günaydın hayırlı cumalar
kızlar eşim uyandı kahvaltımız hazırlayayımm ..sela saatinde gelecem inşallah ...
hoşşgeldinn ipekcimmm hayırlı cumalar bu arada ben ipek ismini çok seviyorum kızım olursa adını ipek koyarım diyodum hepama eltim benden önce davrandıı
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldilerkızlar demetten haberi olan varmı bugünde gelmemiş çok merak ettim
eee sizler nasılsınız
eltin çok yakın biraz uzak akraba olsaydı sende koyardın
evetttt inşallah hayırlısıyla olsun da isim koymaya gelsin sıraaa
eee kızlar anlatın bakalım nasılsınız nerelisiniz....
rabbim bu okunan sela hürmetine kimin gönlünde ne varsa onu versin isteyen ve dileyen herkese bebişler nasip etsin rabbim dualarımızı kabul etsin
öncelikle aramıza hoşgeldin yeni katıldın galiba ben ankaralıyım iyiym sen nasılsın ???
aminnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrabbim bu okunan sela hürmetine kimin gönlünde ne varsa onu versin isteyen ve dileyen herkese bebişler nasip etsin rabbim dualarımızı kabul etsin
evet cnm yeni katıldım ankaranın neresinden bende ankaraya yazları gelirim eşim çankırılı ankarada akrabalarımız var sık sık geliriz neresinde oturuyorsun bende kastamonuluyum...
evet cnm yeni katıldım ankaranın neresinden bende ankaraya yazları gelirim eşim çankırılı ankarada akrabalarımız var sık sık geliriz neresinde oturuyorsun bende kastamonuluyum...
hatice seni uyarayım canım burası bağımlılık yapıyoo eee bukadar tatlı birbirinden şeker arkadaşlar olurda hiç yapmaz mı dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?