belirtiler nasıl cnm bişeyler hissediyomusun
allahım inş..sanada yaşatsın bu mutluluğu
yokk canım yaaaa hiçbişey hisstemiyorummmmm inşşş sana bana herkeze yaşatır allahım
inşallah cnm yaaa beni geçtimde sizin tedavileriniz inş..hayırlarla sonuçlanır cnm yaaa
nee demek beni geçtim bence varyaaa sen doğal yoldan hamile kalacaksınn ahaan daaaa buraya yazıyorummm gerçi sen görmüyon ama ben yazıyommm
Asiciiimmm bennn çıkıyorum annemlere de gidiyoruzzz yemeğeee elifin bu güzel haberiyle iyice iştahım açıldı ne var ne yoksa yerim şimdi anneciğim deee :125::125::125:
kızlar iyi akşamlar nabersiniz
ayy ben bi tuhafım kızlar yaaa
kayınvalidem burdaydı eltim geldi annem kardeşim yanımdaydılar
herkes çok mutlu
ayyy kuzum yaaa walla çok sevindim haaaa bu lafına nası kız içine mi doğdu bacııııımm
ay ay ay kimleri görüyorum beeeen yeni ve cici annemizzzz
kız sen onu bunu bıraktaaaa kociş naptı bu haber karşısındaaaa
hoşgeldin cnm kociş birazdan gelir bende ütü yapıcaktımmm ama 5-10 dk daha duruyum yaaaaben geldim nereye gidiyonuzzzzz
evet canım bak görürsün ben ne hissedersem çıkıyo öptümmmm
sevindi kız napsın haberi bize doktor verdi bnm eşim biraz sevincini pek belli edemez ama içi içine sığamıyordu belliydi halinden
benimki hamile haberi alsa sevinmez hemde hiç çünkü ben daha önce iki kez kendiliğimden hamile kaldım birkezde tüp bebekle ikisi karnımda öldü ikizler erken doğdu onun için kucana almadan inanmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?