eee napcan hayat pahalı herif anasını seçtiyse bizede yeni hayat kurmak düşer
bencede sebep olmamak lazım ama bolca ananas ye deyince bende bildiğimi duyduğumu paylaşmak istedim karar kendisinin.belk,de bünyeyle alakalıdır ama ben ezbere sölemedişm zaten dr dediklerini olduğu gibi yazıdm canımıcım
öylemiii allahtan şanslıyım o zman
canım sebebim malum takip edildiğim için takipçime malzeme vermek istememiştim ama canın sağolsun
aminnnnn inşallah canım o güzel gönlüne sağlıksifa cığğıım teşekkür ederim
rabbim steyen herkese tez zamanda versin
evet canım yapıyorum temizliğe benzer bişiler :86: :86: :86: inşş canım inşşşş eccik kaldık zati bekleyenler inşşşş hamiş listesinde kusursuz eksiksiz olacağızşifacımm nasılsın demek sende temizliğe vurdun kendini ohh mis gibi olmuştur ev
güzel dileklerin için sağol canımm benimmm inşallahh hep beraber bu güzel duyguları tadacaz zamanı gelince
bu arada dediğim gibi yusuf suresinie başlayan varmı ben okuyom 2 akşamdır tam 10 sayfa iyi oldu uzun zamandır elime almıyodum kuranı
kolay gelsin canım bence en zoru mutfakbende bugün mutfaktayımmAllah kolaylıklar versin canım gerçekten dip köşe temizliği zor
canım şu listeyi bulayım ekliyelim hemen senide
selsebilden önce papatya arkadaşımıza okuyalım çünkü sırada o var ondan sonrada selsebile okuruz
tubiş içiyormuşş o zıkkımıı
canım merhaba yeni tanışcağız seninle tedavin hayırlı olsun inşşş bebişin seninledirona kalsa kesin hamileyim de benim daha öncekinde çok sancım olmuştu onun için korkuyorum ya hiç bişey hissetmeden hamile kalan oldumu
hoş buldum canımmmhoşgelmişsen şifaaaaa bacıııııı
hoşbuldum cici taze annehoşgeldin şifaa....,,,,,,,,...........,,,,,,,>>>>>>>>>>>>>>><
amanin küstünmü gel öpeyim barışalım
o zaman biter bu iş kararlı olmak bitirmenin yarısı ..güle güle canımhaklısın diyecek sözüm yok hatalıyım kendimi affedemiyorum zaten ama bu böle devam etmicek tabiki bununla ilgili destek alıyorum zaten nisan 15 e kadarbitiyo bu iş o zıkkımı içiyo deyince heralde eskisi gibi olduğunu sandınız ama değil zaten dr la görüştüm oda günde yarım paketten fazla içerken 2 yedüşürmek büyük başarı dedi en fazla 3 te sınırladı kii bu hergün 2 değil hiç içmediğim günlerde oluyo ama siftah yapınca üç beş nefes alıp atıyorum neyyse çıksam iyi olucak
öpüyorum hoşçakalın
otur biraz daha kızlar öğle yemeğine giderken bizde çıkarızofff offf burda durdukça işlerimde duruyoo:84: bir sihirli değnek olsada çir çırpıda bitiriversem işlerimi :97:
sevom adetten temizlendikten sonra bende okuyacam inşallah..bu arada memlektte komşumuz umreye gidecekmiş ,anneme kızın 1 hatim okusun orda teslim edelim demiş annemde aradı beni 20 nisana kadar bir hatim edebilirmisin dedi yaparım dedim şu adetten bir temizleneyim birde şu temizliğimi bitireyim okumaya başlıyacam artık
seninkinide Allah kabul etsin canımallah kabul etsin kızlar hatimlerinizi dualarınızı bende başladım hatime
tamam canım çıkalımm hayde kolay gelsinnkızlar hadi bana müsade kahvaltı yapmadım aacıktımmmmm hem işler beni bekler hadi kalın sağlıcakla öpüldünüz hoş sohbetler hadi nurcik iş başına :87:
valla çok makbule geçer bacımmben geldim ben ilerimi hallettim çok şükür rahatımmm nurciiik kaç bakeeemmm ben geliyom sanaaaa
hem bu kadar tedirgin ol hem bu kadar kork hemde o zıkkımı iç hiç yakıştıramadım
işimiz gücümüz lak lakkne çabık doldurdunuz sayfaları abuuuuuuuuuuuuu
ne çabık doldurdunuz sayfaları abuuuuuuuuuuuuu
sevom adetten temizlendikten sonra bende okuyacam inşallah..bu arada memlektte komşumuz umreye gidecekmiş ,anneme kızın 1 hatim okusun orda teslim edelim demiş annemde aradı beni 20 nisana kadar bir hatim edebilirmisin dedi yaparım dedim şu adetten bir temizleneyim birde şu temizliğimi bitireyim okumaya başlıyacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?