Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiziimmmm ne olduuu yaaaa mafoldumben mafoldumben
lütfen ayrılıcam deme hepimiz kötü anlar yaşıyoruz bana aynen doktor tüp bebek diyo başka oluru yok diyo neyseki bu çaremiz hala devam ediyo nevonun da dediği gibi daha genciz biz yaparız ne olucak canım benim..

istiyosan biraz ara ver ama sadece ara ver gerisini kesinlikle kabul etmiyoruz mafoldumben

hepiniz hakkınız helal edin sizi çokkkkk seviyorum iyiki tanımışım sizi
o kadar çok şey yazmak isityorumki ama elim varmıyor kendinize iyi bakın arkadaşlar ALLAHa emanet olun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bakk hep birlikte çıkıcaz bu sorunlardann bak para kazanırız para biriktirirsin tüp bebek denersiniz burada az bir maiyetle hemen pes etme ne olurrr mafoldumben

neyse biraz kafasını dinlesinn dinlensinn yine gelecek eminimm bizi yalnız bırakmaz diğerleri gibi...

melon hoşgeldin canım
zuhale selam söyle bunları anlatma sakın etkilenmesin
herşey yoluna girecek
dualarımız onunla...

burda kardeş gibi olduk
gerçekten de canım çok yanıyo şu an
keşke buraya takılmasaydım
sizi tanıyıp bağlanmasaydım
mafoldumben

(nazracanın kardeşi)kadersiz ablam bile istambula 10 günlüğe gitmesine rağmen sizi yolda giderken merak etti telefonla sordu beni onlardan habersiz bırakma dedi aranıza yeni katılmasına rağmen, bu geminin kaptanı sensin unutma gemiyi en son senin terketmen lazım bence , ben şimdi bu kararını ablama nasıl söyliycem

nevbahar ben bile çok üzüldüm ablama söylemeyi düşünmüyorum

burda kardeş gibi olduk
mafoldumben

aaa böyle yaparsak olmaz canımm kendine gel bakalım ne güzel işte birbirimizi tanıdık dertlerimizi paylaştık özellerimizi paylaştık kimseye söyleyemediğimiz sorunları paylaştık ne güzel ki tanıdık burda böyle insanları ne mutlu bize..

vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok doğruu bu geminin kaptanı kedersizdi..
nazracana söyleme canım ne güzel herşeyi yoluna girmişken devam etsinn inaşşalahh bebeişi ile dönerde ozamana kadar kedersizim de döner

tamam söylemiycem nevbaharda üzmesin kendini insanın en sağlıksız düşündüğü zamanlar kızgın ve üzgün olduğu zamanlar kadersizde öyle zamanında.geçer inşallah herşey olmak için vaktini ve saatini bekliyor ablamın hiç aklından bile geçmeyeceği bir dönemde tüp bebek tedavisine başladı bence kadersizinde öyle olucak kendide şaşıp kalıcak

burda kardeş gibi olduk
mafoldumben

nevo neler oluyo yasenağlama nasıl üzüldüm içim nasıl burkuldu anlatamam kedersizim o kadar gelmeni bekledik umutlu bişeyler söylersin diye bölemi çıkacaktın karşımıza tek çözüm tüp bebek demiş o bile bi umut burada hepimizin derdi ortak sevincimiz paylaşımlarımız herşeyimiz otrak yalnız olmadığımzı bilerek ve burdaki herkesi aileden biri gibi bilerek gelip dertleşiyoduk ii kötü bişeyler paylaşıyoduk şuanki psikolojini anlıyorum herşeyden sıyrılmak istiyosun bunalımın zirvesindesin bu benim ecım diyosan yaşa acını yaşamadan azalmaz zaten ama tamamen gitme nevonunda dediği gibi bi, süre izinlisin sayıyoruz ve en kısa sürede en güzel moralle bekliyoruz seni..evş aldın diye yakınma bundada vardır bi hayır sen inançlı bi kadınsın ve biliyosunki bizlerin şer olarak gördüğü herşey rabbim katında hayırdır.bi fikrim var kabul edilirmi bilmem ama inan keşke bişeyler yapabilsem diyorum aynı şeyleri yaşadığım için kısmende olsa anlayabiliyorum seni aç bi hesap numarası ben bir aylık sigara paramı keserim söz herkes imkanı dahilinde 100 200 değil 20 40 50 ne yapabilirsek yapmaya çalışalım kalanınıda aile büyükleri eminim yardım eder tutar elinden.hem gerçekten çok gençsiniz zamanla o parada bulunur merak etme ama asla umudunu kaybetme lütfen ve lütfen özletme :gitme::gitme: rabbim yar ve yardımcın olsun herzamankinden daha çok dua edicez emin ol olucak :Saruboceq::Saruboceq:senağlama

