hayır olsun rüyan canım beyaz başörtü takmak iyidir derler ama inşallah hayırlısıyla herşey iyi ve güzel olacak nurcan için...
günaydın demek adet olduğu için günaydın
bu okuduklarım ne böyle kedersizim ne yaptın ya olacak işmi allah aşkına çok çok moralimi bozdun
inan ağlattın beni en kısa zamanda dönmeni umut ediyorum inşallah uzun sürmez ayrılığın inşallah sana iyi gelir çok üzüldüm çok diyecek laf bulamıyorum
günaydın herkese
etipufum ağzına sağlık bazen hatırlatmak gerekli bizlere bu tarz olayları:gitme: biliyorum anlıyorum kedersizi şuan okadar bitik hissediyoki ama geçecek yeniden toparlanıcak sadece bu durumda olan kendisi değil bende aynı durumdayım onunla.Eşimizin testleri hemen hemen aynı hatta onunki daha iyi,yaşlarımız aynı,sıkıntımız aynı,banada doktorlar hep tek çözüm tüp bebek diyolar Allaha şükür yine de deneyecek bir tedavim var diyorum.Okuyoruz burada insanların ne hastalıkları ne kazalar geçirip bebek sahibi olamıyolar hiçbir çaresi olmayan sorunlar oluyo...Biliyorum toparlanıcak ve gelecek...
nevom günaydın rüyan çok güzelmiş hayır olsun
inşallah o rğyadaki gibi nurcanımın kızları olsun
nevom ruyan hayrolsun canim
canim sen nasilsin gunuun az kaldi tatlim
gunaydin canim ya baban nasil oldu
sağol canım iyi ağrıları var ama normal bugün çıkıcak hastaneden normalde doktor çıkartmıcakmış ama babam çok sıkılmış orda kaydirigubbakcemile
sağol tatlım benim....kar altında kaldık yine. pencereden seyredip duruyorum. çalışanlar için zor da böyle seyretmesi iyi tabi...
günüm azaldı heyecan çoğaldı...eyvahedigeldismile
allhim acisifalar versin
canim babanin rahatsizligi neydi
kızlar ben yarım saat sonra burdayımmm
gunaydin ipekcigim nasilsin
biliyorum bugun hepimiz eksigiz
ya canım ne sen sor ne ben söyleyeyim.Adı belli olmayan kalçasının kaba etinin tamamı açık yaralar var iltihaplı ve kanayan açık yaralar canım.bu 7.ameliyatı inşallah bu sefer kurtulur ve kıçının üzerine rahatlıkla oturur :Saruboceq:
tamam canım opuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın
sevdacım listeden benide okudu olarak işaretli seninkiler bitti allah kabul etsin allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin eşinle sağlıkla mutlulukla evlatlarını büyütmek nasip etsin
kızlar kedersizin selamı var sanırım onun için en iyisi bir süreliğine buradan uzak olmak kendini iyi hissettiği anda buraya gelir zaten bizi bırakmaz o ama önce iyi olsun hzurlu anne huzrulu ev huzrulu bebek demek biliyosunuz arkdaşımız için dua edelim rabbim sıkıntısından tez zamanda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?