ben evde olmayacağım ama yinede yazayım
z.yağlı barbunya
havuç salatası
mücver
bulgur pilavı vardı ama akşam artık pilav mücver çöpe gider artık 2 gündür duruyo yiyemedik bi türlü
ben erişte pişiricem ablaaaamm yanına yoğurt salata derken allaha çok şükür böle menüm
havuç salatasını nası yapıyosun sevooooo
erişte diyince aklıma geldi yeşil mercimekli erişteli çorba var yapmasını bilen varmı benim çok hoşuma gitmişti o çorba bi yerde içmiştim :26:
havucu rendeliyom az sıvıyağ koyup onu kavuruyorum devamlı karıştırarak yumuşak olunca soğutup üzerine sarımsaklı yoğurt bir tatlı kaşığı kadarda mayonez koyuyom ben çokkk seviyomm dene canım aynı şekilde kırmızı lahanadanda oluyo onu ince ince doğrayıp haşlıyon oda güzel oluyo
aman aman sen işlerini yanlış yapmada boşver biz geyik yapıyos burası önemli değilneyseki çıkış saatin yaklaştıı
ben erişte pişiricem ablaaaamm yanına yoğurt salata derken allaha çok şükür böle menüm
ben evde olmayacağım ama yinede yazayım
z.yağlı barbunya
havuç salatası
mücver
bulgur pilavı vardı ama akşam artık pilav mücver çöpe gider artık 2 gündür duruyo yiyemedik bi türlü
havucu rendeliyom az sıvıyağ koyup onu kavuruyorum devamlı karıştırarak yumuşak olunca soğutup üzerine sarımsaklı yoğurt bir tatlı kaşığı kadarda mayonez koyuyom ben çokkk seviyomm dene canım aynı şekilde kırmızı lahanadanda oluyo onu ince ince doğrayıp haşlıyon oda güzel oluyo
Öncelikle ön hazırlık olarak, birkaç saat öncesinden mercimeği ıslatalım. 1 tane soğanı, soyup incecik doğrayalım ve tencereye alalım. Soğanlar pembe olana kadar kavuralım, salçayı ilave edelim. Et suyunu ilave edip, kaynamaya bırakalım, bu arada ıslattığımız mercimeği süzelim, kaynayan et suyunun içine katalım. Mercimekler pişince, erişteleri ilave edelim, tuz ve karabiberi ilave edelim pişmeye bırakalım. Diğer tarafta, küçük bir tavaya kalan margarini alıp eritelim, üzerine nane ve pul biberi ilave edip yakalım. Hazırladığımız sosu tencereye katalım karıştıralım. Yeşil mercimek çorbası servise hazırdır. Afiyet olsun.
demetim bi fotodan bahsetmişin ne fotosu senin fotonmu nerde merak ettim:26:
ben çıkar yoksa servis kaçar
sizleri öperim ve çıkarım iyi akşamlar
tşkler tarif iç.in not aldım deneyeceğim ben erişteli olayları hiç bilmem
asi sorumun cevabını alamadımm:84::84::84: neyse iyi akşamlar ben çıkıyorum görüşürz
:79::79::79::79:
gardaşımm çok güsel baıldım wallaaEki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
kısnerelerdesin sen bebem özledimm beaaballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar melikenin doğum hikayesini bulamadım nereye yazmış
amin aplam Alah razı olsunnn çok saol rabbim sizede yaşatsın inşalahniyse ben çıktım herkes kendine iyi baksın olarmımelikem guzum okudum bende doğum anını canım benim sağlıklı mutlu uzuuuuuunnnnn ömürlü ve sizinle olsun tosuncuk
aplammm aman Rabbim korusun meleğin gelsin sıkı sıkı tutunsun anasını hiçç bırakmasın inşallah ben galiba o anları unuttum gibiii ama ilişkiden korkuyorum kendimi hazır hissetmem uzun sürerriyi akşamalr ipekcim görüşürüz
kızlar melikeyi okudum yaa ben böle şeyler okurken bile vucudumdaki sinirler değişiyo tansiyonum oynuyo yıpılcak gibi oluyom sanırım ben hamiş kalsam bu sorunlardan ya bebeği düşürürüm yada normal doğum yapamam.. hastane olaylarında hernekadar korkmasamda böle oluyom aslında hiç korkmam transfer zmanındada tansiyonum oynadı yığılıcaktım resmenkusucamm dediğimi bliyomm
bende yaptımm yemekkkkkk
benim annem yapar o çorbayı bayılırımmerişte diyince aklıma geldi yeşil mercimekli erişteli çorba var yapmasını bilen varmı benim çok hoşuma gitmişti o çorba bi yerde içmiştim :26:
güle güle quzummmben çıkar yoksa servis kaçar
sizleri öperim ve çıkarım iyi akşamlar
ama konularıda kaçırıyorum birazdan çıkcam
afiyet olsun
kardeşinin doğum günüydü demi mutlu yıllar dilerim
menün çok güzelmiş
bayılırım buna birde kabaklısı yapılıyo oda güzel yaz için soğuk soğuk
bende yemek vardı dün akşam ilave ettim
yeşil mercimek
sulu köfte
pırasa ama ben bunları yiyemicem bugün diyetimi kaçırdım tavuk yiyim diyorum bakalım
ya şimdi doktorumu aradım kullanmıyacağım ilacı da kullanmışım onu daha sonra kullanıcakmışım ama bana öle bişey demedi dediysede okadarhızlı konuşuyoki (kişiliği öle yanii başından atmak için deel ) anlamamış olabilirmmm moralim bozuldu şimdi yaaüfff hiç kafama göre bi doktor bulamadım bana yakın olan
durunun söylediği yere gidem ben bu aydan sonra diyecem ama artık tedaviye başlamam lazım bana tüp aşılama yapabilecek kapasitede yer lazım inşallah öle yerdir..
gardaşımm çok güsel baıldım wallaa
kısnerelerdesin sen bebem özledimm beaa
amin aplam Alah razı olsunnn çok saol rabbim sizede yaşatsın inşalah
aplammm aman Rabbim korusun meleğin gelsin sıkı sıkı tutunsun anasını hiçç bırakmasın inşallah ben galiba o anları unuttum gibiii ama ilişkiden korkuyorum kendimi hazır hissetmem uzun sürerr
bende böle şeyler hiç okuyamazdımm geçen nette doğum izledim ben görmedimya şeyi nasılmış diee
bende yaptımm yemekkkkkk
bulgur pilavı birde etli patatess oturtma mideme bile oturttumm
benim annem yapar o çorbayı bayılırımm
güle güle quzummm
ohh menü güselll afiyet olsun sen hariç herkesee
ay datlım ne zor bu diyet yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?