Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inanamıyorum tubiş içiymuş o zıkkımı dediğin sigaramı

rüyan hayır olsun canım elma cennet meyvesidir hemde yeşil görmüşsün çok güzel rüyan kaynanayı saymasak tabiiama sende az kurnaz değilsin heee altınları aldığın gibi kocayı unutup kaçmışsın ordan

aslında kimselere böle tavsiyede bulunmamak gerekior ama işte dayanamıoz ki..ben anansı bol bol yedim.netten de çok araştırdım olumsuz bişe diyen omamıştı.7. günüme kadar yedim

rüyan hayır olsun ...iştahının olması iyi hiç bi şy yemeden o kadar öğürsen çıkarsan hastanelik olursun serum gerekir

iyiki özelden cevap yazdım
kızlartakip edildiğim için bazı şeyleri açıkca yazamıyorum
evet öle ama eskisiyle alakası olmayacak kadar yani günde iki tane yarım

nurcaan huuu
banada şu aşağıdaki cetvellerden yapsan olar mı.............bende istiyorum bende bende :95::95::95::95::95::95::95::95:

nurcaan huuu
banada şu aşağıdaki cetvellerden yapsan olar mı.............bende istiyorum bende bende :95::95::95::95::95::95::95::95:
canım o işle fatoş ilgileniyo ben yapamıyorum maalesef yoksa seve seve yapardım canım

Son düzenleme:
eee napcan hayat pahalı herif anasını seçtiyse bizede yeni hayat kurmak düşer

aslında kimselere böle tavsiyede bulunmamak gerekior ama işte dayanamıoz ki..ben anansı bol bol yedim.netten de çok araştırdım olumsuz bişe diyen omamıştı.7. günüme kadar yedim
bencede sebep olmamak lazım ama bolca ananas ye deyince bende bildiğimi duyduğumu paylaşmak istedim karar kendisinin.belk,de bünyeyle alakalıdır ama ben ezbere sölemedişm zaten dr dediklerini olduğu gibi yazıdm canımıcım

rüyan hayır olsun ...işta
hının olması iyi hiç bi şy yemeden o kadar öğürsen çıkarsan hastanelik olursun serum gerekir
öylemiii allahtan şanslıyım o zman
tubişi şikate ettim diye umarım kızmaz çünkü bana kızxlara söyleme demişti
canım sebebim malum takip edildiğim için takipçime malzeme vermek istememiştim ama canın sağolsun

hem bu kadar tedirgin ol hem bu kadar kork hemde o zıkkımı iç hiç yakıştıramadım
haklısın diyecek sözüm yok hatalıyım kendimi affedemiyorum zaten ama bu böle devam etmicek tabiki bununla ilgili destek alıyorum zaten nisan 15 e kadarbitiyo bu iş o zıkkımı içiyo deyince heralde eskisi gibi olduğunu sandınız ama değil zaten dr la görüştüm oda günde yarım paketten fazla içerken 2 yedüşürmek büyük başarı dedi en fazla 3 te sınırladı kii bu hergün 2 değil hiç içmediğim günlerde oluyo ama siftah yapınca üç beş nefes alıp atıyorum neyyse çıksam iyi olucak
öpüyorum hoşçakalın

offf offf burda durdukça işlerimde duruyoo:84: bir sihirli değnek olsada çir çırpıda bitiriversem işlerimi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…