işimiz gücümüz lak lakk
sen çalışırken bizde boş durmadık bizimde eller çalıştı
aynen öyle yaptım kankimm ..ben kim blog kimmkanki blog işi ne oldu rafamı kaldırdın
ne güzell bak oradan hurmada iste birlikte yiyin eşinle allah kabul etsin şimdiden
kızlar benim o hatim zamanından 4 cüzüm kalmıştı sanırım hala başlamadımm :26:
allah kabul etsin kızlar hatimlerinizi dualarınızı bende başladım hatime
kızlar hadi bana müsade kahvaltı yapmadım aacıktımmmmm hem işler beni bekler hadi kalın sağlıcakla öpüldünüz hoş sohbetler hadi nurcik iş başına :87:
ben geldim ben ilerimi hallettim çok şükür rahatımmm nurciiik kaç bakeeemmm ben geliyom sanaaaa
ne çabık doldurdunuz sayfaları abuuuuuuuuuuuuu
aynen öyle yaptım kankimm ..ben kim blog kimm
ne güzel allah kabul etsinnn
tamam canım güle gül kolay gelsin
hoşgeldin kuzuu
sormaa bende yetişemiyomm
bu arada saçımın rengini göstrcem size birazdan
çamaşır makinasının kapağındaki lastik gevşemiş su akıtıyo tam karşı binada servis var
oraya gidip adamları çağırmaya halim yok bi giyinip gidip gelsem süper olur
netten numarasını falan bulamazmısın canım telefon etsen
güzel görünüyo güle güle kullan tokan çok hoşmuş
SEVOOOOOOOOOOOOOOO saç rengin çok güzel olmuş sanada yakışmış bacım güle güle kullannnn
evet evet yüzünüde gösterrrengi çok hoş olmuş güle güle kullan ayrıca tokanada bayıldım da bide o güzel yüzünü gösterseydin
aplamm geçmişolsunn ya Rabbim eisrhgemiş iyiki annen falan ebvde değildii Rabbim ıslah etsin o pislikleriiiyi akşamlar kızlar bugün annem bendeydi biraz işlerimiz vardı sonra onu evine bıraktım
eşim iş çıkışı geldi beni aldı uykusuz olduğum için çok yorgunum 4 e kadar uyuyamadım uykuyla sorunum çok büyük bu arada haftasonu bizdeyken annemin evine hırsız girmiş evde bi şey olmadığı için fazla bi şey alamamış kumbaradaki paralar ve bir yüzük gitmiş ....elif hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...melike yunus paşaya sürekli ayetel kürsi felak nas oku ....selsebil tedavin hayırlı olsun ...kankim evin iyi günlerde kirlensin...sevdam kendine dikkat et tansiyonunu ihmal etme...aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa kusura bakmasın ...asi ışığın yanıyo ama ben çıkıyorum iyi akşamlar
ayy hiç sevmem dere otunu hayatımda yemedimmemziren anneler DERE OTU sütü artırıyomuş
birde iştahı kesiormuş
saraçoğlunu izliorum fox ta
bebebği olmayanlar içmesin çünkü yumurtaları tembelleştirior
ayy ne kötüü ya tüğlerim diken diken oldu Rabbim beterinden korusungünaydın nasılsınız minnoşlar...geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar kanki dediğin gibi annemi akip ettiler bize göre çünkü son zamnalarda vakitli vakitsiz zili çalıyodu kapıda kimse olmuyodu yanlız olduğunu bilen biri yaptı muhtemelen
canım benim göbeğim ağrımıştı göbek düşmüş gibiiona kalsa kesin hamileyim de benim daha öncekinde çok sancım olmuştu onun için korkuyorum ya hiç bişey hissetmeden hamile kalan oldumu
datlım ya daha fazla almak isterdim ama walla vaktim olmuyorr 144 taneyide bana ver datlımmmpınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300
ipek............200
tosti...........200 okudu
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200
nuray...........200
papatya.......100
duru.............100
toplam....3300
kalan....1144
bebetom hayır olsun rüyan inşalahhhhhhhhh çok güsel rüyannananas konusunda ben kararsızdım bu defa hiç yemedim ilk tüp denememde bılca yemiştim ama bu defa doktorum içindeki bilmemne asidi kanı sı-ulandırdığı için şansı düşürebiliyo sdemişti bence riske atmasın tabi kendi bilir
ipem çok berbat bişeymiş ölüyorum resmen ben üşüttüm diye kendimi kandırıyorum ama galiba başaldı öğürmekten bitkinim ama gar,plik iştahım kapanmadı neeeee 12.haftamı aaay biribeni, tutsunda bayılmayaayımmmm
yoksa yoksa yopksa tubi sana bi kafamı atsa burdan"aaaaaa ne yazdım az önceeeee
valla güzel olur nurcik kıııız o bahsettiğin türbeye gittik bi kaç kez rüyama giren yerde oraydı zaten hayır olsun
ay rüya demişken bu sabah ağlayarak uyandım içim eridi resmen kaynana eşimi aldı elimden evlenmicen bununla dedi bi defa bizi ezdin bidaha yapma diyodu benim haydutta anasının koluna girip gitti ama onun akrabalarındna birisi bana içi altın dolu bi çanta attı aldığım gibi kaçtım yolda büyük bi ağaç gördüm başında bi hatun varyeşil yeşili meyve vardiyorumki teyze iki tane erik versene hamileyim oda diyoki bu erik değil elma diyo attı elime yemyeşil elma ağaçsa doluydu hayır olsun yauu kaynana savaş açma hazırlığındamı yoksaaaaaaa
ya benim gitmem lazım ama gidemiyorum biri beni kovsa
canım o işle fatoş ilgileniyo ben yapamıyorum maalesef yoksa seve seve yapardım canım
kıs o değneği bulursan banada gönderrofff offf burda durdukça işlerimde duruyoo:84: bir sihirli değnek olsada çir çırpıda bitiriversem işlerimi :97:
SEVOOOOOOOOOOOOOOO saç rengin çok güzel olmuş sanada yakışmış bacım güle güle kullannnn
teşekkür ederim canımteşekkür ediyorumm sana da alırımm beğendiysen bacım
çok teşekkür ediyorumm canımm
sevo güzel olmuş saçın yakışmış bacımaa
ama ben kızıl rengi sevmiyorumki :26:bana aslında en güzel gidecek renk kızıl esmer olduğum için ama sevmiyorum işte
teşekkür ediyorumm sana da alırımm beğendiysen bacım
çok teşekkür ediyorumm canımm
rengi çok hoş olmuş güle güle kullan ayrıca tokanada bayıldım da bide o güzel yüzünü gösterseydin
servis yazdırmıyorum eşim orada çalışanı tanıyo ona söylüyoruz gelip yapıyo parayı o alıyo
bizim makina bosch gelen servis arçelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?