Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikim tubişim nabersiniz tubiş güle güle kullan bilekliğini
bebekdls canım hayırlısını dileyelim vakti zamanı gelmemiş demekki bir dahaki ay kendiliğinden hamiş kalırsın bebeiş sürpriz yapar
sağol hayatım bakalım kullanacbilecekmyim hayırlısı olsun ço alttın sevmem ama üzüldüm alınmışken neden hatlı çıktı diye nmeyyse benim tosun kudurur az sonra gelip beni hazır bulamazsa öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnn güzeliklerrr
günaydın cnm
tubişiiiimm bacım hayırlı olsun bilekliğin oh oh ne güzel walla arada böle kavgalar iyi oluyo desene şekerimmm güle güle kullan cnm benimmm

cnm erken değilmi daha tam günüde yaptır belkim değerlerin güzel çıkar üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama hayırlısı olsun cnm yaaa

maalesef ben yüzünüzü güldüremedim kızlarrr ben kendim için 1000 tane tefriciye almıştım yaa 100 tane okuyabildim sadece 900 kaldı şimdide adet oldum nolcak kedersiz

canım keşke bu kadar erken yapmasaydın testi.negatifi görünce üzüntüden adet olmuşsun ..canım ne diyim Allah yar ve yardımcın olsun sabırlar versin gerçekten çok zor bir durum bende daha önce aşılamaları saymasak iki defa o yıkımı yaşadık eşimle ..o günleri hatırlmak bile istemiyorum ama en fazla bir haftada toparlandım . acını yaşa ,ağla ama ne olur kendini hırpalama ..inan hiç birşey kendimiz kadar değerli değil bunun farkına varmamız lazım artık
Günaydın akidelerim şekerlerim bal kaymaklarım hayırlı haftalar olsun herkese

geçmişi okumadım ama elifcim hamilemisinnnnnnn hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin

günaydınn bacım benimm .nasılsınn canım ..ege oğlum nasıll

telefonda da söylediğim gibi o bulantılara can kurbann bir kaç hafta sonra düzelirsin canım merak etme .sorun sadece bulantı olsun :94: çık güzelim çık bende çıkacam zati

nurcikkkkkk desene oturma odası hari diğer odaların bal dök yala olmuş bacıııımmm güle güle kirletttt

kolay gelsin nurcikim çok yorma kendini olurmu

canım hoşbuldum sen gitti bekletme tosununu geldiğinde muhabbet ederiz

günaydınnnnnn kızlar nasılsınız bakalım bugün benimde işlerim var dışarda hepinizi öpüyorum canlarımmmmm

kızlar günaydın
NURCAN teşekkür ederim valla rüyan çıktı temiz kalpli arkadaşım inan aklımdan çıkmış uzunca yazsam olurdu .darısı sana inş.burdaki herkese değerim 31 küüsürlerdeydi şimdi yine kan verdim geldim sonucu çıkınca yazarım size.ultrasonada gircem bugün.
herkes beni tebrik etmiş adını saymadığım diğer arkadaşlarım hepinizden ALLAH RAZI OLLSUN sizin dualarınıızın önemi çok...

pınarcığım nolur üzülme ..hayırlısı böleymiş ..inan vakti zamanı var nolur üzülme.

nurcikim tubişim nabersiniz tubiş güle güle kullan bilekliğini
bebekdls canım hayırlısını dileyelim vakti zamanı gelmemiş demekki bir dahaki ay kendiliğinden hamiş kalırsın bebeiş sürpriz yapar
iyilik güzellik duru bacım ..şu temizliğim biterse daha iyi olacamm

beklenir sendenn çıkarırsın yine bir kavga sonrasında bavul toplama
kız uçak biletimi ayarla geliyim ne olcekk bir günde mis gibi yaparımm evini allamaaa

lah
maalesef ben yüzünüzü güldüremedim kızlarrr ben kendim için 1000 tane tefriciye almıştım yaa 100 tane okuyabildim sadece 900 kaldı şimdide adet oldum nolcak kedersiz
canım adetliykende okuunuyo ama benim içime sinmediği için okumamıştım ..sen oku canım

kolay gelsin nurcikim çok yorma kendini olurmu

canım üzme kendini tefriciyeye başlandı sen onu dert etme

günaydınn bacım benimm .nasılsınn canım ..ege oğlum nasıll

ben herzamanki gibi yorgunum yaf
ege oğlunda iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz
benim herifte boyunda fıtık çıktı karaciğerinde yağlanma var büyümede var safrada taş var kolestorol yüksek bağırsaklarda sorun var kalbi desen oda var

kısacası şunu diyecem sğlığımız çok önemli bunada şükredelim

elif cnm arkadaşım hadi gözün aydın cnm benim yaaaa cici annemiz
mutlaka haber ver bak bugün değerinin kaç çıktığını ay allahım yaaa ne güzel kız sanaaa rabbim tamamına erdirsin inş...

kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum doktorumu arıcam şimdi hepinize iyi günler

nurcikkkkkk desene oturma odası hari diğer odaların bal dök yala olmuş bacıııımmm güle güle kirletttt
diğer odalar derken bir tek çocuk odasını ve vestiyeri boşaltım temizledim ..esas yerler duruyoo ..off mutfakta batmış durumda bu arada kızlarr size çocuk odasından yazıyorumm:86::86::86::86: bilgisayarı buraya taşıdımm zaferr benimmm

durucum çooooooooooooookkkk geçmiiş olsun eşinin allah iyiliğini versin inş....
dediğin gibi herşeyin başı sağlık rabbime şükürler olsunnnn

waaaayyy nurcikkkkk kadının fendi erkeği yendiiiii deseneeeeee

eşinde de yok yok yane çok geçmiş olsunlah şifasını versin inşallah.gerçektende sağlıktan değerli hiç bişey yok

kızlar bende çıktımm size iyi günler .arada mola verirsem gelirimm

wwaaaauuuuuuwwwwwwwwwwwww helal sana beeeeeeeeee

durucum çooooooooooooookkkk geçmiiş olsun eşinin allah iyiliğini versin inş....
dediğin gibi herşeyin başı sağlık rabbime şükürler olsunnnn

sağol bacım herşeyin başı sağlık

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi günlerrrr diliyorummm
nurcanım kolay gelsin bacımmmmm
işlerimi halletip hemen gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…