ay aplam yaa üzüldüm ama vardır bundada inşalah bi hayırya şimdi doktorumu aradım kullanmıyacağım ilacı da kullanmışım onu daha sonra kullanıcakmışım ama bana öle bişey demedi dediysede okadarhızlı konuşuyoki (kişiliği öle yanii başından atmak için deel ) anlamamış olabilirmmm moralim bozuldu şimdi yaaüfff hiç kafama göre bi doktor bulamadım bana yakın olan
durunun söylediği yere gidem ben bu aydan sonra diyecem ama artık tedaviye başlamam lazım bana tüp aşılama yapabilecek kapasitede yer lazım inşallah öle yerdir..
senin yemende güzelmiş bacııııımmm afiyet olsunnnn yarasın inşşşşş
saol datlımm teşkür ettim
ay aplam yaa üzüldüm ama vardır bundada inşalah bi hayır
bi zaraı olurmuymuş pekii bişey dedi mi
teşekkürler aplacımmmelikecik afiyetler olsunnn yemek yapıp yemişsin bile maşallah
canım ilişki olauında genelde öle oluyomuş ama ilki gelirse devamı gelir şimdiden kafana takma canım benimm o psikoloji ile şuan korkuyosun ama korkulcak bişey yok
öp datlımm öpppppppppp
o sexüüüü dudaklarımla öptüm seniiiii
yarın sabah kontrolüm vardı zaten ozaman sorarım zararı varmı diye progesteron ateşle alakalı ilaçtı açıkçası çatlama olduktan sonra ateş düşmesin diye verilen bakalım zararı varmı yokmu belli olur yarın..hem zararlı dese ne olcek ki iş işten geçti artık hemde demez zararlı diye :26:
amann yazık kıs sen koş verr kıyamam ya içim acıdı wallaaaay kızlar yemeklerden bahsedince aklıma balıkarım geldi yazık gıııııı aç acına bana bakıyolar onlarada bi yemlerini verem de gelem barikkkkk yazık kız hepside bön bön bakıyolarrrr
amann yazık kıs sen koş verr kıyamam ya içim acıdı wallaaa
werdim geldim bile kız yazık kızzzzzz kıyamam ben onlaraaaaaa hepside attığım an hücum ettiler wallaaa
çok acıkmışlarrr akşam oldu lambalarınıda yaktım oooohhhh şimdi karınlarını doyuruyolarrr
ohh efiyet olsunnn aç bırakma kıss sakınnn
werdim geldim bile kız yazık kızzzzzz kıyamam ben onlaraaaaaa hepside attığım an hücum ettiler wallaaa
çok acıkmışlarrr akşam oldu lambalarınıda yaktım oooohhhh şimdi karınlarını doyuruyolarrr
ey gidi açlık hisssi işte her canlıda var
eşimle ikimizde seviyoz balık ama bakmak işte ikimizde çalışıyos ölünce ben kötü olurum yaa :26: onların sorumluluğunu almak istemiyom eşime kalsa evimize kedi kuş balık iguana v.b. tüm canlıları alacakben pek hayvan taraftarı değilim işte pek sevmiyomm
aa bilmiyordumm enteresan canım yacnm balıklar açlıktan değil çok yem yemekten ölürlermiş eve doğru duydun bende çok şaşırmıştım ama doğrusu bu biz bayramda kayınvalidemlerdeydik 1 hafta düşün okadar gündür aç durmuşlardı biz eve geldiğimizde dedimki eşime ben bakamıycam sen bak hepside ölmüşlerdir dedim ama hepside cin gibilerdiiiii
ey gidi açlık hisssi işte her canlıda var
eşimle ikimizde seviyoz balık ama bakmak işte ikimizde çalışıyos ölünce ben kötü olurum yaa :26: onların sorumluluğunu almak istemiyom eşime kalsa evimize kedi kuş balık iguana v.b. tüm canlıları alacakben pek hayvan taraftarı değilim işte pek sevmiyomm
slm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen
ayyyy cnm hoşgeldinnn inşallah kurban olduğum rabbim yüzünü güldürsün hakkında hayırlısı neyse ol olsun inşallahh cnm benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?