Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yiyebiliyosan sakın kesme bulantım olur korkusuyla yememezlik yapma fazla yağlı baharatlı şeylerden uzak dur hafif şeyler ye çıkarsan bile ye 5 dakika kalsa sana faydası olur az kalmış zaten 9 haftan dolmuş hayırlısıyla

sifa cığğıım teşekkür ederim
rabbim steyen herkese tez zamanda versin
aminnnnn inşallah canım o güzel gönlüne sağlık

evet canım yapıyorum temizliğe benzer bişiler :86: :86: :86: inşş canım inşşşş eccik kaldık zati bekleyenler inşşşş hamiş listesinde kusursuz eksiksiz olacağız :92: canım ne güzel Rabbim kabul etsin kuran okuyorsun dua et bizlerde

kolay gelsin canım bence en zoru mutfak ahh tubiş ahhhhh yapma etme artık canında can var haftaya yoğun katılım olursa canım aynı anda ikisinede okuruz

ona kalsa kesin hamileyim de benim daha öncekinde çok sancım olmuştu onun için korkuyorum ya hiç bişey hissetmeden hamile kalan oldumu
canım merhaba yeni tanışcağız seninle tedavin hayırlı olsun inşşş bebişin seninledir

Selsebil arkadaşımızda başlamış hataya ikinize aynı anda tericiye okuyalımmm inşş Rabbim kabul buyurur

hoşgelmişsen şifaaaaa bacıııııı
hoş buldum canımmm bende geç kalktım :86: daha kahvaltı yapcıcamm

hoşgeldin şifaa....,,,,,,,,...........,,,,,,,>>>>>>>>>>>>>>><
hoşbuldum cici taze anne

tuğbişim rüyan çok güzel bence hayrolsun inşallahhh bence kaynana tarafından beyaz bayrak gelecek

amanin küstünmü gel öpeyim barışalım
o zaman biter bu iş kararlı olmak bitirmenin yarısı ..güle güle canım

sevom adetten temizlendikten sonra bende okuyacam inşallah..bu arada memlektte komşumuz umreye gidecekmiş ,anneme kızın 1 hatim okusun orda teslim edelim demiş annemde aradı beni 20 nisana kadar bir hatim edebilirmisin dedi yaparım dedim şu adetten bir temizleneyim birde şu temizliğimi bitireyim okumaya başlıyacam artık

allah kabul etsin kızlar hatimlerinizi dualarınızı bende başladım hatime

kızlar hadi bana müsade kahvaltı yapmadım aacıktımmmmm hem işler beni bekler hadi kalın sağlıcakla öpüldünüz hoş sohbetler hadi nurcik iş başına :87:

ben geldim ben ilerimi hallettim çok şükür rahatımmm nurciiik kaç bakeeemmm ben geliyom sanaaaa

şifacım pınar için ne kadar alıyorsuzn tefriciye söyle hemen listeye ekliyeyim çıkacam çünkü işler bizi beklerr

bence papatya ve selsebile aynı zmanada başlamak doğru olmaz bir kişiye bile zor okunuyo artık, eskisi gibi tefriciye alıp okuyan yok çünkü ..hem bu hafta sadece pınara okumamıza rağmen sayıyı tamamlıyamadık ..birde sanırım selsebilin transefrtri olmadı daha gerçi gelip kendisi hakkında bişey paylaşmıyoki haberimiz olsun ondan

allah kabul etsin kızlar hatimlerinizi dualarınızı bende başladım hatime
seninkinide Allah kabul etsin canım

kızlar hadi bana müsade kahvaltı yapmadım aacıktımmmmm hem işler beni bekler hadi kalın sağlıcakla öpüldünüz hoş sohbetler hadi nurcik iş başına :87:
tamam canım çıkalımm hayde kolay gelsinn

ben geldim ben ilerimi hallettim çok şükür rahatımmm nurciiik kaç bakeeemmm ben geliyom sanaaaa
valla çok makbule geçer bacımm

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1000
tubi.............300
asi...............300 okudu
ipek............200
tosti...........200 okudu
tarfil..........200
sevdamce....200
elif...............200
sevdanehri...200

nuray...........200
papatya.......100

duru.............100

toplam....3300
kalan....1144

ne güzell bak oradan hurmada iste birlikte yiyin eşinle allah kabul etsin şimdiden
kızlar benim o hatim zamanından 4 cüzüm kalmıştı sanırım hala başlamadımm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…