Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence yanına hiç bişe yapma cnm domates çorbasının üstüne kaşar rendele oh mis gibi bide salata yap yeter cnm çok şükür

bu gidişle zaten birşey yapmayada vaktim kalmayacak çünkü burdan çıkamıyorum

Son düzenleme:
Kızlarr çıkıyorum şu perdelerimide ütüleyip asayım artıkk pöffff
Yarın görüşürükkk

kötüyüm asicimmmm bi ağlıyorumm bi şükrediyorummmm sabah kalktımm allahım rüya olsa dedim ama değildii

cnm semi çok iyi anlıyorum lütfen rabbim biliyo vaktini saatini inşallah birgün bizde anne olucaz inşallah bu günleri atlatıcaz rabbimin izniyle tabiki kendini üzme cnm yaaa

kız bu paşa hep böle mi yoksam bizi kıskanıyomuuu bu veletttt git bak hadi gitttt
kıs datlım geçen gece bebeği beşiğe koydum uyudu die bende eşime sarıldım sırtımı döndüm sıpayaa uyudu kesin dedim
bide arkamı döndüm bi bakım dedim ay Allahım çatmış kaşları gösleri kocaman açmış bize bakıyoo gecenin bi yarısı gülmekten çatladım ya
Rabbim bu listeye sizleride girmeyi nasib etsin inşalah
bugünn anam ağladıı yemek yapacak hal kalmadı bende
Eşime tost yaptıracamm
ohh miss benim menüm uzun bi süre tost olacak kanımcaa kocişim evde olunca memk yapıyorum
yaklaşık 2 senedir bebek özlemiyle yanıyorum ne zaman yusufuma kavuşacağım yada elifime diye bekliyorum 2 kez gebelik geçirdim biris karnımda öldü 2.si ise boş gebelik çıktı çok canım yandı....
canım Rabbim bi daha yaşatmasın
asicim geçen hafta diyete başladım 2 kilo vermişim
ben diyete devam evdekilere afiyet olsun yupiiii
maşalah aplamm yaa
Allah kabul etsin aplacımm maşalah ne güsell bizede nasib olur gitmek inşalahh gülke güle kullan inşalahh battaniyeni datlımm
üffffffffffff herkeşler gittimi yaaaaa

ben burdayım kıs biraz size bakım çıkacak uyuyacam biraz sıpam uyurken

oy kuzum gözümün önünde canlandırma yaptımda oy kuzum yaaaa kıyamam annnesi seni kıskanıyo bu oğlannn babadan bilem kıskanmış bizimle niye kıskanmasın oyyyyyy yirim ben onun pipisini yaaaa
tamam cnm sende uykunu alamıyon herhal oğlandan gitde uyu kuzum acık sende dinlen ohhh mis gibi bebişinide al koynuna yattt

canım kokumu almış odadan çıkınca basıyor çığlığı
yi teyzesii yii pipisini totosunuda ısırr
ebet datlım alamıyorum uykuyu ama olsun ara buldukça uyuyorum

ben kaçarrrrr salata yapıcam kociş birazdan gelirrrrr

kolay gelsin datlımm
çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…