına da etli patates yapacam inş etini pişirdim de şimdide kendisini pişiricem ama demin de tv de balık gördüm çok çekti canım balık çokkkk severimm ben deee
oh elifim sende rahatsın walla bacım ne diyimmmmYemek yapma konusunda 1 haftadır rahatım ya valla ne rahatlıkmış annem yapıor saolsun elimi bie değirmiyor bizim ewde 2 öğün yemek pişer öğle yemeği akşam yemeği ayy bi sıkıntı ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bu akşam yemeğim yok artık eşimle birbirimizi yiriz
kızlar bende çıkayım artık hepinizi öperim ve giderim
sen yine o kadar almışsın ben 10 kilo aldım halen de alıorum..biri bana dur desin ayol
allah iyiliğini versin cnm inş..ne kadarlık evlisin....
RA hastasını bilemedim o ne oluyokiiiii:26::26:
kız elüüfff karnının büyüklüğü ne boyutta kız benimki gene davul gibi olduu gerildi ama bugün adet ağrısı gibi ağrım olmadu noluyoo içimde bilmiyorum
sen yine o kadar almışsın ben 10 kilo aldım halen de alıorum..biri bana dur desin ayol
cnm romatait artrit iltihaplı romatizma çıktı bende çok ileri değil ama ilaçlarım ağır oyüzden bebek için tehlikeli olur diye çocuk yapamıyoruz.ben 6 yılık evliyim.
cnm romatait artrit iltihaplı romatizma çıktı bende çok ileri değil ama ilaçlarım ağır oyüzden bebek için tehlikeli olur diye çocuk yapamıyoruz.ben 6 yılık evliyim.
aynen bnmkide davul gibi
akşam oldu mu bide gaz biriko çıkaramıorum afedersin uyurken çıkıor o ayrı..ama gazdan dolayı ağrım oluor belimede ara ara girior
sabredelim bakalım günleri saymaya devam
cnm gaz sancınmı var demek kocişe de de sırtını ovsun cnm yaaa
rahat rahat bırtlat evde yabancı da yoookkk
annen kendi annen nasılsa kocişide boşver salla gitsinnn
cnm kayınvalidenler yakınmı size gelip giderlermiiiii ohiç arayıp sormuyomu napıyon nidiyon diyeee
cnm çok çok çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin en kısa zamanda bu hastalığını yenip bebişine kavuşursun inşallahhhhh[/QUOT
Sağol cnm inş.sizde varmı hamilelik?
offfffffffff yaaaaaaaine
ben çıkıorum yaaaaaaa
annem başladı yine
aaaaaaaaaaaaaaaa çıldıreceğim
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aynen bnmkide davul gibi
akşam oldu mu bide gaz biriko çıkaramıorum afedersin uyurken çıkıor o ayrı..ama gazdan dolayı ağrım oluor belimede ara ara girior
sabredelim bakalım günleri saymaya devam
cnm çok çok çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin en kısa zamanda bu hastalığını yenip bebişine kavuşursun inşallahhhhh[/QUOT
Sağol cnm inş.sizde varmı hamilelik?
malesef cnnm çok isterdim bende hamileyim demeyi ama yok yok yokkkk
ben 2 sefer tüp bebek yaptırdım ama olmadı kısmet değilmişşşşş
RABBİM şifa versin arkadaşım sabret onun rızasını alabilmek için sabret ...bebeiş için acele etme inş.olur sen iyileşmeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?