Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay walla ben kaldırdım utanmayıı mutfak dağ gibiii yatağı topladım amaa:))
ohh maşalah aplam daha ne olsun afiyet olsunn eşimde ıspanak almış pişir die ama ıspanak gaz yaparmış yapmıcam komşuya falan veririm artıkınn ben büyük ihtimal yumurta vs. pratik bişeyler yerimm

Asicim konuya cevap ver e tıkla aşağıda eklenti ekle bölümü var oraya tıkla dosya ekle..upload yap..içeriğe ekle de resim eklensin (yalnız resim boyutu küçük olacak)

silme işlemide yine aynı yere giriyosun aşağıdaeklediğin resmin üzerinde x işaretine basıp siliyon bitir diyon okadar

evet cnm ben çok sık yaparım o mantıyı yok fulo deeeelll
püro mantısııı

hoşgeldin canım demek sende temizlik yaptın ohh ne güzell kolay gelsin sana demek kuran sende allah kabul eylesin
saat geçiyo ara bir an önce hastaneyi canım doktorlar erken çıkıyop biliyosun bizede söle canım

eşimi bekliyorum gelince hemen arıycam sevom bir hemşire bana ismini verdi ona sorucam o ilgilenecek tabi ki öğrenim sizede haber veririm canımcım

nurcik yoruldunn tabee ne olcek o bell fıtıkta varr

bende ipekk heyecanlandımm

kızlar afiyetler olsun yemekler güzell..bugün abimin doğumgünü var bizde oraya gitcez yemek derdim yok gerçi evimde de yemekler varr..

kız oldu oldu durun da kenidimide ekleyim ama alıntı yapmayın olarmııııııııııııııııııııııııııı

hayırlı yaşlar bebemmm
kıss apla o yemekleri bana gönderrrrsen olarmıı
ya benim canım acayip poğaça istiyorr sabah burnuma koktuu

oldu datlım biraz daha büyütürsün

haden kızlar çabuk bakın silecem ama alıntı olmasın emiiiii kuzucuklarıııııımmmm

nasıl isterseniz canım yaz bitmeden gelinki balkon sefası yaparız
yaaaa ama a buu yapılmazz banaaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
olmadıki datlım yaa datlım kusura bakmazsan quzum alıntıyı silermisin bebem

yok bebem senin sesinde çok güseldi bidenemm
ay bebem saol datlımm

gardaşım kusura bakma şnan alıntı yaptığımın farkına bile varamamışıum silemedim yafff :26:

nurcik yoruldunn tabee ne olcek o bell fıtıkta varr

Bende ipekk heyecanlandımm

Kızlar afiyetler olsun yemekler güzell..bugün abimin doğumgünü var bizde oraya gitcez yemek derdim yok gerçi evimde de yemekler varr..
eninde sonunda ameliyat olacak belim

yavv kurt gibi açım zatiii yapmayınn allah aşkına yapan var yapmıyan var

waaayyyy dönde acık masaj yapam nurcikkkkk

kıss dene bi daha dur gardaşım tarif etsinn

kıyamam kıss ne yoruyon kendini yaff

ne yapayım dip köşe temizliği yapınca canımı çıkarırcasına temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…