Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım sordum ya sana görmedin galiba ..kaç tane alacaksan söyle listeye ekliyeyim senide

bu arada yeni mesajları görmek için f5 tuşuna bas anca ozaman görürsün yeni mesajları

ilk başlıyorum 100 alayım hemde bir deneyeyim çalıtıgım için yapabilirsem daha fazlada alırım bnm için de dua edermisiniz ...peki daha sonra...

kanki sen bunu kendine de yazdın değilmi ileride okur bebişin
ya aslında böyle bir mektubu psikoloğum yazmamı istedi ..yazmak istememiştim gideceğim gün sabah yazmaya başladımm ama mektubu beraberimde götürmeyi unuttum...doktor bana email adresini verdi ama gönderemedimm .onun gmail. benim hotmail olduğu için herhalde gitmedi ...

evet saklıyacamm canım eğer olurda bebğim olursa aklı erdiği zaman ona verecem bu mektubu
halada yazmak istediğim çok şey var yazacamda galiba ..iyi geliyo valla içini döküyorsun bi nevi terapi gibi :97:

ipek gaza gelsene hadi hadi okuyalım yazdıysan nolcek belki bu vesilellerle herkeş kendine bir mektup yazar olmazmııı

en güzeli yazmak devam et sakın bırakma psikologtan bile daha iyi gelir görürsün bak

lütfennn lütfennn lütfennnnnnnnnnn

seneler önce bende doğmamış çocuğa mektup u okumuştum çok etkilendim ondan bebeğini düşürüyodu sonunda ama

canım 300 tane bana yaz tatlım
allah razı olsun canım kalanıda ben okurum inş.

amin amin amin rabbim hayırlısından veletler nasip eylesin pınara inş.

slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:

geçmiş olsun tekrar dış gebelik hakkında fazla bilgim olmasada çokta iyi bi şey olmadığını duydum
ameliyat falan olanlar oluyomuş inşallah önemli bir durum yoktur hayırlı sonuçlar alırsın

seneler önce bende doğmamış çocuğa mektup u okumuştum çok etkilendim ondan bebeğini düşürüyodu sonunda ama

eğer düşüklerin sebebi kanpıhtılaşması veya senin dediğin haşimoto rahatsızlığından değilde dış gebelikten düşmesi daha iyi sanırsammm :44:

ben bilmiyorum canım daha tecrübeli arkadaşlar var ama inşallah daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…