Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hmm eee ne diye yatıyon sanıyo ozaman ne dediniz onlara:26::26::26::26:

inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin . annelik duygusundan kimseyi mahrum etmesin.

yaaaa kızlar bişiiiiyyy sorucam şimdi inş hamile kalırsak gene son adetimizin ilk gününden hesaplıcaz demiiiii :26:

inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin . annelik duygusundan kimseyi mahrum etmesin.
amin cnm amin
aaaaaaaaaa çıkamıorum annem kızıor

iğne yaptırdım yatıom dedim fazla bişe sormadılar

kız sizinkiler gene iyiymiş walla iyi gene ivit ivit sormamışlar bizimkiler olsaaaaa ohoooo neler neler sorarlar hayırdır noldu nasıl oldu derler

kedersiz blog ismi bulabildimi erakım girdim eve gelir gelmez bulamamış düşünelim bakalım pazartesi buluruz iyi akşamlar hanımlar

merhaba arkadaşlar ben yeni aşılama oldum pazartesi sonucum belli olacak.çok meraklı ve heyecanlıyım.eşim variköselden ameliyat oldu.şu an için sayı 50 milyon ve hareketlilik %75.bende adetimib 2. günü fostimon 75 ml kullandım göbekten. 9 gün.adetimin 13. günü aşılamam yapıldı.yumurtam 17,5-18 mm olmuştu. çok merak ediyorum ilk aşılamada hamile kalan var mı ?

asi38 kızzzzzzzz maşşallanız var oku oku bitmedi iyi döndermişsiniz topi okudukça burdaki herkese alıştım sanki komşularımla sohbet ettim iyki girmişim kk ne

asi38 kızzzzzzzz maşşallanız var oku oku bitmedi iyi döndermişsiniz topi okudukça burdaki herkese alıştım sanki komşularımla sohbet ettim iyki girmişim kk ne

walla cnm burda sohbet güzelllll yeri geliyo ağlıyoz yeri geliyo bağırıyoz yeri geliyo şakalar havada uçuşuyoooo

cnm valla bnm çevremde ilk aşılamayla hamile kalan bikaç tanıdığım var.
şahsen ben 5 kere aşılama oldum hepsi negatif
ama gönlünü ferah tut
bu iş kısmet rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane sen bol dua et tutsun die hayırlısı olsun
sonucun belli olursa buraya yaz merak ederim sonra.

selam arkadaşlar 2 gündüe yokum dün komşularla günümüz vardı oradaydım gitmeden de temizlik yaptım çamadım hava çok güzel bu aralar bu günde gezmedeydim yine yoktum valla burası bağımlılık yapıyo burda olmasamda hep sizi düşğünüyorum

bu aralarda çok mu gezer oldum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…