Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın herkese

etipufum ağzına sağlık bazen hatırlatmak gerekli bizlere bu tarz olayları:gitme: biliyorum anlıyorum kedersizi şuan okadar bitik hissediyoki ama geçecek yeniden toparlanıcak sadece bu durumda olan kendisi değil bende aynı durumdayım onunla.Eşimizin testleri hemen hemen aynı hatta onunki daha iyi,yaşlarımız aynı,sıkıntımız aynı,banada doktorlar hep tek çözüm tüp bebek diyolar Allaha şükür yine de deneyecek bir tedavim var diyorum.Okuyoruz burada insanların ne hastalıkları ne kazalar geçirip bebek sahibi olamıyolar hiçbir çaresi olmayan sorunlar oluyo...Biliyorum toparlanıcak ve gelecek...

günaydın demek adet olduğu için günaydın
bu okuduklarım ne böyle kedersizim ne yaptın ya olacak işmi allah aşkına çok çok moralimi bozdun
inan ağlattın beni en kısa zamanda dönmeni umut ediyorum inşallah uzun sürmez ayrılığın inşallah sana iyi gelir çok üzüldüm çok diyecek laf bulamıyorum

sizlerin en büyük avantajınız yaşlarınız zaten canım biz yavaş yavaş tüp bebek tedavisi için yaşlı stattüsüne girmeye başladık ben 30 eşim 38 yaşında en azından yaşınızdan ötürü sizlerde yumurtalma sorunu yok düşününki birde sizlerdede sorun olsaydı yaşınız daha büyük olsaydı o zaman herşey daha zor olacaktı eşimin arkadaşı onlar bu durmdalar kız 36 yaşına geldi 4 aşılama 2 tüp yapıldı kızın rahmine yapışmıyo tutunmuyo öyle bir sorunları var o daha kötü bence beterin beteri var kısacası allah hepimize sabır versin ne diyim ama bu hiç olmadı hepimiziin moralsiz olduğu bir anda kedersiz iyice yıktı bizi

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
iipekk34, Eti_puf+, sevdanehri54+

bundan sonra her misafirin kedersiz olduğunu düşünücem

allah yardımcın olsun duadan ayrılma

tabiki öylee benimde anlatmak istediğim bu tedavi yöntemimiz yok değil Allaha şükür var yaşımızda genç olacak ben umut ediyorum ama çabalamaktan vazgeçmicezz opuyorumnanaktan

ben gerçekten çok üzgünüm... şimdi hepimiz birbirimize daha çok destek olmalıyız... belki ben hamile kaldım ama zorlu bir süreçten geçiyorum... ve inanın hepinizin duygularının aynısını yaşadım... şuan belki bu kadar sıkıntı yaşamazsam hamile olduğuma bile inanamıyacam.... Bence kedersiz böyle bırakamaz onunda aklı fikri hep burda olacak... çünkü gitmek gidiyorum demekten çok daha zordur... dil söyler ama yapamazsın....

sevdacım kusura bakma sana bugün soramadım... baban nasıl oldu canım... neden ameliyat oldu....

iyi canım dün akşam hastaneye gidecektik hava çok kötüydü o yüzden gidemedim birazdan arıcam sanırım bugün çıkartırlar sağolasın canım

tabiki öylee benimde anlatmak istediğim bu tedavi yöntemimiz yok değil Allaha şükür var yaşımızda genç olacak ben umut ediyorum ama çabalamaktan vazgeçmicezz opuyorumnanaktan

bütün söylediklerine katılıyorum canım çok doğru söylüyosun bizim deli kızda biliyo zaten
toparlar kendini döner yakında onun bu aralar sanırım adet tarihi yaklaşıyo onun verdiği gerginlikte vardır üzerinde banada aynısı oluyo adet olmama bir hafta on gün kala çok karamsar mutsuz oluyorum olumsuz düşünüyorum sonra normale dönüyorum

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, jollita, sevdanehri54+

CADIARZU

canım ben de 2 gibi uyuyabildim.....üstelik akşam internet gitti giremedim.....kızlara ben çıkıyorum bile yazamadım .......öyle bir fırtına vardı ki birden bağlantı kesildi.

rüyamda kedersizi gördüm....
bize gelmiş beyaz bi başörtü takmış sanırım tedaviye gelmişler...
diyo ki aslında benim çocuğum var. şok oluyorum nasıl yani diyorum. 3 kızı varmış onların resimlerini gösteriyo bana. ben olayı çözmeye çalışırken uyandım. işte böyle bir rüya. hayır olsun inşallah. 3 kızı olacağına yordum ben....

kızlar nasılsınız diye sormuyorum nasıl olduğumuz belli zaten..:gitme:

hayrolsun rüyan canım inşallahh o haberleri alırız :Saruboceq:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jollita, Eti_puf, iipekk34, sevdanehri54

GÜNAYDIN KIZAR...
YA GEÇMıŞı OKUDUMDA NE YAZACAĞIMI BıLEMıYORUM ŞU ANDA...:gitme:
KEDERSıZıM CANIM ARKADAŞIM ZOR BıR PSıKOLOJıYLE GıTME KARARI ALMIŞ AMA BEN BıZı BIRAKAMIYACAĞINA ıNANIYORUM... HERŞEYıN HAYIRLISI ALLAHIM BıR KAPIYI KAPAR BıR KAPIYI AÇAR ıNŞALLAH...

hayır olsun rüyan canım beyaz başörtü takmak iyidir derler ama inşallah hayırlısıyla herşey iyi ve güzel olacak nurcan için...

slm kizlar
ya noluyor boyle bize
biz gucluyuz ve her zorlugu allahinizniileyenecegiz
ben kedersizin gelecegine inaniyorum

canim bana umut oldun
ins keersiz de okur da ona da umut olur
bak simdi ben dusunuyorum acaba bizde de normal yolla mucizem gelir mi diye

nedenolmasin ki
rabbimin gucu herseye yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…