Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM

amin diyelim işallah olur arkadaşım ama en yakın zamanda söylediğini deniyicem allah tüm çocuk isteyenleri sevindirsin yanı sırada bizleri işallah umudumuzu yitirmemek lazım dualarınızdan benide eksik etmeyin olurmu:

Bugün topiğin kapılarını ben açıyorum...

Hayırlı güzel neşeli sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiylee....

Günaydınlarrrr.....

aaaaaaaaaaa inanmıyorum elif hamilesinnn canım çokkkkk sevindimm ..Allah tamamınada erdirsinn darısı biz olmayanlarında başına ...değerin kaç çıktı canımm ?tekmi yoksa çift ebriyomu koydular ??..rüyamda gördüğüm gibi hamileyim yazmamışsın ama rüyada gördüğüm eliff uzunn bir yazıyla hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazmıştı
ben biraz burda tek başıma tepineyim barii

pınarcım sırada sen varsın inşallah.. sende elif gibi bizlere süpriz yaparsın canım

hatçede tedaviye başlamış ne güzel inşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzünü emeklerini boş çevvirmez

böyle tedavi olanları gördükçe kanım kaynıyoo bende başlamak isteyrummmm :84::84::84::84::84::84:

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200
tarfil..........200

sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200
papatya.......100

duru.............100

toplam....3100
kalan....1344

tubişim nasılsın canım ..nasıl gidiyo hamişlik ..ekşi ,tatlı aşermelerin başlamadımı hala

günaydın nurcanım sen burdasın tekgaliba nasılsın hayatım gün içinde uğrayamayabilirim slm verip çıkayım dedim eşim cumartesi sürpriz yapmış bileklik almış kavga işe yaradı galiba ama şansıma ezik çıktı oda konrtrol etmemiş aradık kuyumcu pazartesi getirin bakalım dedi şimdi hazırlanıp çıkıcam çarşıda az işleimiz var belki geldiğimde hatunlarburda olmayabilir bu arada duru nerde gelmemiş
pufidik gelmiş canım onuda bi arayamadım haydiöpüyorum hanım güzeller allaha emanetsiniz

kızlarrr hepinize günaydınnnnn ben çok kötüyüm dün tarnsferimin 8.günüydü transfer gününü saymassak, akşam 6 da hcg yaptırdık negatif çıktı 1.20 gece 11 de de adetim başladı 3.yıkım bu eşimle birbirimize sarılarak ağladık kimse bilmiyo bi tek ablama söledim herkeze nasıl sölücem şimdi herkez çok üzülecek birazdan drumu da arıcam ama ağlamamı durduramıyorum

Günaydın akidelerim şekerlerim bal kaymaklarım hayırlı haftalar olsun herkese

geçmişi okumadım ama elifcim hamilemisinnnnnnn hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin

tubişim nasılsın canım ..nasıl gidiyo hamişlik ..ekşi ,tatlı aşermelerin başlamadımı hala
yok hayatım ya aşerme bilmemne hiç bişey yokksadece üç gündür yoğun bulantım var bulantınında ilerisi lavabodan çıkamıyorum sabahta kahvaltım yarımkaldı düşün fenayım yani ama çok şükür bunları yaşamak için ne dualar ettik demi nankörlük etmeyim
sen nasılsın canımmmm
nurcanım kusura bakmazsan benimkinin gönlü olmulşken hazırlanayım az sonra gelir hadi diye..çok öpüyorum canımmmmmmmmmmm

wawwwww kocaya bakkk senn desenee arada böyle kavgalar yarıyo
canım güle güle kullan
evet bir ben varım diğer kızlar gelemediler bugün ,çıkacam bende zaten .cumartesiden beri temizliğie giriştimm bugünde yatak o dasına girişecem yarın mutfak öbürgün esas p.k götüren yer oturma odasındaki temizliğimm off off çok işim var çokkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:

canımmm belki geç tutunma olduysa hemen çıkmaz bekleseydin testgününde tekrarla bari ama yoksada ne olur üzülme bak sen,in için dualar okuyoruz kim bilir belkide bi sonrakiş adeti görmicen allahın mucizesi olucak ne olur umudunu yitirme allah büyük verende o alanda keşke elimizden bişey gelse keşkeeeee allahtan sana sabır diliyorum güç diliyorum ama sen yinede bir umut tekrarla testi

Günaydın akidelerim şekerlerim bal kaymaklarım hayırlı haftalar olsun herkese
günaydın bende seni anmıştım şimdi kalbi temizim hoşgeldin

nurcikim tubişim nabersiniz tubiş güle güle kullan bilekliğini
bebekdls canım hayırlısını dileyelim vakti zamanı gelmemiş demekki bir dahaki ay kendiliğinden hamiş kalırsın bebeiş sürpriz yapar

öle valla işe yarıyomuş dur ben iki ay sonra bi cıngar daha koparıp valizimi hazırlayayım
ama kullanamıcam galiba adam getirin ya yaptıralım yada paranızı vereyim demiş fiyatı 1550tl ben yapılmış kullanmam sonuçta sıfır mal aldım e o fiyata o gramda bulmakta zor işçiliklibişey bakalım neye bağlanıcak...
ne oldu coş gelmiş yüklenme birdne kendine sürekli oturan beden ağır işe maruz kalınca vaay kıçım başım ağrıyo der durursun aman haa ha bu arada bi ara bizede uğrasan ne hoşolur yauuubenim evi artık p.k değil kurtlar basacak yakında ööööööööööğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…