- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın herkese
etipufum ağzına sağlık bazen hatırlatmak gerekli bizlere bu tarz olayları:gitme: biliyorum anlıyorum kedersizi şuan okadar bitik hissediyoki ama geçecek yeniden toparlanıcak sadece bu durumda olan kendisi değil bende aynı durumdayım onunla.Eşimizin testleri hemen hemen aynı hatta onunki daha iyi,yaşlarımız aynı,sıkıntımız aynı,banada doktorlar hep tek çözüm tüp bebek diyolar Allaha şükür yine de deneyecek bir tedavim var diyorum.Okuyoruz burada insanların ne hastalıkları ne kazalar geçirip bebek sahibi olamıyolar hiçbir çaresi olmayan sorunlar oluyo...Biliyorum toparlanıcak ve gelecek...
kızlaaaaaaaaaaaar saat 3 oldu uykumu kaybettim yaa bendekide deli değil zır deli aklı bu saatte ben gibi deliden başka kim olcaksa buraya atladım sazan gibi
gerçekten çok alıştım buraya sizlere hem belki kedersiz herkes uyumuştur girip bakayım demiştir sonra dayanamayıp bizlere bişiler karalamıştır dedim ama yok
anam yok ben iice hayalperest oldum e kurban olduğum güzel allahım ne olurki bitane yavruda bana versen bende uykusuz gecelerimi o na bakarak geçirsem ya
şimdiden günaydın melekler
sizlerin en büyük avantajınız yaşlarınız zaten canım biz yavaş yavaş tüp bebek tedavisi için yaşlı stattüsüne girmeye başladık ben 30 eşim 38 yaşında en azından yaşınızdan ötürü sizlerde yumurtalma sorunu yok düşününki birde sizlerdede sorun olsaydı yaşınız daha büyük olsaydı o zaman herşey daha zor olacaktı eşimin arkadaşı onlar bu durmdalar kız 36 yaşına geldi 4 aşılama 2 tüp yapıldı kızın rahmine yapışmıyo tutunmuyo öyle bir sorunları var o daha kötü bence beterin beteri var kısacası allah hepimize sabır versin ne diyim ama bu hiç olmadı hepimiziin moralsiz olduğu bir anda kedersiz iyice yıktı bizi
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
iipekk34, Eti_puf+, sevdanehri54+
bundan sonra her misafirin kedersiz olduğunu düşünücem
tabiki öylee benimde anlatmak istediğim bu tedavi yöntemimiz yok değil Allaha şükür var yaşımızda genç olacak ben umut ediyorum ama çabalamaktan vazgeçmicezz opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaar saat 3 oldu uykumu kaybettim yaa bendekide deli değil zır deli aklı bu saatte ben gibi deliden başka kim olcaksa buraya atladım sazan gibi
gerçekten çok alıştım buraya sizlere hem belki kedersiz herkes uyumuştur girip bakayım demiştir sonra dayanamayıp bizlere bişiler karalamıştır dedim ama yok
anam yok ben iice hayalperest oldum e kurban olduğum güzel allahım ne olurki bitane yavruda bana versen bende uykusuz gecelerimi o na bakarak geçirsem ya
şimdiden günaydın melekler
canım ben de 2 gibi uyuyabildim.....üstelik akşam internet gitti giremedim.....kızlara ben çıkıyorum bile yazamadım .......öyle bir fırtına vardı ki birden bağlantı kesildi.
rüyamda kedersizi gördüm....
bize gelmiş beyaz bi başörtü takmış sanırım tedaviye gelmişler...
diyo ki aslında benim çocuğum var. şok oluyorum nasıl yani diyorum. 3 kızı varmış onların resimlerini gösteriyo bana. ben olayı çözmeye çalışırken uyandım. işte böyle bir rüya. hayır olsun inşallah. 3 kızı olacağına yordum ben....
kızlar nasılsınız diye sormuyorum nasıl olduğumuz belli zaten..:gitme:
canım ben de 2 gibi uyuyabildim.....üstelik akşam internet gitti giremedim.....kızlara ben çıkıyorum bile yazamadım .......öyle bir fırtına vardı ki birden bağlantı kesildi.
