heee dondurulmuşlarınız varsa deneyin tabi canımm ..bakburda leydim ve çatlak tubişimiz var onlarda dondurulmuşlarla hamile kaldılarr ..inşallahh onların kervanına sende katılırsın
senle de uzakmışız canımmmm olsun artık buradan görüşürüz
yaaaaaaaaa ben onu bilmiyodummmm ayy inş bu 4.denememiz de olur inşallah gerçekten çok yıprandık maddi maneviiii
iyi uykular tatlımm :80:canlarım uykum geldi biraz uzanayım bu sabah kayınvalidemler gidicek diye erken kalmıştım uyku bastıdı... cuma saati olmadan biraz uzanayım.... sonra gelirim olarmı.................
insanlar birbirini sevdikten sonra arkadaşlık ebedidir mesafeler bence uzak değildir.cnm ben görüşmek isterim....
canlarım uykum geldi biraz uzanayım bu sabah kayınvalidemler gidicek diye erken kalmıştım uyku bastıdı... cuma saati olmadan biraz uzanayım.... sonra gelirim olarmı.................
evet haklısın canımm ...hayırlı cumalar kızlar pınarın tefriciyesinde eksik varsa alayım diye girdim ama maşalllah tamamlanmış rabbim kabul etsin inşallah...
demek tubişimin hamileliği zor geçiyor demekki duayı tam yapmak lazım tubiş bi hamile kalayımda zor geçsede razıyım derdi kabul olmuş baksanıza nurcanım özellikle sana diyom canım geçenlerde yeterki bi hamile kalayımda düşük yapsam bile razıyım en azından hamile kaldığımı göreyim demiştin yaaa o zaman yazıp sıkmak istemedim seni ama ne olur duamızıda tam yapalım
doğrudur canım ..hem maddş hem manvi zor bir süreçç ..Allah yardımcımızolsunn ..ama hiç moralini bozmaa bak leydimde sanırım ya 4.cü yada5.ci denemsinde hamile kaldıı ..inşallah Rabbim sana tatırır o duyguyu
ben de isterim sen çalışıyosun diye öle dedim canım ben çalışmıyorum bigün buluşalım tabii sen ne zman müsait olursann
günaydın hayırlı cumalar
inşallah cnm neden olmasın ama işte ben çalışıyorum kısmet ayarlarız bir gün cnm bende mutlu olurum...
tamam canım havalar biraz daha ısınsın bide benim nisan ortasında dr işim var onuda halledeyim gerçekten görüşmek isterim
inşallah cnm herşeyin hayırlısı sen nerede oturuyorsun cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?