Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

sevdanehri54 xelifxx hathar Kedersiz+ bebekdls duru81+ 1982kamer leydim84+

MAŞALLAH SABAH SABAH KALABALIK YİNE TOPİK

HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLER VE BEN KAÇARIM

hayırlı cumalar kızlar
ben aldığım tefriciyeyi bitirdim
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah
hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar

demi doğru diyosun allah razı olsun böyle düşünceli akrabalardan tubişime de yazık yawwwww

yaa ben de asiyi çok merak ettim şimdi:26::26::26:tlf olan falan yok mu yokluğu hemen belli oluyo:86::86::86::86:

pınar için salavatı tefriciye
pınar..........1250 okudu
tubi.............300 okudu
asi...............300okudu
ipek............200 okudu
tosti...........200 okudu
tarfil..........200 okudu
sevdamce....200 okudu
elif...............200 okudu
sevdanehri...200okudu
nuray...........200 okudu
kedersiz.....350 okudu
şifaa...........444okudu
papatya.......100 okudu
duru.............100 okudu
bynkutluay..100 okudu
kamer........100 okudu

toplam....4444

Son düzenleme:
PINAR kuzu inş.cnm sende bu duaların yüz suyu hürmetine anne olacaksın artık sıra sıra herkes duyuracak inşallah....

NURCAN iyi gidio dielim çok şükür bu günlerime...ALLAH ım hepinize yaşatsın gebelerede kucağına almak nasip etsin.

kolay gelsinn

yaa ben de asiyi çok merak ettim şimdi:26::26::26:tlf olan falan yok mu yokluğu hemen belli oluyo:86::86::86::86:
bende çok merak ettim şimdi..sanırım telefonu melikede vardıı :44:

ayyyy kızlar valla bana o kadar pozitif enerji yüklediniz ki valla şuanda transfer olasım geldiii haaaa valla 1 ay nasıl beklicem ben şimdi :95::95::95:

evet cnm bnm sana sordum saol düşüncenden dolayı tşk edrm...

kızlarr ben istanbull beylikdüzünde oturuyorum yok mu bana yakın olanınız görüşsek ne güzel olarrrrrdıııı

avet canım artıkın sizlerleyimmmmmmmm

eltilerim saolsun bu zorlu geçen hailelğim boyunca çok yardımcı oldular haklarını yiyemem doğrusu... bende hanile kalmadan önce elimden geldiğince onlara yardımcı olmuştum canım. hamişliğim zor olmasa yine olurum ben işten kaçan bi insan değiim... büyük eltim kızını doğurduktan sora ben onun evinden hiçç çıkmadım gibi bişi oldu... sürekli ona yardımcı oluyodum oda bundan çok memnundu zaten bi çocuğu daha olduğu için zorlanıyodu bende elimden geldiği kadar ilgileniyodum... hakkını yiyeyem o kadar çok seviyodum ki kızını o zamanlarda yeni öğrenmiştim çocuğumuzun olamayacğını ona çok bağlanmıştı aşırı düşkündüm... birgün bile beni kırmadı esirgemedi çocuğunu ben isteğim zaman yukarı evime bile getirdim eşimle yiğneni.....

canım ya kıyamam çok zor oluyo kendimden biliyorum ama ne yalan sölim bu halleri çok hoşuma gidiyo şükğrler olsun arkadaşımız hamile ya bugünler geçici hastanede serum takırsın iyi geliyo 1 hafta idare ediyo .....

ayyyy kızlar valla bana o kadar pozitif enerji yüklediniz ki valla şuanda transfer olasım geldiii haaaa valla 1 ay nasıl beklicem ben şimdi :95::95::95:

kızz hemen başlıyacakmısın tedaviye istersen bir kaç ay ara ver başlama hemen
bi beynin ,vücudün, rahminn dinlensin kendine gelsin canımm

kızlarr ben istanbull beylikdüzünde oturuyorum yok mu bana yakın olanınız görüşsek ne güzel olarrrrrdıııı
ben aydındayım

kızz hemen başlıyacakmısın tedaviye istersen bir kaç ay ara ver başlama hemen
bi beynin ,vücudün, rahminn dinlensin kendine gelsin canımm

ben aydındayım

valla canım bidahaki adetimin 2.günü çağardı doktorum sanırım başlıcaz dondurulmuşumuz varya canım 3 tane ilaç kullanmak zorunda kalmıcam inş bide canım bu 11 mayısta 35 giriyorum giderek zamanım azalıyoo

dedim yaa zaten sendee aynısını yapardın ..Allah bozmasınn bu bağlılığınızı canımm maşallah sizee

telefonda o öğürdükçe ben gülüyordummm olsun olsun diyorumm bulantısı bile güzel olur dedim

heee dondurulmuşlarınız varsa deneyin tabi canımm ..bakburda leydim ve çatlak tubişimiz var onlarda dondurulmuşlarla hamile kaldılarr ..inşallahh onların kervanına sende katılırsın

Zorluğu bile güzel geliyor insanın bebeği olunca herkesin kalbinden geçeni versin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…