Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkıyorum kociş zile bastı anca merdivenleri çıkana kadar yazıyım bariiii hoşçakalın dostça kalın kalanlara hoş sohbetler hepinize hayırlı hafta sonlarııııı
elifim tekrar gözün aydın cnm benim allahım tamamına erdirsin inş....
bizede dua etmeyi unutma bi hamile olarak emiiiiii

hadi güle güle kuzum
herzaman duamdasınız
teşekkür ederim güzel dileklerin için.

elif dikkat et kendine asıl sınav bundan sonra 1 haftasonra lekelenmen olacak daha sonra birkaç kez daha belki hastanede bile yatabilirsin tüp bebek sıkıntılı oluyor benim çok kanamam oldu 3 kezhastanede yattım inşallah senin böyle sıkıntıların olmaz allaha emanet ol rabbim salıcakla kucana versin

saol cnm uyarın için..tabi dikkat etmye çalışcam inşallah dediğin gibi böle sıkıntım olmaz

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız tedaviye başladım bugün 5. günüm yumurtam çok az ama napalım nasipse onlar bile tutar şimdi bana sitem etmeyim kaç gündür bilgisayar yoktu o yüzden giremedim elifcim senide tebrik ederim rabbim sağlık sıhhatle bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah tuba rüyasında görmüştü galiba seni sanki öyle bişeyler okumuştum şimdi korktum ben tuğbadan
neyse kızlar darısı hepimizin başına inşallah yarın doğum günüm inşallah bu yaşım bana uğur getirirde rabbim ol deyi verir ve olur sizden tek isteğim ne olur dualarınıza beni de katın duadan başka hiç bir şeye ihtiyacımız yok hepinizi çok seviyorum öpüldünüz

merhaba kızlar iyi akşamlar, bugün hormon testimin sonuçlarımı aldım
sizce nasıl yorumlarsanız çok sevinirim.umut dolu sözler duymaya ihtiyacım var:

TSH 2.16
LH 6.39
FSH 7.21
Prolaktin 417
e2 33.94

3.günümde yapılan test sonuçlarım.labın verdiği değerlere göre hepsi normalmiş.daha doktoruma soramadım

bianka maaesef yorum yapamıyorum anlamıyorum pek değerlerden

selsebil hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun canım

eliffff inanmıyorum erken yaptın testi ve pozitif almışsınnn maşallahhhh tebriklerrrr rabbim sağlıckla kucağına almak nasip eylesinnn ne kadar mutlusunuzdur şimdiii
tey teyyy halaya giren yokmu

tebrik ederim elifcim cooook sevindim pınar arkadasımızda bu güzel haberi verir inş. gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin

slm milletnabersiniz haticemm yeni yaşın kutlu olsun bebeğinle sqğlık huzurdolu nice seneler diliyorum

eliffffff gözün aydın canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin değerin kaç çıktı

slm milletnabersiniz haticemm yeni yaşın kutlu olsun bebeğinle sqğlık huzurdolu nice seneler diliyorum

eliffffff gözün aydın canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin değerin kaç çıktı

nörüyoooooooooooooooonnnnn gıııııııııııı pazar pazar
niye kimse yok pazar günü evde yanlız olan tek benmiyim?

merhaba papatyacım ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

hoş geldin nasılsın bu sabah bende kimse olmayınca çooooooooook geçmiş yazılara göz gezdiriyordum gezmen nasıl geçti

hoş geldin nasılsın bu sabah bende kimse olmayınca çooooooooook geçmiş yazılara göz gezdiriyordum gezmen nasıl geçti

hoşbulduk cnm iyim çok şükür eşim annesigile gitti bende evi bi toparladım buraya geldim sen nasılsın??
akşam ki gezmemizde süperdi.....

iyim diyim iyi oluyum kesilmeyi bekleyen kurban gibiyim transfer akşam olacak saati bekliyorum şanstan havada karışık ruhum hepten daralıyor

iyim diyim iyi oluyum kesilmeyi bekleyen kurban gibiyim transfer akşam olacak saati bekliyorum şanstan havada karışık ruhum hepten daralıyor

iyi cnm iyi ol inş...sen pozitif olki bebişlerin rahat tutunsunlar sana annesiiiiiii
bugündü dimi senin transferin saat kaçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…