Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

CANIM BENİM Rabbim birbirinize bağışlasın sizii
anladım aplacımm ben çıkamam biliyosun datlım ama sizi misafir etmeyi çok isterdimm
inşalah hayırlısıyla sorunsuz yaparsınız ve dönersiniz evinize

hoşgeldin pınar nasılsın

bende inanıyorum bacımm bu aralar bende pozitif bakıyorum şaşırıyorum kendime
tabiki pozitif ol karşılığını alıcaksın inşallah

ilk günler çok zor geçiyo ama yavaş yavaş düzeliyo tekrar tedavi için sabırsızlanıyosun
bir kaç gün içinde dahada iyi olucaksın inşallah bu son üzüntün olur

he walla kız onlar bizim en büyük destekçimizzz

inşallah canım benim kardeşim ankarada yaşıyo evlenincede ankarada oturucak mutlaka
daha uzun süreli gelirim o zaman senide damlayıda ziyaret ederim

hepinize çok teşekkürler kızlar keşke birbirimizi yakından görebilseydik ne güzel olurdu haaa valla çok merak ediyorum hepinizi ayrı ayrıı :26::26::26:

hepinize çok teşekkürler kızlar keşke birbirimizi yakından görebilseydik ne güzel olurdu haaa valla çok merak ediyorum hepinizi ayrı ayrıı :26::26::26:

walla cnm bende meraktan ikiye ayrlıcam zatennn bende çok merak ediyorum beeee
keşke bu kadnler kulübüüüü görüntülü ve sesli olsaydııııı

rüyamda kayısı topluyorum bol bol yiyordumm
sonra köyeki evde kurbağa mı faremi ne görüyorumm çıkartmaya çalışıyorum çıkarıyorum sonunda
2 gündürdee köpekle ilgili rüyalar görüyorum yaaa
eşim köpek ezmişş( işten eve dönerken frene basmış ama duramamış hava yağmurluydu yerler ıslakmıştı beni çok etkiledi
birde kötü rüyalar gördüğüm gece annem sürekli uykudan uyanıp beni okumuş okuya okuya uyuyakalıyomuştu ççok etkilendim yaa

keşke canım karşılıklı çay içmeyi çok isterdimmm
KAYSERİYE gelen yok mu yaaaawwww
malesrf canımm
walla cnm bende meraktan ikiye ayrlıcam zatennn bende çok merak ediyorum beeee
keşke bu kadnler kulübüüüü görüntülü ve sesli olsaydııııı
kıs resmini eklede görek güsel yüzünüü

hayır olsun melikeeeemmmm kayısı görmek güzel köpek te güzel rüyada görmek iyi diyelim iyi olsun hayır olsun cnmm

aaa şimdi görüşme konusu olunca aklıma geldi sevom doğumdan sonra sizi bekliyorum
geleceksiniz değilmi

işe daldım yine geri kaldım

inaşllah canım gelmek istiyom benim için sorun olmaz zati eş izin falan filan Durucumda sorunu olmaz sanırsam geliriz yaneee ama lohusalıktan çıkınca geliriz ömer büyüsün biraz ele avuca gelsin de hırpalayalım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…