Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

keşke canım karşılıklı çay içmeyi çok isterdimmm

malesrf canımm

kıs resmini eklede görek güsel yüzünüü

anacım eklemeyi bilmiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eklesemde sora silme telaşına kapılırım yani bi b.... halledemem bennnnn

nasıl isterseniz canım yaz bitmeden gelinki balkon sefası yaparız

ben bgün ne kadan tembelim böyle ya yatağımız ortada yemek yok ve ben yeriimden kalkmak istemiyorum

aman boşver aplacımm ya nasılsa akşam bi daha yatacaksınızzz dursunn
yemek konusa gelince benim de yokk
dün tost yedim bütün gün yapıyım die girecem mutfağa ama bugün çok uyumuyor 10 dk uyuyor geri uyanıyo yarım kalacak die giremedimm

slm kideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı :78:

Melikem rüyan hayrolsun rüyan güzel ama köpek aklında kalmış kötü olmuş

asicim deneme bi resim ekle başka bi resim ben sana öğreteyim nasıl olduğunu olarmı

pınar evet keşke aynı yerde otursaydık gidip gelseydik ne iyi olurdu ama işte oolmuyoo

ipekcim tamam yaz bitmeden geliriz inşallahh

ayıp kız eşimden utanırım bütün pasaklı gibi yatak yorgan ortada kalırmı hasta falan olsam çalışıyo olsam neyse birazdan kalkar toparlarım buzlukta ıspanak var onuda çıkarır pişirirm öğlen içn merimek çorbası yapmıştım çorbada var dha ne olsun demi

hoşgeldin canım demek sende temizlik yaptın ohh ne güzell kolay gelsin sana demek kuran sende allah kabul eylesin
saat geçiyo ara bir an önce hastaneyi canım doktorlar erken çıkıyop biliyosun bizede söle canım

hoşgeldin canım çok şükür iyiyizz
ohh mis gibi oldu evlerin ne güsel Kuran toplantınız varmışş Rabbbim kabul etsinn

saol aplacımm evet datlımya aklımda kaldı içim gidiyorr ya ölmüş çok şükürr küçükmüştü sakat falan kalmamış canım benimm kenara almış eşimm

valla ben bugün yemekte annemdeyim aşkitom da geç gelecek kız asiiiciimmmmm annem şey yapacakmış sen bilirsin kayserinin yemeği peynirli mantı gibi bişey kıyma yerine peynir va kuru soğan konuyo benim teyzemin kocası da keyserili onlar yapıyodu fulo mantısımı nee adı biliyonmu kuşum

hoşgeldin bugünlerde bütün kızlar temizlik yaptı herkesin evi mis gibi oldu ...sonuçlarınız inşallah kötü değildir
birden heyecan yaptım yaz gelsin bebiş gelsin sizde gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…