- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın canım hayırlı cumalarHerkese günaydınlar hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim dualrımızı kabul eyler inşallahh ve muratlarımıza ererizz
nesılsınız kızlar ben bugün yoğun olacam malum 1 hafta yokum son gün herşeyi bitirmeye çalışıcam sizlere bakayım dedim hazır işlere başlamadan
valla bu eltilerin hakkını ödeyimezsin canımm ..sağolsunlarr herşeye koşturuyorlar Allah binlerce kez razı olsun ama o durumda onlarda olsa aynısını sende yapacaksınn eminimm .zatenn akrabalık ilişkileri böyle günlerde birlik olmalı öyle değilmi ..ama işte herkes bir olmuyoo ..iyi gündee her zaman yanında olan kötü günde seni hatırlamıyo bile
demek bundan sonra bizimlesinn heyooooooooo
bu arada dün akşam tubişi aradımm baya kötüydü konuşurken bile öğürüyordu
yaa ben de asiyi çok merak ettim şimdi:26::26::26:tlf olan falan yok mu yokluğu hemen belli oluyo:86::86::86::86:
kolay gelsinnToplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
sevdanehri54 xelifxx hathar Kedersiz+ bebekdls duru81+ 1982kamer leydim84+
MAŞALLAH SABAH SABAH KALABALIK YİNE TOPİK
HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLER VE BEN KAÇARIM
bende çok merak ettim şimdi..sanırım telefonu melikede vardıı :44:yaa ben de asiyi çok merak ettim şimdi:26::26::26:tlf olan falan yok mu yokluğu hemen belli oluyo:86::86::86::86:
bana sorduysan eğer bu soruyu ibrahim saraç oğlu diye gir ordan kürleri bulursun
soğan kürü kist türü şeyler varsa onları temizliyor ayrıca adetinin düzenli olmasını sağlıyor canım
incir kürüde düzgün yumurtlamanı ve çatlamasını sağlıyor 21 günlük bu kürler girarsen siteye detaylı okursun
valla bu eltilerin hakkını ödeyimezsin canımm ..sağolsunlarr herşeye koşturuyorlar Allah binlerce kez razı olsun ama o durumda onlarda olsa aynısını sende yapacaksınn eminimm .zatenn akrabalık ilişkileri böyle günlerde birlik olmalı öyle değilmi ..ama işte herkes bir olmuyoo ..iyi gündee her zaman yanında olan kötü günde seni hatırlamıyo bile
demek bundan sonra bizimlesinn heyooooooooo
bu arada dün akşam tubişi aradımm baya kötüydü konuşurken bile öğürüyordu
ayyyy kızlar valla bana o kadar pozitif enerji yüklediniz ki valla şuanda transfer olasım geldiii haaaavalla 1 ay nasıl beklicem ben şimdi :95::95::95:
ben aydındayımkızlarr ben istanbull beylikdüzünde oturuyorum yok mu bana yakın olanınız görüşsek ne güzel olarrrrrdıııı
kızlarr ben istanbull beylikdüzünde oturuyorum yok mu bana yakın olanınız görüşsek ne güzel olarrrrrdıııı
kızz hemen başlıyacakmısın tedaviyeistersen bir kaç ay ara ver başlama hemen
bi beynin ,vücudün, rahminn dinlensin kendine gelsin canımm
ben aydındayım
dedim yaa zaten sendee aynısını yapardın ..Allah bozmasınn bu bağlılığınızı canımmavet canım artıkın sizlerleyimmmmmmmm
eltilerim saolsun bu zorlu geçen hailelğim boyunca çok yardımcı oldular haklarını yiyemem doğrusu... bende hanile kalmadan önce elimden geldiğince onlara yardımcı olmuştum canım. hamişliğim zor olmasa yine olurum ben işten kaçan bi insan değiim... büyük eltim kızını doğurduktan sora ben onun evinden hiçç çıkmadım gibi bişi oldu... sürekli ona yardımcı oluyodum oda bundan çok memnundu zaten bi çocuğu daha olduğu için zorlanıyodu bende elimden geldiği kadar ilgileniyodum... hakkını yiyeyem o kadar çok seviyodum ki kızını o zamanlarda yeni öğrenmiştim çocuğumuzun olamayacğını ona çok bağlanmıştı aşırı düşkündüm... birgün bile beni kırmadı esirgemedi çocuğunu ben isteğim zaman yukarı evime bile getirdim eşimle yiğneni.....
canım ya kıyamam çok zor oluyo kendimden biliyorum ama ne yalan sölim bu halleri çok hoşuma gidiyo şükğrler olsun arkadaşımız hamile ya bugünler geçici hastanede serum takırsın iyi geliyo 1 hafta idare ediyo .....
ben sultanbeylide oturuyorum canımmmm...
ben istanbulun girişi sen çıkışı..........
heee dondurulmuşlarınız varsa deneyin tabi canımm ..bakburda leydim ve çatlak tubişimiz var onlarda dondurulmuşlarla hamile kaldılarr ..inşallahh onların kervanına sende katılırsınvalla canım bidahaki adetimin 2.günü çağardı doktorum sanırım başlıcaz dondurulmuşumuz varya canım 3 tane ilaç kullanmak zorunda kalmıcam inş bide canım bu 11 mayısta 35 giriyorum giderek zamanım azalıyoo
Bende beykozdayım ve orada çalışıyorum yinede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?