sağol hayatım bakalım kullanacbilecekmyim hayırlısı olsun ço alttın sevmem ama üzüldüm alınmışken neden hatlı çıktı diye nmeyyse benim tosun kudurur az sonra gelip beni hazır bulamazsa öpüyorum hepinizinurcikim tubişim nabersiniz tubiş güle güle kullan bilekliğini
bebekdls canım hayırlısını dileyelim vakti zamanı gelmemiş demekki bir dahaki ay kendiliğinden hamiş kalırsın bebeiş sürpriz yapar
günaydın cnmgünaydınnnnnnnn güzeliklerrr
tubişiiiimm bacım hayırlı olsun bilekliğin oh oh ne güzel walla arada böle kavgalar iyi oluyo desene şekerimmm güle güle kullan cnm benimmmgünaydın nurcanım sen burdasın tekgaliba nasılsın hayatım gün içinde uğrayamayabilirim slm verip çıkayım dedim eşim cumartesi sürpriz yapmış bileklik almış kavga işe yaradı galibaama şansıma ezik çıktı oda konrtrol etmemiş aradık kuyumcu pazartesi getirin bakalım dedi şimdi hazırlanıp çıkıcam çarşıda az işleimiz var belki geldiğimde hatunlarburda olmayabilir bu arada duru nerde gelmemiş
pufidik gelmiş canım onuda bi arayamadım haydiöpüyorum hanım güzeller allaha emanetsiniz
kızlarrr hepinize günaydınnnnn ben çok kötüyüm dün tarnsferimin 8.günüydü transfer gününü saymassak, akşam 6 da hcg yaptırdık negatif çıktı 1.20 gece 11 de de adetim başladı 3.yıkım bu eşimle birbirimize sarılarak ağladık kimse bilmiyo bi tek ablama söledim herkeze nasıl sölücem şimdi herkez çok üzülecek birazdan drumu da arıcam ama ağlamamı durduramıyorum
pınarcım sırada sen varsın inşallah.. sende elif gibi bizlere süpriz yaparsın canım
hatçede tedaviye başlamış ne güzel inşallah Rabbim bu sefer güldürür yüzünü emeklerini boş çevvirmez
böyle tedavi olanları gördükçe kanım kaynıyoo bende başlamak isteyrummmm :84::84::84::84::84::84:
canım keşke bu kadar erken yapmasaydın testi.negatifi görünce üzüntüden adet olmuşsun ..canım ne diyim Allah yar ve yardımcın olsun sabırlar versin gerçekten çok zor bir durum bende daha önce aşılamaları saymasak iki defa o yıkımı yaşadık eşimle ..o günleri hatırlmak bile istemiyorum ama en fazla bir haftada toparlandım . acını yaşa ,ağla ama ne olur kendini hırpalama ..inan hiç birşey kendimiz kadar değerli değil bunun farkına varmamız lazım artıkkızlarrr hepinize günaydınnnnn ben çok kötüyüm dün tarnsferimin 8.günüydü transfer gününü saymassak, akşam 6 da hcg yaptırdık negatif çıktı 1.20 gece 11 de de adetim başladı 3.yıkım bu eşimle birbirimize sarılarak ağladık kimse bilmiyo bi tek ablama söledim herkeze nasıl sölücem şimdi herkez çok üzülecek birazdan drumu da arıcam ama ağlamamı durduramıyorum
Günaydın akidelerim şekerlerim bal kaymaklarımhayırlı haftalar olsun herkese
geçmişi okumadım ama elifcim hamilemisinnnnnnn hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin
yok hayatım ya aşerme bilmemne hiç bişey yokksadece üç gündür yoğun bulantım var bulantınında ilerisi lavabodan çıkamıyorum sabahta kahvaltım yarımkaldı düşün fenayım yani ama çok şükür bunları yaşamak için ne dualar ettik demi nankörlük etmeyim
sen nasılsın canımmmm
nurcanım kusura bakmazsan benimkinin gönlü olmulşken hazırlanayım az sonra gelir hadi diye..çok öpüyorum canımmmmmmmmmmm
canımmm belki geç tutunma olduysa hemen çıkmaz bekleseydin testgününde tekrarla bari ama yoksada ne olur üzülme bak sen,in için dualar okuyoruz kim bilir belkide bi sonrakiş adeti görmicen allahın mucizesi olucak ne olur umudunu yitirme allah büyük verende o alanda keşke elimizden bişey gelse keşkeeeee allahtan sana sabır diliyorum güç diliyorum ama sen yinede bir umut tekrarla testi
günaydın bende seni anmıştım şimdi kalbi temizim hoşgeldin
wawwwww kocaya bakkk senndesenee arada böyle kavgalar yarıyo
canım güle güle kullan
evet bir ben varım diğer kızlar gelemediler bugün ,çıkacam bende zaten .cumartesiden beri temizliğie giriştimm bugünde yatak o dasına girişecem yarın mutfak öbürgün esas p.k götüren yer oturma odasındaki temizliğimm off off çok işim var çokkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:
wawwwww kocaya bakkk senndesenee arada böyle kavgalar yarıyo
canım güle güle kullan
evet bir ben varım diğer kızlar gelemediler bugün ,çıkacam bende zaten .cumartesiden beri temizliğie giriştimm bugünde yatak o dasına girişecem yarın mutfak öbürgün esas p.k götüren yer oturma odasındaki temizliğimm off off çok işim var çokkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:
canımmm belki geç tutunma olduysa hemen çıkmaz bekleseydin testgününde tekrarla bari ama yoksada ne olur üzülme bak sen,in için dualar okuyoruz kim bilir belkide bi sonrakiş adeti görmicen allahın mucizesi olucak ne olur umudunu yitirme allah büyük verende o alanda keşke elimizden bişey gelse keşkeeeee allahtan sana sabır diliyorum güç diliyorum ama sen yinede bir umut tekrarla testi
günaydın bende seni anmıştım şimdi kalbi temizim hoşgeldin
sağol hayatım bakalım kullanacbilecekmyim hayırlısı olsun ço alttın sevmem ama üzüldüm alınmışken neden hatlı çıktı diye nmeyyse benim tosun kudurur az sonra gelip beni hazır bulamazsa öpüyorum hepinizi
iyilik güzellik duru bacım ..şu temizliğim biterse daha iyi olacammnurcikim tubişim nabersiniz tubiş güle güle kullan bilekliğini
bebekdls canım hayırlısını dileyelim vakti zamanı gelmemiş demekki bir dahaki ay kendiliğinden hamiş kalırsın bebeiş sürpriz yapar
beklenir sendenn çıkarırsın yine bir kavga sonrasında bavul toplamaöle valla işe yarıyomuş dur ben iki ay sonra bi cıngar daha koparıp valizimi hazırlayayım
ama kullanamıcam galiba adam getirin ya yaptıralım yada paranızı vereyim demiş fiyatı 1550tl ben yapılmış kullanmam sonuçta sıfır mal aldım e o fiyata o gramda bulmakta zor işçiliklibişey bakalım neye bağlanıcak...
