Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

papatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek.........300
kedersiz....300
nuray.......200

bebekdls....200
kamer.......100

açıldı okuyorum
biraz uzun ama kusura bakma..
ya aslında nasıl anladım okumadığınızı biliyonmu...geçmişe baktım kızlar burda resmen bangır bangır nurcanın mektubu nerde diye sormuşlar o sırada sen ve sevoda vardınız topikte sizden hiç ses çıkmamışş o benim dikkatimi çekti yoksa okumasanızda olur canım

okudum geldim bunları okuyup hüzünlenmemek mümkünmü allahım inşallah daha fazla bekletmeden
bebeğini göndersin canım

okudum geldim bunları okuyup hüzünlenmemek mümkünmü allahım inşallah daha fazla bekletmeden
bebeğini göndersin canım
amin inşallah canımm...sen yazıyormusun bebeğine ,en son günlük almıştın sanırım yaşadıklarını yazmak için.yazdınmı :93:

amin cnm allah hepimizin üzerine olsun....

ben çok üzülüyorum onun için okumak istemedim sonra kızlar sürekli yazınca baktım açılmamıştı

ben çok üzülüyorum onun için okumak istemedim sonra kızlar sürekli yazınca baktım açılmamıştı
yemin ederim kimse üzülsün diye yazıp koymadım oraya ...bu zamana kadar çabaladığımız tedavi aşamalarını komik ifadelerle yazıp sizinle paylaşmak istedim sadece ..

banada verecekmisin bende okuyayım sizin için lütfen....
canım sordum ya sana görmedin galiba ..kaç tane alacaksan söyle listeye ekliyeyim senide

bu arada yeni mesajları görmek için f5 tuşuna bas anca ozaman görürsün yeni mesajları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…