kaç gündür burdaydı o da günüdüz gelior akşam gidior tencere tencere yemek getirir yapar allah var ilgili ama ben eşimin ailesine sölemedim tüp bebek yaptırdığımı sölemeyecemde...biraz bu konuda cahiller.
sen salı yaptırıcan dimi
hmm eee ne diye yatıyon sanıyo ozaman ne dediniz onlara:26::26::26::26:
amin cnm amininşallah allahım isteyen herkese nasip etsin . annelik duygusundan kimseyi mahrum etmesin.
aaaaaaaaaa çıkamıorum annem kızıor
iğne yaptırdım yatıom dedim fazla bişe sormadılar
yaaaa kızlar bişiiiiyyy sorucam şimdi inş hamile kalırsak gene son adetimizin ilk gününden hesaplıcaz demiiiii :26:
yaaaa kızlar bişiiiiyyy sorucam şimdi inş hamile kalırsak gene son adetimizin ilk gününden hesaplıcaz demiiiii :26:
evet cnm bence bu tedavideki en büyük sorun sonucu beklemek noldu tuttumu tutacakmı bu insanı yiyip bitiriyo yaaaa
asi38 kızzzzzzzz maşşallanız var oku oku bitmedi iyi döndermişsiniz topi okudukça burdaki herkese alıştım sanki komşularımla sohbet ettim iyki girmişim kk ne
merhaba arkadaşlar ben yeni aşılama oldum pazartesi sonucum belli olacak.çok meraklı ve heyecanlıyım.eşim variköselden ameliyat oldu.şu an için sayı 50 milyon ve hareketlilik %75.bende adetimib 2. günü fostimon 75 ml kullandım göbekten. 9 gün.adetimin 13. günü aşılamam yapıldı.yumurtam 17,5-18 mm olmuştu. çok merak ediyorum ilk aşılamada hamile kalan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?