Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar damlacım evet bizi ihmal ediyosun ama nese git bakalım oturmada biraz kafanı dağıtırsın
ama dikkat et bu aralar gezmen çokmuş pastaları börekleride hüpletiyosundur sen dikkat et kilo almaaaa

iyi akşamlar damlacım evet bizi ihmal ediyosun ama nese git bakalım oturmada biraz kafanı dağıtırsın
ama dikkat et bu aralar gezmen çokmuş pastaları börekleride hüpletiyosundur sen dikkat et kilo almaaaa

canım ihmal edermiyim ben sizi
evet kilo konusunda haklısın vall ama dikkat ediyorum bu aralar havalarda güzel yürüyüşe falanda çıkıyorum sen nasılsın bakalım

canım ihmal edermiyim ben sizi
evet kilo konusunda haklısın vall ama dikkat ediyorum bu aralar havalarda güzel yürüyüşe falanda çıkıyorum sen nasılsın bakalım

bende nası oluyum cnm ya işte evdeyim oturmuş pc nin başında lak lak ediyom işteeeee
oh ne güzel cnm iyi gez maşşallah sana sporunuda ihmal etmiyosun.....

bende nası oluyum cnm ya işte evdeyim oturmuş pc nin başında lak lak ediyom işteeeee
oh ne güzel cnm iyi gez maşşallah sana sporunuda ihmal etmiyosun.....

aman aman iyi ol canım eşin yok mu evde benimkide maça bakıyo bende fırsattan istifade hemen geldim geçmişi okuyodum bakalım neler kaynattınız dedim

aman aman iyi ol canım eşin yok mu evde benimkide maça bakıyo bende fırsattan istifade hemen geldim geçmişi okuyodum bakalım neler kaynattınız dedim

evde cnm evde benimkide uzanmış tv ye bakıyo geçmişe bakman baya zaman alacak en iyisimi ben çıkıyorum cnm hayırlı akşamlarrr

herkes iyi gecelerrrr kimsecikler yok gece kuşlarımmm nerdesinizzz

geçmişe şöle bi baktım nurcik blok açıyomuşsun hayırlı olsun canım bu arada kasnakların süper olmuş canım elleirne sağlık zor değil demi yapmak hem zevkli ama benim bel ağrım bidetutkalı sıkmaktan elim acımıştı artıkın blok ismini benimde düşünmem lazım hiç aklıma gelen bişey yok:26: binbir çeşit olabilir ama

elifcim allah kabul etsin tefriciyeleri rabbim yüzünü güldürsün çarşamba günü bayram günü olsun inşallahhh

bende pınar için tefriciye 200 alayım

tuğbişiimm nassın bacımmm yine aklında kurup duruyosun bişeylerrrr bu arada benim mesajalrım gelmedimi sana bikaç eksik şey vardı:26: beni ihml ediyosun bu aralar bakgözümden kaçmıyo deel yaniii

ipemm demek bugün kuaföre gittin ahh ahh benimde gitmem lazım adeti bekliyom sporda utanıyom çıkaramıyom

melikem gelmiş oğluşu yoruyomuşşş eee normal canım benimm annelik kolay değil uykusuzda kalınacak açta ama mutlu olunacak yine de bunlar en güzel şeyler

fatoşş demek doktor bir umut dedi gecikmene inşallahh canımm o umut yeşerirrr bir özlem daha biter baksanıza sayımız azaldı baya maşallahhh

kızlar denetim bitti hayırlısı ile..ama ben iyi değilimm kullandığım ilaçlar bu sefer çok çarptı beni 4 tane ilaç kullanıyorum yan etkisi baya sarstı..baş dönmesinden gözümü açamıyorum fırlayacaklar sanki o yüzden nakalt şekilde sızıyorum niye böle oldum bilmiyorum ama tansiyonum oynuyo onu anlıyorum hemde baya bi oynuyoo sanırım kendimden geçecek kadar oluyom sanırım bu tansiyonu ihmal etmemem lazım..
bu arada sınavlarıma az kaldı izin almayı düşünüyorum 1 hafta mart sonu nisan başı bakalım..hç çalışmadım ancak ozaman çalışırım..benden bu kadarrr kızlarr gidem yatayım artık sabah erken kalkmak istiyom bir an çnce işimi bitirip çıkmam lazım evden bakalımm

günaydınnnnnnnnn hatunlarrrr güzel hafta sonlarııı

deneme bir ki deneme sesto sesssssssssss tısssssssssss püf püfffff

benim için hafta sonu hafta içi farketmez her an girebilirim yeterki uyanabileyim biraz düzensiz yatıp kalkarımda

benim içinde farketmiyo ama işte burda da kimse olmayınca pc yi kapatıp oturuyorum ....
nasıl düzensiz meselaaaaa geç yatıp erken kalkma gibi bi problemmi...yada tam tersi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…