yemin ederim kimse üzülsün diye yazıp koymadım oraya ...bu zamana kadar çabaladığımız tedavi aşamalarını komik ifadelerle yazıp sizinle paylaşmak istedim sadece ..
bizimle paylaşacaksın sonra yazdıkalrını dimi :81::81::81:
utanacak ne yazdın kızz çokmu özellutanırım ki ben eşim dışında hiç kimseye okutmadım :26:
canım sordum ya sana görmedin galiba ..kaç tane alacaksan söyle listeye ekliyeyim senide
bu arada yeni mesajları görmek için f5 tuşuna bas anca ozaman görürsün yeni mesajları
utanacak ne yazdın kızz çokmu özell
ya aslında böyle bir mektubu psikoloğum yazmamı istedi ..yazmak istememiştim gideceğim gün sabah yazmaya başladımm ama mektubu beraberimde götürmeyi unuttum...doktor bana email adresini verdi ama gönderemedimm .onun gmail. benim hotmail olduğu için herhalde gitmedi ...kanki sen bunu kendine de yazdın değilmi ileride okur bebişin
yok be çok özel ne yazıcam seninki gibi ilk yazdığımda yaşadığımz süreçten bahsettim
diğerlerindede kontrollerden hazırlıklardan falan bahsediyorum gaza getirme beni yazdırtma şimdi banada ilk yazdığım mektubu
ya aslında böyle bir mektubu psikoloğum yazmamı istedi ..yazmak istememiştim gideceğim gün sabah yazmaya başladımm ama mektubu beraberimde götürmeyi unuttum...doktor bana email adresini verdi ama gönderemedimm .onun gmail. benim hotmail olduğu için herhalde gitmedi ...
evet saklıyacamm canım eğer olurda bebğim olursa aklı erdiği zaman ona verecem bu mektubu
halada yazmak istediğim çok şey var yazacamda galiba ..iyi geliyo valla içini döküyorsun bi nevi terapi gibi :97:
allah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.canım 300 tane bana yaz tatlım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ PINAR'A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
lütfennn lütfennn lütfennnnnnnnnnn Eki Görüntüle 167714
allah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.
amin amin amin rabbim hayırlısından veletler nasip eylesin pınara inş.
slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:
seneler önce bende doğmamış çocuğa mektup u okumuştum çok etkilendim ondan bebeğini düşürüyodu sonunda ama
eğer düşüklerin sebebi kanpıhtılaşması veya senin dediğin haşimoto rahatsızlığından değilde dış gebelikten düşmesi daha iyi sanırsammm :44:allah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.
slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:
allah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.
neden ammmaaaa ben paylaştım sizinleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?