sende napcaaan takıl burda
slmmm arkadaşımmmm nasılsınnnamin diyelim işallah olur arkadaşım ama en yakın zamanda söylediğini deniyicem allah tüm çocuk isteyenleri sevindirsin yanı sırada bizleri işallah umudumuzu yitirmemek lazım dualarınızdan benide eksik etmeyin olurmu:
iyi akşamlar kızlar bugün annem bendeydi biraz işlerimiz vardı sonra onu evine bıraktım
eşim iş çıkışı geldi beni aldı uykusuz olduğum için çok yorgunum 4 e kadar uyuyamadım uykuyla sorunum çok büyük bu arada haftasonu bizdeyken annemin evine hırsız girmiş evde bi şey olmadığı için fazla bi şey alamamış kumbaradaki paralar ve bir yüzük gitmiş ....elif hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...melike yunus paşaya sürekli ayetel kürsi felak nas oku ....selsebil tedavin hayırlı olsun ...kankim evin iyi günlerde kirlensin...sevdam kendine dikkat et tansiyonunu ihmal etme...aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura bakmasın ...asi ışığın yanıyo ama ben çıkıyorum iyi akşamlar
iyi akşamlarrr arkadaşlarrr kimseee yokmuuu
merabaaa arkadaşımmm nasılsınnnsevdamcee doğum hikayesini nereye yazmış söylede ben de okuyum
herkese günaydınlarr
kızlar dün net gitti giremedim tam da güzel konulara değiniyodukkusura bakmayın haber vermeden çıkmış gibi oldum
geçmişe bi bakayım ben
iyi akşamlar kızlar bugün annem bendeydi biraz işlerimiz vardı sonra onu evine bıraktım
eşim iş çıkışı geldi beni aldı uykusuz olduğum için çok yorgunum 4 e kadar uyuyamadım uykuyla sorunum çok büyük bu arada haftasonu bizdeyken annemin evine hırsız girmiş evde bi şey olmadığı için fazla bi şey alamamış kumbaradaki paralar ve bir yüzük gitmiş ....elif hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...melike yunus paşaya sürekli ayetel kürsi felak nas oku ....selsebil tedavin hayırlı olsun ...kankim evin iyi günlerde kirlensin...sevdam kendine dikkat et tansiyonunu ihmal etme...aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura bakmasın ...asi ışığın yanıyo ama ben çıkıyorum iyi akşamlar
bacım bugünde seni burda görmek ne güzelçok sevindşrik oldum allama
sevo sen gelince topik tirbiyesizleşiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?