ne oldu coş gelmiş yüklenme birdne kendine sürekli oturan beden ağır işe maruz kalınca vaay kıçım başım ağrıyo der durursun aman haa ha bu arada bi ara bizede uğrasan ne hoşolur yauuubenim evi artık p.k değil kurtlar basacak yakında ööööööööööğğğğğ
canım adetliykende okuunuyo ama benim içime sinmediği için okumamıştım ..sen oku canımmaalesef ben yüzünüzü güldüremedim kızlarrr ben kendim için 1000 tane tefriciye almıştım yaa 100 tane okuyabildim sadece 900 kaldı şimdide adet oldum nolcak kedersiz
kolay gelsin nurcikim çok yorma kendini olurmu
maalesef ben yüzünüzü güldüremedim kızlarrr ben kendim için 1000 tane tefriciye almıştım yaa 100 tane okuyabildim sadece 900 kaldı şimdide adet oldum nolcak kedersiz
günaydınn bacım benimm .nasılsınn canım ..ege oğlum nasıll
kızlar günaydın
NURCAN teşekkür ederim valla rüyan çıktı temiz kalpli arkadaşım inan aklımdan çıkmış uzunca yazsam olurdu .darısı sana inş.burdaki herkese değerim 31 küüsürlerdeydi şimdi yine kan verdim geldim sonucu çıkınca yazarım size.ultrasonada gircem bugün.
herkes beni tebrik etmiş adını saymadığım diğer arkadaşlarım hepinizden ALLAH RAZI OLLSUN sizin dualarınıızın önemi çok...
pınarcığım nolur üzülme ..hayırlısı böleymiş ..inan vakti zamanı var nolur üzülme.
günaydınnnnnn kızlar nasılsınız bakalım bugün benimde işlerim var dışarda hepinizi öpüyorum canlarımmmmm
diğer odalar derken bir tek çocuk odasını ve vestiyeri boşaltım temizledim ..esas yerler duruyoo ..off mutfakta batmış durumdanurcikkkkkk desene oturma odası hari diğer odaların bal dök yala olmuş bacıııımmm güle güle kirletttt
canım üzme kendini tefriciyeye başlandı sen onu dert etme
ben herzamanki gibi yorgunum yaf
ege oğlunda iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz
benim herifte boyunda fıtık çıktı karaciğerinde yağlanma var büyümede var safrada taş var kolestorol yüksek bağırsaklarda sorun var kalbi desen oda var
kısacası şunu diyecem sğlığımız çok önemli bunada şükredelim
diğer odalar derken bir tek çocuk odasını ve vestiyeri boşaltım temizledim ..esas yerler duruyoo ..off mutfakta batmış durumdabu arada kızlarr size çocuk odasından yazıyorumm:86::86::86::86: bilgisayarı buraya taşıdımm zaferr benimmm
kızlar ben çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum doktorumu arıcam şimdi hepinize iyi günler
eşinde de yok yok yane çok geçmiş olsunlah şifasını versin inşallah.gerçektende sağlıktan değerli hiç bişey yokcanım üzme kendini tefriciyeye başlandı sen onu dert etme
ben herzamanki gibi yorgunum yaf
ege oğlunda iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz
benim herifte boyunda fıtık çıktı karaciğerinde yağlanma var büyümede var safrada taş var kolestorol yüksek bağırsaklarda sorun var kalbi desen oda var
kısacası şunu diyecem sğlığımız çok önemli bunada şükredelim
diğer odalar derken bir tek çocuk odasını ve vestiyeri boşaltım temizledim ..esas yerler duruyoo ..off mutfakta batmış durumdabu arada kızlarr size çocuk odasından yazıyorumm:86::86::86::86: bilgisayarı buraya taşıdımm zaferr benimmm
durucum çooooooooooooookkkk geçmiiş olsun eşinin allah iyiliğini versin inş....
dediğin gibi herşeyin başı sağlık rabbime şükürler olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?