Rüyamda kedersizi gördüm....
Bize gelmiş beyaz bi başörtü takmış sanırım tedaviye gelmişler...
Diyo ki aslında benim çocuğum var. şok oluyorum nasıl yani diyorum. 3 kızı varmış onların resimlerini gösteriyo bana. Ben olayı çözmeye çalışırken uyandım. Işte böyle bir rüya. Hayır olsun inşallah. 3 kızı olacağına yordum ben....
Kızlar nasılsınız diye sormuyorum nasıl olduğumuz belli zaten..:gitme:
hayrolsun rüyan canım inşallahh o haberleri alırız :Saruboceq:
günaydın kızlar....
şuan okadr kötüyüm okadar üzgünümki anlatamam.... demekki bnim sisinin durunun anlattıkları ve bizim gibi hamile kalanların anlattıklarının hiç anlamı olmamış... belki ben önceden bunları defalarca anlattım ama yine anlatacam... çocuk yapmaya karar verdik... 1 ay bekle 2 ay bekle 6 ay bekle 8 ay bekle derken beklemekle geçti... en sonunda bir doktora görünelim dedik... ve eşimin sperm değeri çok düşük çıktı ilk gittiğimizde 13 milyon sonrakinde 8 milyon ve sonrakiler facia.... bu arada bende eşimden geri kalan değildim yumurtlama bozukluğu tekrarlayan mantar hastalığı ve rahmimde kist... denemediğimiz hiç bişey kalmadı eşim e vitamini çinko hapı keçiboynuzu bal fındık fıstık ceviz karışımı çakşır macunu ben polen bal çörek otu tarçın karışımı sütlaç kabak çekirdeği ne derseniz yedik işte.... bunun haricinde kocakarılara bile gittim karasakız attılar... yok ziyarette çıkan inciri yedik çocuğu olmayanlar yermiş... hamamlara gittik belime bardak attılar vs. vs.. daha aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler..... ondan sonra doktora gittik ve duyduğumuz şey şu... SİZ SADECE TÜP BEBEKLE ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ...Biz ne maddi ne manevi olarak tüp bebeğe hazır değildik... umudumuzu kestik artık bu iş bitti dedik.... üzüldüm ağladım.... ve ben bu kadar uğraşmışken yanımda çalışan bir arkadaş 2. ayında hamile kalmıştı.... isyan ettim belki eşimide kendiide yıprattım.... sonra rahatsızlandım... mantar kapmıştım o ay kullandığım fitillerin vajinal ovullerin hesabı yoktu.... ve adet olmadım okadar emindimki hamile olmadığıma test yapmadım.. çünkü fitil çok kullanmıştım imkanı yoktu.... veeee 3 gün hasta olmayınca evde son bir testim kalmıştı öylesine umutsuz bir şekilde yaptım sonuca inanamadım kocaman bir çirt çizgi.... eşim inanamadı ben hiç inamadım hemen doktora gidip kan testi verdik ve sonuç HAMİLEYDİM.....
doktor bile inanamadı.... eşimin sperm sayısı okadar düşüktüki normal yolla imkansızdı.... işte kurban olduğum rabbimin mucizesi okadar büyükki.....
Bunları yazdım çünkü kedersiz birdaha okusun diyeee.... Daha öncede yazmıştım ama okumayanlar vardır diyeee.... UMUT OLSUN DİYEEE.....
Nolursunuz umudunuzu yitirmeyin.... Birgün olacak ogün belki bu ay belki önümüzdeki ayy... belki 3 ay sonra ama olacak.... Doktorların her dediğiyle kendiniz üzmeyin stres yapmayın..... OLACAK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?