Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen ne bekliyorsun bizlerin haberi geldikçe heyecanlanmıyormusun senin tedavini üstünden ne kadar zaman geçti

walla cnm bana kalsa şuan yaptırıcam ama eşim biraz daha zaman diyip duruyo yaaa ben çok istiyorum yoksa
ha bide sizin haberlerinizi aldıkça kat kat seviniyorum ve hevesleniyorum bende biran önce yaptırmak içinnnn
benim 2.tedavimin üstünden geçen sene şubat ayında yaptırmıştıkk

asi sen burda benden kıdemlisin bu dua dağılımı nasıl oluyor kim bu dua takibini yapıyor tefriciyenin duası kaç günde bir ve kaç gün süre veriliyor bende istiyorum dua bana yardımcı ol bide dua okunacak kişi belli bir sayıdamı alıyor neyse sen sormak istediğimi anlamışsindır beni aydınlat

oğğğğğğğğğğğğğ baya zaman olmuş hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi bir merkez bulursun inşallah parasınıda denk getirirsiniz malum pahalı yaşın küçük devlet raporuda alamazsin gerçi benim yaş tutuyor ama raporla hiç uğraşmadık inşallah tutarda devletin verdiği yardıma gerek kalmazzzzzzzzz

cnm burda dua işi sırayla oluyo elife okundu sıra pınar arkadaşımız için okuyoruz pndan sorada san okuruz...
genelllikle kedersizim uğraşıyo bu işlerle cnm mesela pazartesi başlandıysa dua okumaya cumaya duasını yapıyoruz işte...
isteyen istediği kadarda tefriciye alıyo sen şu kadar alacaksın ben bu kadar alacam yok isteyen istediği kadar alıyo yani cnm yani okuyabileceğimiz kadar alıyoruzz

evet cnm bu seferki süreci baya bi geçtik diğer 2 tedavimizdede araları çok az süürmüştü ama evet cnm yaşımda 23 ün altında olduğu için devlette karşılamıyo neyse onu verdik 2 tedavimizde....rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin inş...
cnm artık biz parasını geçtik hayırlısıyla bi olsaydı hiç bişe gözümüze görünmüycek gerçi diğer 2 tedavimizdede giden paraları gözümüz görmedi ama rabbim büyük elbet bu yolda olan bütün arkadaşalrımızın en kısa zamanda gönlünün muradını versin inşşş..

evet cnm bu seferki süreci baya bi geçtik diğer 2 tedavimizdede araları çok az süürmüştü ama evet cnm yaşımda 23 ün altında olduğu için devlette karşılamıyo neyse onu verdik 2 tedavimizde....rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin inş...
cnm artık biz parasını geçtik hayırlısıyla bi olsaydı hiç bişe gözümüze görünmüycek gerçi diğer 2 tedavimizdede giden paraları gözümüz görmedi ama rabbim büyük elbet bu yolda olan bütün arkadaşalrımızın en kısa zamanda gönlünün muradını versin inşşş..

nebiliyim dua listesinde pınarda 1000 yazıyorduda ondan sordum ben pınar için 100 tane almıştım okudum bunu kadersizim emi yazacam

nebiliyim dua listesinde pınarda 1000 yazıyorduda ondan sordum ben pınar için 100 tane almıştım okudum bunu kadersizim emi yazacam

yok cnm yazmana gerek yok kedersizim zaten pc sini açtığında görecektik senin okuduğunu yada kedersizin özeline okudum ben diye ileti gönder ama burdanda görür o okuduğunu...

cnm ben biraz çıkıyorum uzanıcam akşam oturmamız var yorgun yorgun gitmeyim boynum ağrıdı biraz uzanıcam öpüyorum cnm seni çooooookkkk
hayırlı transferler olsun sana da cnm benimmm

elifcim gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

allllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh heyyyyytttt ullleeennnnnnnnnnnnnnnnnn süper bi haberrrr buu elifcimmmmm çokkk ama çokkkkkk sevindirdin hepimizi kız inanmıyorum ne ara yaptırdınnn şok oldum şimdi okudummm ayyy nazar değmesinn darısı başımıza inşallahhhh öpüyorum tebriklerrrr

burdayım cnm gördünmü elifn değeri gayet güzel çıkmış inş...sendende bu güzel haberleri alcazzz

Canım elifin test günü çarşambaydı hatta aramızda 1 gün vardı dimi ben öle hatırlıyorumm kız çokkkkkkkk sevindim ve heyecanlandım bak sürpriz yaptıı

Canım elifin test günü çarşambaydı hatta aramızda 1 gün vardı dimi ben öle hatırlıyorumm kız çokkkkkkkk sevindim ve heyecanlandım bak sürpriz yaptıı

evet cnm elifin tam günü çarşambaydı ama bizimki dayanamayıp kan vermiş gayetde güzel çıkmış değerleri sende ver istersennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…