yaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....
yaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....
hmm tamam canım anladım şimdiiiiiii afiyet olsun cnm
asicim geçen hafta diyete başladım 2 kilo vermişim
ben diyete devam evdekilere afiyet olsun yupiiii
ooooo ne güzel wallaaaa
evet cnm aynen öle walla inş.. bizde en kısa zamanda bu listeye girerizzzz
iyi wallla cnm afiyet olsun ben eşime desemki bugün çok yoruldum bana tost yaparmısın desem beni mutfağa götürür tost makinasının içine koyar beni bi güzel beni tost yaparrrrYOK BEN BU KONUDA EŞİMİN HAKKINI YİYEMEM YAPAIYO ADAM SAĞOLSUN
AHH CANIM YAA BAK HEPİMİZ BURDA AYNI DERTTEN MÜZDARİBİZZ .BENDE NERDEYSE 8 SENEDİR BEKLİYORUM KUZUCUMU AMA BİR KERE OLSUN HAMİLE BİLE KALAMADIM NE TEDAVİ İLE NEDE DOĞAL HOŞ DOĞAL YOLDAN OLMAZ DİYO DOKTORLARR AMA ALLAH BÜYÜK HER AY BİR UMUTLA BEKLİYORUM MİNİĞİMİ..BELKİ BÜYÜK KONUŞUYORUM BİLMİYORUM AMA BAZEN KEŞKE BİR KERECİK OLSA HAMİLE KALSAM DÜŞÜRMEYE BİLE RAZIYIMM YETERKİ HAMİLE KALAYIM HAMİLE KALABİLDİĞİMİ GÖREYİM DİYORUMyaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....
yürü be durum kim tutar seniiasicim geçen hafta diyete başladım 2 kilo vermişim
ben diyete devam evdekilere afiyet olsun yupiiii
thank you bacııımmmmm azimliyim şu fazlalılığımı atcam yeter bu kiloyu hamal gibi taşımak
yürü be durum kim tutar senii
kolay gelsinnkızlar ben bi yemeğimi pişirip geliyorum
he he heeeeee kimse tutamazzz
ama arkamdan sizde gelin beraber yapalım hatta yarış yapalım
biraz daha konuşursam servis kaççcakkkk öperim sizleri hatunlarııımmm
tost:))))slm kızlar akşama ne pişirsemSizin menüler ne??? Belki bi fikir olurr
iyi günler kızlar nasılsınız bakemmmmmm
NURCANIM kolay gelsin canım bahar teöizliğine başlamışsın canım.... güle güle kirlet.....
TUBİKİM canım künyeni güle güle kullan bacım...... kocişinin müjde hediyesi herhalde.....
ELİF arkadaşımızıda kutluyorum ALLAH tammını erdirsin inş.....
canlarım kusura bakmayın kalamıycam kayınvalidemler ümreden dönmüştü memleketteydiler kayinvalidem 5 günlüğüne buraya geldi.... o yüzden yoğunluk var benim evde... eşimde mardine gitmişti sabah akşam uçağıyla dönücek..... onu bekliyorum dört gözle dünde kayınvalidemi memleketten getirmeye gitmişlerdi..... babaannemiz bize ümreden çok güzel bir battaniye almış.... çok duygulandım.... akşamda gelince bana öle bir sarıldıki kızlar anlatamam......
öle böle bu haftadayoğun yani kayınvalidem burda olduğu için gelen giden eksik olmaz bende uğrayabilirsem gelirim kızlar sizleri çok seviyorum sonra görüşmek üzre sizleri seviyorum...
iyi günler kızlar nasılsınız bakemmmmmm
Nurcanım kolay gelsin canım bahar teöizliğine başlamışsın canım.... Güle güle kirlet.....
Tubikim canım künyeni güle güle kullan bacım...... Kocişinin müjde hediyesi herhalde.....
Elif arkadaşımızıda kutluyorum allah tammını erdirsin inş.....
Canlarım kusura bakmayın kalamıycam kayınvalidemler ümreden dönmüştü memleketteydiler kayinvalidem 5 günlüğüne buraya geldi.... O yüzden yoğunluk var benim evde... Eşimde mardine gitmişti sabah akşam uçağıyla dönücek..... Onu bekliyorum dört gözle dünde kayınvalidemi memleketten getirmeye gitmişlerdi..... Babaannemiz bize ümreden çok güzel bir battaniye almış.... çok duygulandım.... Akşamda gelince bana öle bir sarıldıki kızlar anlatamam......
öle böle bu haftadayoğun yani kayınvalidem burda olduğu için gelen giden eksik olmaz bende uğrayabilirsem gelirim kızlar sizleri çok seviyorum sonra görüşmek üzre sizleri seviyorum...
kolay gelsinn
güle güle balım iyi akşamlar
tost:))))
ne pişirion tatlım
sabahki menüydü akşamada yapsam koçiş beni odadan odaya kovalardomates çorbası yapcamda yanına ne gider ki canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?