Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar bugün annem bendeydi biraz işlerimiz vardı sonra onu evine bıraktım
eşim iş çıkışı geldi beni aldı uykusuz olduğum için çok yorgunum 4 e kadar uyuyamadım uykuyla sorunum çok büyük bu arada haftasonu bizdeyken annemin evine hırsız girmiş evde bi şey olmadığı için fazla bi şey alamamış kumbaradaki paralar ve bir yüzük gitmiş ....elif hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ...melike yunus paşaya sürekli ayetel kürsi felak nas oku ....selsebil tedavin hayırlı olsun ...kankim evin iyi günlerde kirlensin...sevdam kendine dikkat et tansiyonunu ihmal etme...aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura bakmasın ...asi ışığın yanıyo ama ben çıkıyorum iyi akşamlar

slmmm arkadaşımmmm nasılsınnn

ipeğim iyi olmana sevindimmm cnm
annenede çok geçmiş olsun rabbim beterinden esirgesinnn
hayırlı akşamlarrr

Günaydın herkeseeeeeee
ipeğim geçmiş olsun annene
leydim kayınvaliden gelmiş umreden gözün aydın
eee nabersiniz cicoşlarr kimse yok bende sonra gelirim tekrar

herkese günaydınlarr

kızlar dün net gitti giremedim tam da güzel konulara değiniyoduk kusura bakmayın haber vermeden çıkmış gibi oldum

geçmişe bi bakayım ben

günüzüz aydın olsun günaydınlarrrrrr
kankicim geçmiş olsun annenlere ..hırsız takipteymiş sanki yoksa tesadüfmü bilemedim:26: .neyseki az bir hasarla atlatmışlar...şu hırsızlarda hiç Allah korkusu yok yaaa

ipeğim geçmiş olsun canım yaa hırsız olayı fena bi olay insan kendi evinde güvende hissediyo ama hırsız girince insan tedirgin oluyo aldıklarından çok insanda bıraktığı etki fazla oluyo bide evin dağıtılması en özellerinin dağılmasıı fenaa...rabbim böle insanlara fırsat vermesin hidayete gelsinler inşallahhh

uykuyla sorunun varmış neden böle oldunki canım yaa maşallah herşey güzel gidiyodu :26:

hayırlı sabahlar bacılar

ipek geçmiş olsun annene.......neyse cana geleceğine mala gelsin yine ALLAH korumuş.

bacılar nie sesiniz çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız

herkeseeeee günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn yataktan kalkar kalkmaz buraya geldim şimdide çay içmeye gidiyorum hemen gelirim bacılarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…