sen ne bekliyorsun bizlerin haberi geldikçe heyecanlanmıyormusun senin tedavini üstünden ne kadar zaman geçti
walla cnm bana kalsa şuan yaptırıcam ama eşim biraz daha zaman diyip duruyo yaaa ben çok istiyorum yoksa
ha bide sizin haberlerinizi aldıkça kat kat seviniyorum ve hevesleniyorum bende biran önce yaptırmak içinnnn
benim 2.tedavimin üstünden geçen sene şubat ayında yaptırmıştıkk
asi sen burda benden kıdemlisin bu dua dağılımı nasıl oluyor kim bu dua takibini yapıyor tefriciyenin duası kaç günde bir ve kaç gün süre veriliyor bende istiyorum dua bana yardımcı ol bide dua okunacak kişi belli bir sayıdamı alıyor neyse sen sormak istediğimi anlamışsindır beni aydınlat
oğğğğğğğğğğğğğ baya zaman olmuş hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir merkez bulursun inşallah parasınıda denk getirirsiniz malum pahalı yaşın küçük devlet raporuda alamazsin gerçi benim yaş tutuyor ama raporla hiç uğraşmadık inşallah tutarda devletin verdiği yardıma gerek kalmazzzzzzzzz
oğğğğğğğğğğğğğ baya zaman olmuş hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir merkez bulursun inşallah parasınıda denk getirirsiniz malum pahalı yaşın küçük devlet raporuda alamazsin gerçi benim yaş tutuyor ama raporla hiç uğraşmadık inşallah tutarda devletin verdiği yardıma gerek kalmazzzzzzzzz
nebiliyim dua listesinde pınarda 1000 yazıyorduda ondan sordum ben pınar için 100 tane almıştım okudum bunu kadersizim emi yazacam
sağol beni aydınlattın
Hamileyim
Kan verdim kızlar bu sabah 10.günde belli olurmuş
valla heyecanmmdan değerim kaç dedi doktor hatırlamıorum telefon açtı bana yarım saat önce şükür rabbime.doktor hamilesin dedi gözün aydın dedi.değerim ççok iyiymiş.
Kızlar siizin dularınızın çok payı var allah hepinizden bin kere razı olsun
Asiiiiiiiiiiii ordamısın kızzzzz
burdayım cnm gördünmü elifn değeri gayet güzel çıkmış inş...sendende bu güzel haberleri alcazzz
Canım elifin test günü çarşambaydı hatta aramızda 1 gün vardı dimi ben öle hatırlıyorumm kız çokkkkkkkk sevindim ve heyecanlandım bak sürpriz yaptıı
evet cnm elifin tam günü çarşambaydı ama bizimki dayanamayıp kan vermiş gayetde güzel çıkmış değerleri sende ver istersennnn
kız eşim başımın etini yiyo vereli diyee ama ben çok korkuyorum bananeeeeee vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?