selam arkadaşlar 2 gündüe yokum dün komşularla günümüz vardı oradaydım gitmeden de temizlik yaptım çamadım hava çok güzel bu aralar bu günde gezmedeydim yine yoktum valla burası bağımlılık yapıyo burda olmasamda hep sizi düşğünüyorum
bu aralarda çok mu gezer oldum ne
iyi akşamlar damlacım evet bizi ihmal ediyosun ama nese git bakalım oturmada biraz kafanı dağıtırsın
ama dikkat et bu aralar gezmen çokmuş pastaları börekleride hüpletiyosundur sen dikkat et kilo almaaaa
canım ihmal edermiyim ben sizi
evet kilo konusunda haklısın vall ama dikkat ediyorum bu aralar havalarda güzel yürüyüşe falanda çıkıyorum sen nasılsın bakalım
bende nası oluyum cnm ya işte evdeyim oturmuş pc nin başında lak lak ediyom işteeeee
oh ne güzel cnm iyi gez maşşallah sana sporunuda ihmal etmiyosun.....
aman aman iyi ol canım eşin yok mu evde benimkide maça bakıyo bende fırsattan istifade hemen geldim geçmişi okuyodum bakalım neler kaynattınız dedim
cnm ben çıkıyorum hayırlı akşamlarrr
evde cnm evde benimkide uzanmış tv ye bakıyo geçmişe bakman baya zaman alacak en iyisimi ben çıkıyorum cnm hayırlı akşamlarrr
tık tık deneme mesajı huhuuuu
asii şekerim bügün burda kimse yokmu ne
benim için hafta sonu hafta içi farketmez her an girebilirim yeterki uyanabileyim biraz düzensiz yatıp kalkarımdacnm hafta sonuya burda birilerin bulmak biraz zorrrrr
benim için hafta sonu hafta içi farketmez her an girebilirim yeterki uyanabileyim biraz düzensiz yatıp kalkarımda
benim içinde farketmiyo ama işte burda da kimse olmayınca pc yi kapatıp oturuyorum ....
nasıl düzensiz meselaaaaa geç yatıp erken kalkma gibi bi problemmi...yada tam tersi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?