Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

işimiz gücümüz lak lakk

sen çalışırken bizde boş durmadık bizimde eller çalıştı

geçmiş olsun dileklerinizee teşekkür ederim

şifam gelmiş canım nerdesin yaf kolay ngelsin sana

tubişşş ne diyim saaaaaaaaaaaaa haa söle ne diyiimmmmm bu kadar bebek iste sonra sen git o bebeği zehirleee o içtiğin zıkkımda fare zehiri olduğunu biliyosun dimi neden bebeğini zehirliyosun

allah kabul etsin kızlar hatimlerinizi dualarınızı bende başladım hatime

ne güzel allah kabul etsinnn

kızlar hadi bana müsade kahvaltı yapmadım aacıktımmmmm hem işler beni bekler hadi kalın sağlıcakla öpüldünüz hoş sohbetler hadi nurcik iş başına :87:

tamam canım güle gül kolay gelsin

ben geldim ben ilerimi hallettim çok şükür rahatımmm nurciiik kaç bakeeemmm ben geliyom sanaaaa

hoşgeldin kuzuu

ne çabık doldurdunuz sayfaları abuuuuuuuuuuuuu

sormaa bende yetişemiyomm

bu arada saçımın rengini göstrcem size birazdan

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200 okudu
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200

nuray...........200
şifaa...........244
papatya.......100

duru.............100

toplam....3544
kalan....900

ne güzel allah kabul etsinnn

tamam canım güle gül kolay gelsin

hoşgeldin kuzuu

sormaa bende yetişemiyomm

bu arada saçımın rengini göstrcem size birazdan

aaa saçınımı boyadınn ..bu arada bana örnek gösterecektin bende boyamak istiyorum ..merak ettim saç rengini beğenirsem aynı renginden boyarım bende

çamaşır makinasının kapağındaki lastik gevşemiş su akıtıyo tam karşı binada servis var
oraya gidip adamları çağırmaya halim yok bi giyinip gidip gelsem süper olur

SEVOOOOOOOOOOOOOOO saç rengin çok güzel olmuş sanada yakışmış bacım güle güle kullannnn

rengi çok hoş olmuş güle güle kullan ayrıca tokanada bayıldım da bide o güzel yüzünü gösterseydin

sevo güzel olmuş saçın yakışmış bacımaa
ama ben kızıl rengi sevmiyorumki :26:bana aslında en güzel gidecek renk kızıl esmer olduğum için ama sevmiyorum işte

aplamm geçmişolsunn ya Rabbim eisrhgemiş iyiki annen falan ebvde değildii Rabbim ıslah etsin o pisliklerii
emziren anneler DERE OTU sütü artırıyomuş
birde iştahı kesiormuş
saraçoğlunu izliorum fox ta
bebebği olmayanlar içmesin çünkü yumurtaları tembelleştirior
ayy hiç sevmem dere otunu hayatımda yemedimm
ayy ne kötüü ya tüğlerim diken diken oldu Rabbim beterinden korusun
ona kalsa kesin hamileyim de benim daha öncekinde çok sancım olmuştu onun için korkuyorum ya hiç bişey hissetmeden hamile kalan oldumu
canım benim göbeğim ağrımıştı göbek düşmüş gibii
datlım ya daha fazla almak isterdim ama walla vaktim olmuyorr 144 taneyide bana ver datlımmm
bebetom hayır olsun rüyan inşalahhhhhhhhh çok güsel rüyann
canım o işle fatoş ilgileniyo ben yapamıyorum maalesef yoksa seve seve yapardım canım

offf offf burda durdukça işlerimde duruyoo:84: bir sihirli değnek olsada çir çırpıda bitiriversem işlerimi :97:
kıs o değneği bulursan banada gönderr
SEVOOOOOOOOOOOOOOO saç rengin çok güzel olmuş sanada yakışmış bacım güle güle kullannnn

bende çok beğendim sevo aplamm maşalahh çok yakışmışş
hamile kalmadan önce kısmet olmadı boyatamadımm 40ım çıksın artık mevlütte boyatırım

teşekkür ediyorumm sana da alırımm beğendiysen bacım

çok teşekkür ediyorumm canımm
teşekkür ederim canım
sevo güzel olmuş saçın yakışmış bacımaa
ama ben kızıl rengi sevmiyorumki :26:bana aslında en güzel gidecek renk kızıl esmer olduğum için ama sevmiyorum işte

bayılırım kızıla sevonunkide çok güszel

rengi çok hoş olmuş güle güle kullan ayrıca tokanada bayıldım da bide o güzel yüzünü gösterseydin

sağol bidenemmm aslında bu tokanın kırmızısıda var onu takamıyom şuanlık..takınca lohusalı kadın gibi oluyom ilerde inşallah takarımm

servis yazdırmıyorum eşim orada çalışanı tanıyo ona söylüyoruz gelip yapıyo parayı o alıyo
bizim makina bosch gelen servis arçelik

ne güzel servis bedeli çok alıyolar böle işlemlerde tanıdık olması iyiymiş
markalar farklı olsada içerik aynı canım o yüzden fark etmez onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…