bence yanına hiç bişe yapma cnm domates çorbasının üstüne kaşar rendele oh mis gibi bide salata yap yeter cnm çok şükür
zeytinyağlı pırasa yapıyorum cnm şimdi kavruluyo
ohhh afiyet olsun canımm
hadi cnm kolay gele sana anneeemmmKızlarr çıkıyorum şu perdelerimide ütüleyip asayım artıkk pöffff
Yarın görüşürükkk
iyi akşamlar kızlarr
hadi cnm kolay gele sana anneeemmm
iyi akşamlar cnm nasılsın
kötüyüm asicimmmm bi ağlıyorumm bi şükrediyorummmm sabah kalktımm allahım rüya olsa dedim ama değildii
kıs datlım geçen gece bebeği beşiğe koydum uyudu die bende eşime sarıldım sırtımı döndüm sıpayaa uyudu kesin dedimkız bu paşa hep böle mi yoksam bizi kıskanıyomuuu bu veletttt git bak hadi gitttt
Rabbim bu listeye sizleride girmeyi nasib etsin inşalah
ohh miss benim menüm uzun bi süre tost olacak kanımcaa kocişim evde olunca memk yapıyorumbugünn anam ağladıı yemek yapacak hal kalmadı bende
Eşime tost yaptıracamm
canım Rabbim bi daha yaşatmasınyaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....
maşalah aplamm yaaasicim geçen hafta diyete başladım 2 kilo vermişim
ben diyete devam evdekilere afiyet olsun yupiiii
Allah kabul etsin aplacımm maşalah ne güsell bizede nasib olur gitmek inşalahh gülke güle kullan inşalahh battaniyeni datlımmiyi günler kızlar nasılsınız bakemmmmmm
NURCANIM kolay gelsin canım bahar teöizliğine başlamışsın canım.... güle güle kirlet.....
TUBİKİM canım künyeni güle güle kullan bacım...... kocişinin müjde hediyesi herhalde.....
ELİF arkadaşımızıda kutluyorum ALLAH tammını erdirsin inş.....
canlarım kusura bakmayın kalamıycam kayınvalidemler ümreden dönmüştü memleketteydiler kayinvalidem 5 günlüğüne buraya geldi.... o yüzden yoğunluk var benim evde... eşimde mardine gitmişti sabah akşam uçağıyla dönücek..... onu bekliyorum dört gözle dünde kayınvalidemi memleketten getirmeye gitmişlerdi..... babaannemiz bize ümreden çok güzel bir battaniye almış.... çok duygulandım.... akşamda gelince bana öle bir sarıldıki kızlar anlatamam......
öle böle bu haftadayoğun yani kayınvalidem burda olduğu için gelen giden eksik olmaz bende uğrayabilirsem gelirim kızlar sizleri çok seviyorum sonra görüşmek üzre sizleri seviyorum...
üffffffffffff herkeşler gittimi yaaaaa
kıs datlım geçen gece bebeği beşiğe koydum uyudu die bende eşime sarıldım sırtımı döndüm sıpayaa uyudu kesin dedim
bide arkamı döndüm bi bakım dedim ay Allahım çatmış kaşları gösleri kocaman açmış bize bakıyoo gecenin bi yarısı gülmekten çatladım ya
Rabbim bu listeye sizleride girmeyi nasib etsin inşalah
ohh miss benim menüm uzun bi süre tost olacak kanımcaa kocişim evde olunca memk yapıyorum
canım Rabbim bi daha yaşatmasın
maşalah aplamm yaa
Allah kabul etsin aplacımm maşalah ne güsell bizede nasib olur gitmek inşalahh gülke güle kullan inşalahh battaniyeni datlımm
ben burdayım kıs biraz size bakım çıkacak uyuyacam biraz sıpam uyurken
canım kokumu almış odadan çıkınca basıyor çığlığıoy kuzum gözümün önünde canlandırma yaptımda oy kuzum yaaaa kıyamam annnesi seni kıskanıyo bu oğlannn babadan bilem kıskanmış bizimle niye kıskanmasın oyyyyyy yirim ben onun pipisini yaaaa
tamam cnm sende uykunu alamıyon herhal oğlandan gitde uyu kuzum acık sende dinlen ohhh mis gibi bebişinide al koynuna yattt
ben kaçarrrrr salata yapıcam kociş birazdan gelirrrrr
iyi akşamlar kimse yokk herkes yemekte tabi kocalarınız geldi bende bi bakayım dedim benim koca gelmedi daha
cnm iyi akşamlar kociş gelmedimi dahaaaa annen gittimi?
ooo geldi kız ben onu yazalı çok oldu
annem burda dahada buralı gibi
sen nasılsın
bende iyim cnm yaaa eşim yok benim evde bende evdeyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?