Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....

çok geçmiş olsun cnm yaaa rabbim inş..en kısa zamanda tekrar meleklerini sana gönderir.....

yaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....

çok geçmiş olsun cnm yaaa rabbim inş..en kısa zamanda tekrar meleklerini sana gönderir.....

slm kızlar akşama ne pişirsem sizin menüler ne??? belki bi fikir olurr

iyi günler kızlar nasılsınız bakemmmmmm

NURCANIM kolay gelsin canım bahar teöizliğine başlamışsın canım.... güle güle kirlet.....

TUBİKİM canım künyeni güle güle kullan bacım...... kocişinin müjde hediyesi herhalde .....

ELİF arkadaşımızıda kutluyorum ALLAH tammını erdirsin inş.....

canlarım kusura bakmayın kalamıycam kayınvalidemler ümreden dönmüştü memleketteydiler kayinvalidem 5 günlüğüne buraya geldi.... o yüzden yoğunluk var benim evde... eşimde mardine gitmişti sabah akşam uçağıyla dönücek..... onu bekliyorum dört gözle dünde kayınvalidemi memleketten getirmeye gitmişlerdi..... babaannemiz bize ümreden çok güzel bir battaniye almış.... çok duygulandım.... akşamda gelince bana öle bir sarıldıki kızlar anlatamam......

öle böle bu haftadayoğun yani kayınvalidem burda olduğu için gelen giden eksik olmaz bende uğrayabilirsem gelirim kızlar sizleri çok seviyorum sonra görüşmek üzre sizleri seviyorum...

iyiyiz canım sen nasılsın yoğunuluğu atlatmana rabbim yardım etsin inşl

evet canım ya bahar temizliği amam ben tembell akşama kadar bir odayı temizliyorum bu gidişle 10 günde bitmez işlerim

demek kayınvaliden sana içten içe sarılmış hee sevindim canımm .desene ümre yaramış kadına ..allah kabul etsin buarada...rabbim bizlerede gitmek nasip etsin

sabahki menüydü akşamada yapsam koçiş beni odadan odaya kovalar domates çorbası yapcamda yanına ne gider ki canım yaa

bence yanına hiç bişe yapma cnm domates çorbasının üstüne kaşar rendele oh mis gibi bide salata yap yeter cnm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…