canım kalvyede f5 tuşu var ya ona tıkla arada ancak öyle görürsün yeni yazılarıarkadaşlar ben sık sık yazamıyorum kusura bakmayın bana tefticiye 100 tane veriyonuzmu bende okuyayım birde mesajlara nasıl f5 bakıcam anlayamadım cnm kusura bakmayın pek anlayamadım buranın düzenini....
:81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:o zaman 20111 haziran annelerinin bebeklerine yazdığı bölüm var oraya yazayım
of ya kanki :26:
papatya (pınar)için tefrciye listesi
ipek........300
kedersiz....300
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
o zaman 20111 haziran annelerinin bebeklerine yazdığı bölüm var oraya yazayım
haşimoto tahlilerini temiz çıkmasına sevindim canım kan pıhtılaşması içinde doktor büyük ihtimal tahlil almıştır senden olsa söylerdi ..gönlünü ferah tut sen canım ...inşallah bu yaşadığın son olurdış gebelikte bebek olması gereken yerin dışında gelişiyor tabi gelişimi bir süre sonra duruyor ve düşükle sonlanıyor kedersizim haşimato için 2 gün önce yıne tahlillerimi yaptırdım troit hormonlarım cok güzel cıktı dr bundan olmuş olamaz dedi kanpıhtılaşmasınıda bilmiyorum nasıl yapılır nasıl bişeydir dediğin gibi dış gebelik allah tarafından olmuş bişey ve olması gerektiği gibi sonlandı zaten ne oldugunu anlayamamışlardı bana ikiz bile demişlerdi demek ki kese bir taraftaydı bebek bir taraftaydı kan pıhtılarıda görüyorlradı ne bilem yaaa
canım kalvyede f5 tuşu var ya ona tıkla arada ancak öyle görürsün yeni yazıları
yokkkkkkk biz orayı okyamayız torunlarımız bebek bekler olacak o zamana kadar
ekledim canım listede ve aramızdasın artıkk .bir yere bırakmayız seni bundan sonratamm cnm çok saol tefriciye ekledinizmi peki beni cnm bnmde çok ihtiyacım aranızda olmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim..
evet evet kontrol ettim az öncee ..cevap yazıyormuşşsanırım ipek yazmaya gitti nurcik
ekledim canım listede ve aramızdasın artıkk .bir yere bırakmayız seni bundan sonra
bu arada akşam eyvah eyvah 2 yi seyrettik eltim ve kaynımla gülmekten çatladık kızlar çok komik ti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?