Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay aplam yaa üzüldüm ama vardır bundada inşalah bi hayır
bi zaraı olurmuymuş pekii bişey dedi mi

melikecik afiyetler olsunnn yemek yapıp yemişsin bile maşallah

canım ilişki olauında genelde öle oluyomuş ama ilki gelirse devamı gelir şimdiden kafana takma canım benimm o psikoloji ile şuan korkuyosun ama korkulcak bişey yok

ay aplam yaa üzüldüm ama vardır bundada inşalah bi hayır
bi zaraı olurmuymuş pekii bişey dedi mi

yarın sabah kontrolüm vardı zaten ozaman sorarım zararı varmı diye progesteron ateşle alakalı ilaçtı açıkçası çatlama olduktan sonra ateş düşmesin diye verilen bakalım zararı varmı yokmu belli olur yarın..hem zararlı dese ne olcek ki iş işten geçti artık hemde demez zararlı diye :26:

teşekkürler aplacımm
inşalah aplam atlatırım korkuyuu

o sexüüüü dudaklarımla öptüm seniiiii
öp datlımm öpppppppppp

ay kızlar yemeklerden bahsedince aklıma balıkarım geldi yazık gıııııı aç acına bana bakıyolar onlarada bi yemlerini verem de gelem barikkkkk yazık kız hepside bön bön bakıyolarrrr

anladım aplacım yaa inşallah bi problem olmaz hayırlı haberler ver inşalahh
Rabbim emeklrizi boşa çıkarmasın

ay kızlar yemeklerden bahsedince aklıma balıkarım geldi yazık gıııııı aç acına bana bakıyolar onlarada bi yemlerini verem de gelem barikkkkk yazık kız hepside bön bön bakıyolarrrr
amann yazık kıs sen koş verr kıyamam ya içim acıdı wallaaa

amann yazık kıs sen koş verr kıyamam ya içim acıdı wallaaa

werdim geldim bile kız yazık kızzzzzz kıyamam ben onlaraaaaaa hepside attığım an hücum ettiler wallaaa
çok acıkmışlarrr akşam oldu lambalarınıda yaktım oooohhhh şimdi karınlarını doyuruyolarrr

ohh efiyet olsunnn aç bırakma kıss sakınnn

ohh efiyet olsunnn aç bırakma kıss sakınnn

cnm balıklar açlıktan değil çok yem yemekten ölürlermiş eve doğru duydun bende çok şaşırmıştım ama doğrusu bu biz bayramda kayınvalidemlerdeydik 1 hafta düşün okadar gündür aç durmuşlardı biz eve geldiğimizde dedimki eşime ben bakamıycam sen bak hepside ölmüşlerdir dedim ama hepside cin gibilerdiiiii

ey gidi açlık hisssi işte her canlıda var
eşimle ikimizde seviyoz balık ama bakmak işte ikimizde çalışıyos ölünce ben kötü olurum yaa :26: onların sorumluluğunu almak istemiyom eşime kalsa evimize kedi kuş balık iguana v.b. tüm canlıları alacak ben pek hayvan taraftarı değilim işte pek sevmiyomm

cnm sen bizim akvaryumumuzu bi görseeeeeennnnn çok büyüüüükkk kocaman temizliğinide ben yaparımmm ya eşime hiç bırakmammmm ama bi şekilde haklsın çünkü çalışıyosunuz yani evde bakacak kimse yooookkk ben evdeyimyaa onun için bukadar büyük akvaryum aldıkkkk

slm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen

aa bilmiyordumm enteresan canım ya
walla haklısın aplam sorunluluk istiyorbende cesaret edemem
dimii Rabbim hiç bi canlıyı aç bırakmasın

slm kızlar nasılsınız eşim gelecek şimdi ama bi bakayım dedim kurstan anca geldim yarın çatlatma iğnemi vurulucam dua edin kızlar lütfen

ayyyy cnm hoşgeldinnn inşallah kurban olduğum rabbim yüzünü güldürsün hakkında hayırlısı neyse ol olsun inşallahh cnm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…