Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mesaj düzenlemeden sil canım :44:
olmadıki datlım yaa datlım kusura bakmazsan quzum alıntıyı silermisin bebem
hayırrrrrrrrrrrr senin sesin çok güzeeeeeeellllll bayıldımm ben hatta aşık oldummmmm
benim sesim iğrenççç seninkinin yanındaaaaaaa

yok bebem senin sesinde çok güseldi bidenemm
ay bebem saol datlımm

melikemm maşallahhh ne güzelsin ölee yaa çıtı pıtısınn
saol aplamm da şimcikk daha farklıyımm şişkoooooooyummm saçlar farklıı
kızlar görürsünüz sanki 50 didim ne var zayıflarsınız merak etmeyin

bende işlerime bakayım sabahtan beri hiç iş yapamadımm açık kalsın arada bakarım bende

sizlere kolay gelee

tühh kaçırdımm yaf sizlerii bebişl ilgilendimm

insanın karısının muhasebeci olması kadar güzel bişey varmı işte böle hallediyon hemencik

ipeğimm hazırlıklara başladınmı bacım bebek odası yaptınmı

kıyafet hazırlıklarımız tamam canım ablamla kardeşim aldılar zaten çok az bişey aldık
teyzemin kızının bizim gelinin ayırdıkları falan vardı çok kıyafet oldu 4 yaşındayken bile giyebileceği kadife pantolon var ...odası içinde haftaya başlıyoruz bu hafta sonu ankaradayız kardeşim sözleniyo
haftaya marangoz gelip ölçüleri alır model seçeriz on gün içinde yapıp getiryo zaten o arada ben yıkama ütüleme işlerini yaparım odanın duvar kağıdını yaptırırm nisana sonuna kadar tamamlanır herhalde

ohh herşey planlanmış ozaman herşey kolaylaşır canım
demek haftasonu söz var hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar inşallahh
işlemlerin hepsi bitince bizede göstercen dimii biz meraklıyız biliyonn bende durunun ki gibi beyaz bi oda istiyorum hafif hafif de içinde tek renk daha olabilir inaşllah bizlerde bunları planlayacağız

oh oh maşallaaah ipemmmm

amin canım sağol bir tane bekar kalmıştı hayırlısıyla evleniyo ...inşallah planladığımız gibi her şey yolunda olur buraya kadar geldik kucağımıza almakta nasip olur inşallah herşey bitince gösteririm
kıyafetlerini bile gösteririm isterseniz ne olucak fotoğraf makinamız bozuk bu akşam yenisini alıcaz çekerim yeni makinayla ...allahım inşallah bütün sizlerede bu hazırlıkları nasip edecek canım ben inanıyorum buna

güzel güzel nsan seninle konuşurkene dinlenir beee sen konuşacan ben dinliycem ohhhhh mis gibbbiii
AY YERİM SENİ BEAAA
hemen geliyon çıkıyo bebem yaaaaaaa
GELDİM BEBEMM UYUTTUMM UYUOR ŞİMCKK EMZİK VERMEYE BAŞLADIMM
OH APLAM MAŞLAH HERŞEY PLANLANMIŞ NE GÜSEL SAĞLIKLA AL İNŞALAH KUCAĞINAA
HAYIRLI OLSUN DATLIM rABBİM TAMAMINA ERDİRSİN DİMEK ANKARAYA GELİYORSUN NE GÜSELL BİZEDE GELEBİLSENİZ KEŞKEE

herkeze merhaba nasılsınız

hoşgeldin pınar nasılsın

bende inanıyorum bacımm bu aralar bende pozitif bakıyorum şaşırıyorum kendime

ehhh işte bugün biraz daha iyi gibiyim inş zamanla atlatıcammm eşim destek almamı önerdi ama ben istemedim en büyük desteğim sensin dedim ona onun gibi bi eşim olduğu için çok ama çok şanslıyım ya oda olmasaydı ben napardım

damlada söyledi canım ankaraya gelmişken görüşsek dedi ama kısa süreliğine geliyorum cumartesi
sabah yola çıkyoruz öğleden sonra inşallah orada oluruz pazar sabahıda tekrar dönüş var benim için çok yorucu olucak eşime teklif bile edemem izn vermez zaten bu kadar önemli bir durum olmasa beni ankaraya bile götürmez babam olmadığı için büyük olarak abim ve enişteler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…