Oyy belimmm oyyyy
ayıp kız eşimden utanırım bütün pasaklı gibiyatak yorgan ortada kalırmı hasta falan olsam çalışıyo olsam neyse birazdan kalkar toparlarım buzlukta ıspanak var onuda çıkarır pişirirm öğlen içn merimek çorbası yapmıştım çorbada var dha ne olsun demi
valla ben bugün yemekte annemdeyim aşkitom da geç gelecek kız asiiiciimmmmm annem şey yapacakmış sen bilirsin kayserinin yemeği peynirli mantı gibi bişey kıyma yerine peynir va kuru soğan konuyo benim teyzemin kocası da keyserili onlar yapıyodu fulo mantısımı nee adı biliyonmu kuşum
hoşgeldin canım demek sende temizlik yaptın ohh ne güzell kolay gelsin sana demek kuran sende allah kabul eylesin
saat geçiyo ara bir an önce hastaneyi canım doktorlar erken çıkıyop biliyosun bizede söle canım
kıss dene bi daha dur gardaşım tarif etsinnolmadı yaaaaaa yapamadımmmmm:44::44::44:
Oyy belimmm oyyyy
hayırlı yaşlar bebemmmnurcik yoruldunn tabee ne olcek o bell fıtıkta varr
bende ipekk heyecanlandımm
kızlar afiyetler olsun yemekler güzell..bugün abimin doğumgünü var bizde oraya gitcez yemek derdim yok gerçi evimde de yemekler varr..
evet cnm ben çok sık yaparım o mantıyı yok fulo deeeelll
püro mantısııı
kıslar koca beni boşucakk sabahtann beri ocak yanıyormuştuu kısıkktaaaa aboooooooooo
yaaaa ama a buu yapılmazz banaaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:nasıl isterseniz canım yaz bitmeden gelinki balkon sefası yaparız
olmadıki datlım yaa datlım kusura bakmazsan quzum alıntıyı silermisin bebem
yok bebem senin sesinde çok güseldi bidenemm
ay bebem saol datlımm
eninde sonunda ameliyat olacak belimnurcik yoruldunn tabee ne olcek o bell fıtıkta varr
Bende ipekk heyecanlandımm
Kızlar afiyetler olsun yemekler güzell..bugün abimin doğumgünü var bizde oraya gitcez yemek derdim yok gerçi evimde de yemekler varr..
yavv kurt gibi açım zatiii yapmayınn allah aşkına yapan var yapmıyan varvalla ben bugün yemekte annemdeyim aşkitom da geç gelecek kız asiiiciimmmmm annem şey yapacakmış sen bilirsin kayserinin yemeği peynirli mantı gibi bişey kıyma yerine peynir va kuru soğan konuyo benim teyzemin kocası da keyserili onlar yapıyodu fulo mantısımı nee adı biliyonmu kuşum
waaayyyy dönde acık masaj yapam nurcikkkkk
kıss dene bi daha dur gardaşım tarif etsinn
kıyamam kıss ne yoruyon kendini yaff
abaariiiiiiiiiiiii booooooooooooooooo
haden kızlar çabuk bakın silecem ama alıntı olmasın emiiiii kuzucuklarıııııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?