Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eminim çok güzeldir ve insanı rahatlatır ama benim için şuanlık rafta mesela kuş istiyom gelsin konsun öpsün beni evimiz onunla neşelensin biraz ama onlarda çok fena kokuyolar bide onunlamı uğraşcam

slm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen

herşey yolunda devam eder inşallah hatice müsait zamanda gelde görüşelim

kıslarrr uyandıı paşaaaa

tamam canım iyi akşamlarr sanaa

bende çıkıyorum kızlarrrr kendinize ve eşinize iyi davranın bu hayatta eşlerimizin kıymetini bilelim sudan sebeplerle kavga etmeyelimmm diyeceksiniz nerden çıktı şimdi bu ne bilem işte içimden geldiii

sevda demet öpüldünüz iyi akşamlar
güle güle cnmmmm
cnm kuşta aldık amma evi çok batırdı bende kovaladım kuşu istemedim bide çok ötüyodu cik cik kafamı şişirdiydi wallaaa

tmm cnm eşim gelir gelmez sarılıp öpecem cnm kocişimiiiiiiiii

Ahhh Ahhhh bir türlü rastgelemedim kimseyle...

geçen topiğin kapısını kapadım... bugünde kapıyı kilitleyim bari....:2:

haa bu arada elifcimm hamilemişsinn canım çok sevindim darısı burdaki tüm arkadaşlarımın vee tüm isteyenlerin başınaa inşallah..

melikede paşayla uğraşıyo... senide tebrik edemedim birtürlü Rabbim sağlıklı ömür versin inşallah...

ahhh ahhh eski muhabbetlerimizi çok özledim yaa ben burdayken kimse yok ben yokkende kaynatıyorsunuz yetişemiyorum size...

hepiniz sağlıcakla kalın....

cnm hayırlı akşamlar nasılsın cnm yaaaa özlüyoz seni wallla
gündüzleri niye gelemiyosun cnm yaaaa paşan nasıl iyimi
sanada hayırlı akşamlar cnm beniimmmmmm

cnm hayırlı akşamlar nasılsın cnm yaaaa özlüyoz seni wallla
gündüzleri niye gelemiyosun cnm yaaaa paşan nasıl iyimi
sanada hayırlı akşamlar cnm beniimmmmmm

canım yaa gündüzleri gelen giden kaykana yiğit derken birtürlü gelemiyorum... gerçi arada bakıyom bazende kimse yok diye yazmıyom...akşamları sabahları oluyom oda sizin olmadığınız zamanlar oluyor...çok şükür iyiyim.. yiğitte iyi teyzeleri teyzelerinin ellerinden öpüyor...

Günaydınn şekerlerim günaydın güzel hatunlar....

inşallah bugününüz çok çok güzel neşeli huzurlu mutlu geçer...

günaydın bacılar

yatıomusunuz oooooo ben kalktım hastaneye gittim kan verdim geldim sonucuda 12 de alcam hayırlarla....

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın herkese
elifçim gözünüz aydın canım benim allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli çok sevindim
bende dün akşam hala olacağımı öğrendim 3. kez hala oluyorum yeni gelinimiz hamile
yaklaşık 10 gün sonrada teyze olacam inşallah kardeşimin doğumu olacak inşallah sağlıkla gelir bebişimiz annesini çok yormadan ikiside sağlıklı sihatli olsunlar inşallahhhhhhhh

baktım geçmişe biraz herkeş iyi maşallahhh
bende bir bakıyım çıkıyım dedim sonra gene gelirim hepinizi çokk öptümmm sonra gelirim taaammıı bırakamıyorum sizi eciikk moralim düzeldi bu arada napalım böylesi kısmetmiş deyip takkmamaya çalışıyoruz hayırlısı allahtan

teşekkür ederim cnm bnm amin.inş.sağ salim kucağımada alırım.hem hala hemde teyze oluosun anladığım kadarıyla gözün aydın seninde.en kısa zamanda hayırlı bir vakitte sende meleğine kavuşur burda müjdelersin inş.dualrım burdaki herkesle ve senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…