Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlarrrr hayırlı haftalar nasılsınız bakalımm
ben pazartesi sendromundayım hala uyanamadımm biri beni cimciklesin

durucumm eşin için geç.miş olsun diliyorum yaa ne çok şey varmış
sen aldığında bölemiydi yoksa sen mi bu hale getirdin bakemm şaka bi yana rabbim şifa versinn sağlık çok öenmli çokk ...bir gribi bile tahammülümüz yok yeri geliyo

bebekcimm sende erkenden test yapmışsın 8.gün çok erkenn bi test günü 10. günden itibaren belli olurdu umarım yanıltır test ve güzel haber verirsin bakalım doktorun ne diyecek üzme kendini desemde boş biliyorumm

esrammm gelmiş gitmişşş

nurcik kız temizlikmi yapıyon daha erken deellmiii havalar ısınsaydı eccük daha :26: demek pc yi taşıdın şimdi rahat rahat camları açarız

eliff taze annişş nasılsın bakalım heycan varmı heyecann :79:

çok şükür cnm ya heyecan var tabi olmazmı ama bi o kadarda ağrılarım var bakalım bugün dr . ne diecek 12 de randevum var

sizinle paylaşmak istedim başka topikten bi arkadaş yazdı şimdi

Arkadaslar oncelıkle cok mutluyum allah herkese nasıp etsın ınsallah sımdı sıze neler yaptıgımı ve hamıle oldugumu nasıl anladıgımı yazcam :

Ilk olarak : arkadaslar duanın hayatımızda cok guzel bır yerı var bebek olması ıcın 3 Cuma su surelerı okudum Meryem ve furkan suresı butun ayetlerı alı ımran suresı 38-41.ayetlerı enbıya suresı 89-90.ayetlerı şura suresı 49-50 ayetleri okudum adet bıtınce ılk Cuma baslanıyor 3 Cuma okunuyor bunlar ve her okugunuz bu surelerın ardından Allahümmü Ya Evvelü 100 kere ve ne zaman aklınıza gelırse bu salavatı 100 kere okuyun ve kızlar bırde ben bunuda yaptım kuranda da gecıyor 40 zeytın yapragının herbırıne 1 er tane yasın okuyup akan suya atın ve ben bundan tam 40 gun once okuttum ve 40. un haberımı aldım ınanın oluyorrr

İkinci olarak : adetın ılk gununden baslayarak 21 gun boyunca ılk defa bu ay cobancantası aslanpencesi ve civanpercemi içtim 21. gunde ıctıkten sonra bıraktım ve cok sukur bebegım yolda

cnm sevoooommm çok saol cnm bunları bizimle paylaştığın içiiiinnn
aldım kopyaladım bilgisayarıma çok teşekkür ederim bitaneeeemmm

havalar ısındı ısındı
sevom nasıl oldun ilaçların etkisi sürüyormu hala :94:

kızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

çok şükür değerim BHCG:89,37

çok güzel artmış değerin maşallahh gözün aydın tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…