kızlar ben çıkıyorum kociş zile bastı anca merdivenleri çıkana kadar yazıyım bariiii hoşçakalın dostça kalın kalanlara hoş sohbetler hepinize hayırlı hafta sonlarııııı
elifim tekrar gözün aydın cnm benim allahım tamamına erdirsin inş....
bizede dua etmeyi unutma bi hamile olarak emiiiiii
elif dikkat et kendine asıl sınav bundan sonra 1 haftasonra lekelenmen olacak daha sonra birkaç kez daha belki hastanede bile yatabilirsin tüp bebek sıkıntılı oluyor benim çok kanamam oldu 3 kezhastanede yattım inşallah senin böyle sıkıntıların olmaz allaha emanet ol rabbim salıcakla kucana versin
hamileyim
kan verdim kızlar bu sabah 10.günde belli olurmuş
valla heyecanmmdan değerim kaç dedi doktor hatırlamıorum telefon açtı bana yarım saat önce şükür rabbime.doktor hamilesin dedi gözün aydın dedi.değerim ççok iyiymiş.
kızlar siizin dularınızın çok payı var ALLAH HEPİNİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
nörüyoooooooooooooooonnnnn gıııııııııııı pazar pazarslm milletnabersiniz haticemm yeni yaşın kutlu olsun bebeğinle sqğlık huzurdolu nice seneler diliyorum
eliffffff gözün aydın canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin değerin kaç çıktı
niye kimse yok pazar günü evde yanlız olan tek benmiyim?
hoş geldin nasılsın bu sabah bende kimse olmayınca çooooooooook geçmiş yazılara göz gezdiriyordum gezmen nasıl geçti
iyim diyim iyi oluyum kesilmeyi bekleyen kurban gibiyim transfer akşam olacak saati bekliyorum şanstan havada karışık ruhum hepten daralıyor
dr istanbulda kaçta dönerse arayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?