merhaba arkadaşım ben yeni katıldım aranıza öylesine geziniyodum tanışmak istedimhe yaa öle yapıyok zaten şimdiden özledim walla napıyosa cnm benimmmm
yok hayatım ya aşerme bilmemne hiç bişey yokktubişim nasılsın canım ..nasıl gidiyo hamişlik ..ekşi ,tatlı aşermelerin başlamadımı hala
wawwwww kocaya bakkk senngünaydın nurcanım sen burdasın tekgaliba nasılsın hayatım gün içinde uğrayamayabilirim slm verip çıkayım dedim eşim cumartesi sürpriz yapmış bileklik almış kavga işe yaradı galibaama şansıma ezik çıktı oda konrtrol etmemiş aradık kuyumcu pazartesi getirin bakalım dedi şimdi hazırlanıp çıkıcam çarşıda az işleimiz var belki geldiğimde hatunlarburda olmayabilir bu arada duru nerde gelmemiş
pufidik gelmiş canım onuda bi arayamadım haydiöpüyorum hanım güzeller allaha emanetsiniz
canımmm belki geç tutunma olduysa hemen çıkmaz bekleseydin testgününde tekrarla bari ama yoksada ne olur üzülme bak sen,in için dualar okuyoruz kim bilir belkide bi sonrakiş adeti görmicen allahın mucizesi olucak ne olur umudunu yitirme allah büyük verende o alanda keşke elimizden bişey gelse keşkeeeee allahtan sana sabır diliyorum güç diliyorum ama sen yinede bir umut tekrarla testikızlarrr hepinize günaydınnnnn ben çok kötüyüm dün tarnsferimin 8.günüydü transfer gününü saymassak, akşam 6 da hcg yaptırdık negatif çıktı 1.20 gece 11 de de adetim başladı 3.yıkım bu eşimle birbirimize sarılarak ağladık kimse bilmiyo bi tek ablama söledim herkeze nasıl sölücem şimdi herkez çok üzülecek birazdan drumu da arıcam ama ağlamamı durduramıyorum
günaydın bende seni anmıştım şimdi kalbi temizim hoşgeldinGünaydın akidelerim şekerlerim bal kaymaklarımhayırlı haftalar olsun herkese
öle valla işe yarıyomuş dur ben iki ay sonra bi cıngar daha koparıp valizimi hazırlayayımwawwwww kocaya bakkk senndesenee arada böyle kavgalar yarıyo
canım güle güle kullan
evet bir ben varım diğer kızlar gelemediler bugün ,çıkacam bende zaten .cumartesiden beri temizliğie giriştimm bugünde yatak o dasına girişecem yarın mutfak öbürgün esas p.k götüren yer oturma odasındaki temizliğimm off off çok işim var çokkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?