CANIM BENİM Rabbim birbirinize bağışlasın siziiehhh işte bugün biraz daha iyi gibiyim inş zamanla atlatıcammm eşim destek almamı önerdi ama ben istemedim en büyük desteğim sensin dedim ona onun gibi bi eşim olduğu için çok ama çok şanslıyım ya oda olmasaydı ben napardım
anladım aplacımm ben çıkamam biliyosun datlım ama sizi misafir etmeyi çok isterdimmdamlada söyledi canım ankaraya gelmişken görüşsek dedi ama kısa süreliğine geliyorum cumartesi
sabah yola çıkyoruz öğleden sonra inşallah orada oluruz pazar sabahıda tekrar dönüş var benim için çok yorucu olucak eşime teklif bile edemem izn vermez zaten bu kadar önemli bir durum olmasa beni ankaraya bile götürmez babam olmadığı için büyük olarak abim ve enişteler olucak
tabiki pozitif ol karşılığını alıcaksın inşallahhoşgeldin pınar nasılsın
bende inanıyorum bacımm bu aralar bende pozitif bakıyorum şaşırıyorum kendime
ehhh işte bugün biraz daha iyi gibiyim inş zamanla atlatıcammm eşim destek almamı önerdi ama ben istemedim en büyük desteğim sensin dedim ona onun gibi bi eşim olduğu için çok ama çok şanslıyım ya oda olmasaydı ben napardım
ehhh işte bugün biraz daha iyi gibiyim inş zamanla atlatıcammm eşim destek almamı önerdi ama ben istemedim en büyük desteğim sensin dedim ona onun gibi bi eşim olduğu için çok ama çok şanslıyım ya oda olmasaydı ben napardım
CANIM BENİM Rabbim birbirinize bağışlasın sizii
anladım aplacımm ben çıkamam biliyosun datlım ama sizi misafir etmeyi çok isterdimm
inşalah hayırlısıyla sorunsuz yaparsınız ve dönersiniz evinize
inşallah canım benim kardeşim ankarada yaşıyo evlenincede ankarada oturucak mutlaka
daha uzun süreli gelirim o zaman senide damlayıda ziyaret ederim
aaa şimdi görüşme konusu olunca aklıma geldi sevom doğumdan sonra sizi bekliyorum
geleceksiniz değilmi
inşalahh aplacımmm çok sevinirimm bizde çatlatırızzzz kızlarııı
hepinize çok teşekkürler kızlar keşke birbirimizi yakından görebilseydik ne güzel olurdu haaa valla çok merak ediyorum hepinizi ayrı ayrıı :26::26::26:
inşalahh aplacımmm çok sevinirimm bizde çatlatırızzzz kızlarııı
tey tey ne güsell duru aplayla beraber gelecekler dimi quzuu
walla cnm bende meraktan ikiye ayrlıcam zatennn bende çok merak ediyorum beeee
keşke bu kadnler kulübüüüü görüntülü ve sesli olsaydııııı
keşke canım karşılıklı çay içmeyi çok isterdimmmhepinize çok teşekkürler kızlar keşke birbirimizi yakından görebilseydik ne güzel olurdu haaa valla çok merak ediyorum hepinizi ayrı ayrıı :26::26::26:
malesrf canımmKAYSERİYE gelen yok mu yaaaawwww
kıs resmini eklede görek güsel yüzünüüwalla cnm bende meraktan ikiye ayrlıcam zatennn bende çok merak ediyorum beeee
keşke bu kadnler kulübüüüü görüntülü ve sesli olsaydııııı
rüyamda kayısı topluyorum bol bol yiyordumm
sonra köyeki evde kurbağa mı faremi ne görüyorumm çıkartmaya çalışıyorum çıkarıyorum sonunda
2 gündürdee köpekle ilgili rüyalar görüyorum yaaa
eşim köpek ezmişş( işten eve dönerken frene basmış ama duramamış hava yağmurluydu yerler ıslakmıştı beni çok etkiledi
birde kötü rüyalar gördüğüm gece annem sürekli uykudan uyanıp beni okumuş okuya okuya uyuyakalıyomuştu ççok etkilendim yaa
KAYSERİYE gelen yok mu yaaaawwww
hayır olsun melikeeeemmmm kayısı görmek güzel köpek te güzel rüyada görmek iyi diyelim iyi olsun hayır olsun cnmm
aaa şimdi görüşme konusu olunca aklıma geldi sevom doğumdan sonra sizi bekliyorum
geleceksiniz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?