bende bugün mutfaktayımmAllah kolaylıklar versin canım gerçekten dip köşe temizliği zor
canım şu listeyi bulayım ekliyelim hemen senide
selsebilden önce papatya arkadaşımıza okuyalım çünkü sırada o var ondan sonrada selsebile okuruz
tubiş içiyormuşş o zıkkımıı
rüyan hayır olsun canım elma cennet meyvesidir hemde yeşil görmüşsün çok güzel rüyan kaynanayı saymasak tabiiananas konusunda ben kararsızdım bu defa hiç yemedim ilk tüp denememde bılca yemiştim ama bu defa doktorum içindeki bilmemne asidi kanı sı-ulandırdığı için şansı düşürebiliyo sdemişti bence riske atmasın tabi kendi bilir
ipem çok berbat bişeymiş ölüyorum resmen ben üşüttüm diye kendimi kandırıyorum ama galiba başaldı öğürmekten bitkinim ama gar,plik iştahım kapanmadı neeeee 12.haftamı aaay biribeni, tutsunda bayılmayaayımmmm
yoksa yoksa yopksa tubi sana bi kafamı atsa burdan"aaaaaa ne yazdım az önceeeee
valla güzel olur nurcik kıııız o bahsettiğin türbeye gittik bi kaç kez rüyama giren yerde oraydı zaten hayır olsun
ay rüya demişken bu sabah ağlayarak uyandım içim eridi resmen kaynana eşimi aldı elimden evlenmicen bununla dedi bi defa bizi ezdin bidaha yapma diyodu benim haydutta anasının koluna girip gitti ama onun akrabalarındna birisi bana içi altın dolu bi çanta attı aldığım gibi kaçtım yolda büyük bi ağaç gördüm başında bi hatun varyeşil yeşili meyve vardiyorumki teyze iki tane erik versene hamileyim oda diyoki bu erik değil elma diyo attı elime yemyeşil elma ağaçsa doluydu hayır olsun yauu kaynana savaş açma hazırlığındamı yoksaaaaaaa
ya benim gitmem lazım ama gidemiyorum biri beni kovsa
rüyan hayır olsun ...iştahının olması iyi hiç bi şy yemeden o kadar öğürsen çıkarsan hastanelik olursun serum gerekirananas konusunda ben kararsızdım bu defa hiç yemedim ilk tüp denememde bılca yemiştim ama bu defa doktorum içindeki bilmemne asidi kanı sı-ulandırdığı için şansı düşürebiliyo sdemişti bence riske atmasın tabi kendi bilir
ipem çok berbat bişeymiş ölüyorum resmen ben üşüttüm diye kendimi kandırıyorum ama galiba başaldı öğürmekten bitkinim ama gar,plik iştahım kapanmadı neeeee 12.haftamı aaay biribeni, tutsunda bayılmayaayımmmm
yoksa yoksa yopksa tubi sana bi kafamı atsa burdan"aaaaaa ne yazdım az önceeeee
valla güzel olur nurcik kıııız o bahsettiğin türbeye gittik bi kaç kez rüyama giren yerde oraydı zaten hayır olsun
ay rüya demişken bu sabah ağlayarak uyandım içim eridi resmen kaynana eşimi aldı elimden evlenmicen bununla dedi bi defa bizi ezdin bidaha yapma diyodu benim haydutta anasının koluna girip gitti ama onun akrabalarındna birisi bana içi altın dolu bi çanta attı aldığım gibi kaçtım yolda büyük bi ağaç gördüm başında bi hatun varyeşil yeşili meyve vardiyorumki teyze iki tane erik versene hamileyim oda diyoki bu erik değil elma diyo attı elime yemyeşil elma ağaçsa doluydu hayır olsun yauu kaynana savaş açma hazırlığındamı yoksaaaaaaa
ya benim gitmem lazım ama gidemiyorum biri beni kovsa
tubişi şikate ettim diye umarım kızmaz çünkü bana kızxlara söyleme demiştiinanamıyorum tubiş içiymuş o zıkkımı dediğin sigaramı
kim tarafından takip edliyonniyiki özelden cevap yazdım
kızlartakip edildiğim için bazı şeyleri açıkca yazamıyorum
evet öle ama eskisiyle alakası olmayacak kadar yani günde iki tane yarım
tubişi şikate ettim diye umarım kızmaz çünkü bana kızxlara söyleme demişti
canım o işle fatoş ilgileniyo ben yapamıyorum maalesef yoksa seve seve yapardım canımnurcaan huuu
banada şu aşağıdaki cetvellerden yapsan olar mı.............bende istiyorum bende bende :95::95::95::95::95::95::95::95:
kankim vur dedik öldür demedikhem bu kadar tedirgin ol hem bu kadar kork hemde o zıkkımı iç hiç yakıştıramadım
iyiki özelden cevap yazdım
kızlartakip edildiğim için bazı şeyleri açıkca yazamıyorum
evet öle ama eskisiyle alakası olmayacak kadar yani günde iki tane yarım
canım o ilke fatoş ilgileniyo ben yapamıyorum maalesef yoksa seve seve yapardım canım
eee napcan hayat pahalı herif anasını seçtiyse bizede yeni hayat kurmak düşerrüyan hayır olsun canım elma cennet meyvesidir hemde yeşil görmüşsün çok güzel rüyan kaynanayı saymasak tabiiama sende az kurnaz değilsin heee altınları aldığın gibi kocayı unutup kaçmışsın ordan
bencede sebep olmamak lazım ama bolca ananas ye deyince bende bildiğimi duyduğumu paylaşmak istedim karar kendisinin.belk,de bünyeyle alakalıdır ama ben ezbere sölemedişm zaten dr dediklerini olduğu gibi yazıdm canımıcımaslında kimselere böle tavsiyede bulunmamak gerekior ama işte dayanamıoz ki..ben anansı bol bol yedim.netten de çok araştırdım olumsuz bişe diyen omamıştı.7. günüme kadar yedim
rüyan hayır olsun ...işta
hının olması iyi hiç bi şy yemeden o kadar öğürsen çıkarsan hastanelik olursun serum gerekir
canım sebebim malum takip edildiğim için takipçime malzeme vermek istememiştim ama canın sağolsuntubişi şikate ettim diye umarım kızmaz çünkü bana kızxlara söyleme demişti
kankim vur dedik öldür demedik
yaaaaa ben sen yapıosun sanıorum hep tmm öleyse fatoştan rica ederiz
haklısın diyecek sözüm yok hatalıyım kendimi affedemiyorum zaten ama bu böle devam etmicek tabiki bununla ilgili destek alıyorum zaten nisan 15 e kadarbitiyo bu iş o zıkkımı içiyo deyince heralde eskisi gibi olduğunu sandınız ama değil zaten dr la görüştüm oda günde yarım paketten fazla içerken 2 yedüşürmek büyük başarı dedi en fazla 3 te sınırladı kii bu hergün 2 değil hiç içmediğim günlerde oluyo ama siftah yapınca üç beş nefes alıp atıyorum neyyse çıksam iyi olucakhem bu kadar tedirgin ol hem bu kadar kork hemde o zıkkımı iç hiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?