Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

asi38,bebekdls+,xelifxx+,moon83+,

kıııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzz nereye gittniz bakeeeeemmm

inşallah cnm yaaa beni geçtimde sizin tedavileriniz inş..hayırlarla sonuçlanır cnm yaaa

nee demek beni geçtim bence varyaaa sen doğal yoldan hamile kalacaksınn ahaan daaaa buraya yazıyorummm gerçi sen görmüyon ama ben yazıyommm

Asiciiimmm bennn çıkıyorum annemlere de gidiyoruzzz yemeğeee elifin bu güzel haberiyle iyice iştahım açıldı ne var ne yoksa yerim şimdi anneciğim deee :125::125::125:

kızlar iyi akşamlar nabersiniz
ayy ben bi tuhafım kızlar yaaa
kayınvalidem burdaydı eltim geldi annem kardeşim yanımdaydılar
herkes çok mutlu

Asiciiimmm bennn çıkıyorum annemlere de gidiyoruzzz yemeğeee elifin bu güzel haberiyle iyice iştahım açıldı ne var ne yoksa yerim şimdi anneciğim deee :125::125::125:

tmm cnm güle güleeee bende senin bu lafınla gezmeye gidiyoz akşam güzel bi şekilde gidiceeeemmm pozitifim yaneeeee
gidiyim bende eşarbımı ney ütüleyim kociş gelir şimdikkk

kızlar iyi akşamlar nabersiniz
ayy ben bi tuhafım kızlar yaaa
kayınvalidem burdaydı eltim geldi annem kardeşim yanımdaydılar
herkes çok mutlu

ay ay ay kimleri görüyorum beeeen yeni ve cici annemizzzz
kız sen onu bunu bıraktaaaa kociş naptı bu haber karşısındaaaa

ay ay ay kimleri görüyorum beeeen yeni ve cici annemizzzz
kız sen onu bunu bıraktaaaa kociş naptı bu haber karşısındaaaa

sevindi kız napsın haberi bize doktor verdi bnm eşim biraz sevincini pek belli edemez ama içi içine sığamıyordu belliydi halinden

sevindi kız napsın haberi bize doktor verdi bnm eşim biraz sevincini pek belli edemez ama içi içine sığamıyordu belliydi halinden

ay kuzum yaaaa rabbim inş...bizede tattırsın bu güzel duyguyu yaaaaa
inşaalah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin cnm benim yaaaaaa kucağına aldığın günüde göstersin kurban olduğum rabbimmmmm

benimki hamile haberi alsa sevinmez hemde hiç çünkü ben daha önce iki kez kendiliğimden hamile kaldım birkezde tüp bebekle ikisi karnımda öldü ikizler erken doğdu onun için kucana almadan inanmazzz

benimki hamile haberi alsa sevinmez hemde hiç çünkü ben daha önce iki kez kendiliğimden hamile kaldım birkezde tüp bebekle ikisi karnımda öldü ikizler erken doğdu onun için kucana almadan inanmazzz

ay cnm yaaa inş....sende hamile haberini alırsınnnn veee sorunsuz bi hamilelik geçirirsin kurban olduğum rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana cnm benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…