keşke canım karşılıklı çay içmeyi çok isterdimmm
malesrf canımm
kıs resmini eklede görek güsel yüzünüü
işe daldım yine geri kaldım
inaşllah canım gelmek istiyom benim için sorun olmaz zati eş izin falan filanDurucumda sorunu olmaz sanırsam geliriz yaneee ama lohusalıktan çıkınca geliriz ömer büyüsün biraz ele avuca gelsin de hırpalayalım onu
seneye nevşehire gelirsek kayseriyede uğrarız
anacım eklemeyi bilmiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eklesemde sora silme telaşına kapılırım yani bi b.... halledemem bennnnn
wallamıııııııııııııııııııııııııııııııı
kıs halledersin silersin ben seni çok merak ediyom amaa
silmek zor değilki
ben bgün ne kadan tembelim böyle ya yatağımız ortada yemek yok ve ben yeriimden kalkmak istemiyorum
nası ekliycem pekiiiiiii
aman boşver aplacımm ya nasılsa akşam bi daha yatacaksınızzz dursunn
yemek konusa gelince benim de yokk
dün tost yedim bütün gün yapıyım die girecem mutfağa ama bugün çok uyumuyor 10 dk uyuyor geri uyanıyo yarım kalacak die giremedimm
slm kideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı :78:
hoşgeldin canım çok şükür iyiyizzslm kideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı :78:
saol aplacımm evet datlımya aklımda kaldı içim gidiyorr ya ölmüş çok şükürr küçükmüştü sakat falan kalmamış canım benimm kenara almış eşimmMelikem rüyan hayrolsun rüyan güzel ama köpek aklında kalmış kötü olmuş
asicim deneme bi resim ekle başka bi resim ben sana öğreteyim nasıl olduğunu olarmı
pınar evet keşke aynı yerde otursaydık gidip gelseydik ne iyi olurdu ama işte oolmuyoo
ipekcim tamam yaz bitmeden geliriz inşallahh
hoşgeldin bugünlerde bütün kızlar temizlik yaptı herkesin evi mis gibi oldu ...sonuçlarınız inşallah kötü değildirslm kideşler nasılsınız
birden heyecan yaptım yaz gelsin bebiş gelsin sizde gelinMelikem rüyan hayrolsun rüyan güzel ama köpek aklında kalmış kötü olmuş
asicim deneme bi resim ekle başka bi resim ben sana öğreteyim nasıl olduğunu olarmı
pınar evet keşke aynı yerde otursaydık gidip gelseydik ne iyi olurdu ama işte oolmuyoo
ipekcim tamam yaz bitmeden geliriz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?