olmadıki datlım yaa datlım kusura bakmazsan quzum alıntıyı silermisin bebemmesaj düzenlemeden sil canım :44:
hayırrrrrrrrrrrr senin sesin çok güzeeeeeeellllll bayıldımm ben hatta aşık oldummmmm
benim sesim iğrenççç seninkinin yanındaaaaaaa
saol aplamm da şimcikk daha farklıyımm şişkoooooooyummm saçlar farklıımelikemm maşallahhh ne güzelsin ölee yaa çıtı pıtısınn
kızlar görürsünüz sanki 50 didimne var zayıflarsınız merak etmeyin
bende işlerime bakayım sabahtan beri hiç iş yapamadımm açık kalsın arada bakarım bende
sizlere kolay gelee
olmadıki datlım yaa datlım kusura bakmazsan quzum alıntıyı silermisin bebem
yok bebem senin sesinde çok güseldi bidenemm
ay bebem saol datlımm
neyse bende kaçıyım öpüldünüz şekerler hayırlı günlerrrrrrrrrr
kocişin beyannamelerini yaptım geldim
insanın karısının muhasebeci olması kadar güzel bişey varmıişte böle hallediyon hemencik
ipeğimm hazırlıklara başladınmı bacım bebek odası yaptınmı
kıyafet hazırlıklarımız tamam canım ablamla kardeşim aldılar zaten çok az bişey aldık
teyzemin kızının bizim gelinin ayırdıkları falan vardı çok kıyafet oldu 4 yaşındayken bile giyebileceği kadife pantolon var ...odası içinde haftaya başlıyoruz bu hafta sonu ankaradayız kardeşim sözleniyo
haftaya marangoz gelip ölçüleri alır model seçeriz on gün içinde yapıp getiryo zaten o arada ben yıkama ütüleme işlerini yaparım odanın duvar kağıdını yaptırırm nisana sonuna kadar tamamlanır herhalde
kıyafet hazırlıklarımız tamam canım ablamla kardeşim aldılar zaten çok az bişey aldık
teyzemin kızının bizim gelinin ayırdıkları falan vardı çok kıyafet oldu 4 yaşındayken bile giyebileceği kadife pantolon var ...odası içinde haftaya başlıyoruz bu hafta sonu ankaradayız kardeşim sözleniyo
haftaya marangoz gelip ölçüleri alır model seçeriz on gün içinde yapıp getiryo zaten o arada ben yıkama ütüleme işlerini yaparım odanın duvar kağıdını yaptırırm nisana sonuna kadar tamamlanır herhalde
ohhherşey planlanmış ozaman herşey kolaylaşır canım
demek haftasonu söz var hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar inşallahh
işlemlerin hepsi bitince bizede göstercen dimiibiz meraklıyız biliyonn bende durunun ki gibi beyaz bi oda istiyorum hafif hafif de içinde tek renk daha olabilir inaşllah bizlerde bunları planlayacağız
herkeze merhaba nasılsınız
AY YERİM SENİ BEAAAgüzel güzel nsan seninle konuşurkene dinlenir beee sen konuşacan ben dinliycem ohhhhh mis gibbbiii
GELDİM BEBEMM UYUTTUMM UYUOR ŞİMCKK EMZİK VERMEYE BAŞLADIMMhemen geliyon çıkıyo bebem yaaaaaaa
OH APLAM MAŞLAH HERŞEY PLANLANMIŞ NE GÜSEL SAĞLIKLA AL İNŞALAH KUCAĞINAAkıyafet hazırlıklarımız tamam canım ablamla kardeşim aldılar zaten çok az bişey aldık
amin canım sağol bir tane bekar kalmıştı hayırlısıyla evleniyo ...inşallah planladığımız gibi her şey yolunda olur buraya kadar geldik kucağımıza almakta nasip olur inşallah herşey bitince gösteririm
kıyafetlerini bile gösteririm isterseniz ne olucak fotoğraf makinamız bozuk bu akşam yenisini alıcaz çekerim yeni makinayla ...allahım inşallah bütün sizlerede bu hazırlıkları nasip edecek canım ben inanıyorum buna
AY YERİM SENİ BEAAA
GELDİM BEBEMM UYUTTUMM UYUOR ŞİMCKK EMZİK VERMEYE BAŞLADIMM
OH APLAM MAŞLAH HERŞEY PLANLANMIŞ NE GÜSEL SAĞLIKLA AL İNŞALAH KUCAĞINAA
HAYIRLI OLSUN DATLIM rABBİM TAMAMINA ERDİRSİN DİMEK ANKARAYA GELİYORSUN NE GÜSELL BİZEDE GELEBİLSENİZ KEŞKEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?