DELİ KIZ SENİ GECENİN BU SAATİNDE BENİ AĞLATMAYA NE HAKKIN VAR SÖLE BAKAYIMklava: İNAN SENİN KADAR ÜZGÜNÜM ŞUAN KEŞKE ELİMDEN BİŞİLER GELSE KEŞKEEE:çok üzgünüm:ÇABUK GEL OLURMU ÇÜNKÜ ÇOK ÜZÜLÜYO BURDAKİ KARDEŞLERİN ÇOOK mafoldumben

kızlaaaaaaaaaaaar saat 3 oldu uykumu kaybettim yaa bendekide deli değil zır deli aklı bu saatte ben gibi deliden başka kim olcaksa buraya atladım sazan gibi

gerçekten çok alıştım buraya sizlere hem belki kedersiz herkes uyumuştur girip bakayım demiştir sonra dayanamayıp bizlere bişiler karalamıştır dedim ama yok

anam yok ben iice hayalperest oldum e kurban olduğum güzel allahım ne olurki bitane yavruda bana versen bende uykusuz gecelerimi o na bakarak geçirsem ya

şimdiden günaydın melekler

Son düzenleme:
umudunu kaybetme hoşgeldin canım hayır olsun inşallah

günaydın kızlar....

şuan okadr kötüyüm okadar üzgünümki anlatamam.... demekki bnim sisinin durunun anlattıkları ve bizim gibi hamile kalanların anlattıklarının hiç anlamı olmamış... belki ben önceden bunları defalarca anlattım ama yine anlatacam... çocuk yapmaya karar verdik... 1 ay bekle 2 ay bekle 6 ay bekle 8 ay bekle derken beklemekle geçti... en sonunda bir doktora görünelim dedik... ve eşimin sperm değeri çok düşük çıktı ilk gittiğimizde 13 milyon sonrakinde 8 milyon ve sonrakiler facia.... bu arada bende eşimden geri kalan değildim yumurtlama bozukluğu tekrarlayan mantar hastalığı ve rahmimde kist... denemediğimiz hiç bişey kalmadı eşim e vitamini çinko hapı keçiboynuzu bal fındık fıstık ceviz karışımı çakşır macunu ben polen bal çörek otu tarçın karışımı sütlaç kabak çekirdeği ne derseniz yedik işte.... bunun haricinde kocakarılara bile gittim karasakız attılar... yok ziyarette çıkan inciri yedik çocuğu olmayanlar yermiş... hamamlara gittik belime bardak attılar vs. vs.. daha aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler..... ondan sonra doktora gittik ve duyduğumuz şey şu... SıZ SADECE TÜP BEBEKLE ÇOCUK SAHıBı OLABıLıRSıNıZ...Biz ne maddi ne manevi olarak tüp bebeğe hazır değildik... umudumuzu kestik artık bu iş bitti dedik.... üzüldüm ağladım.... ve ben bu kadar uğraşmışken yanımda çalışan bir arkadaş 2. ayında hamile kalmıştı.... isyan ettim belki eşimide kendiide yıprattım.... sonra rahatsızlandım... mantar kapmıştım o ay kullandığım fitillerin vajinal ovullerin hesabı yoktu.... ve adet olmadım okadar emindimki hamile olmadığıma test yapmadım.. çünkü fitil çok kullanmıştım imkanı yoktu.... veeee 3 gün hasta olmayınca evde son bir testim kalmıştı öylesine umutsuz bir şekilde yaptım sonuca inanamadım kocaman bir çirt çizgi.... eşim inanamadı ben hiç inamadım hemen doktora gidip kan testi verdik ve sonuç HAMıLEYDıM.....
doktor bile inanamadı.... eşimin sperm sayısı okadar düşüktüki normal yolla imkansızdı.... işte kurban olduğum rabbimin mucizesi okadar büyükki.....

Bunları yazdım çünkü kedersiz birdaha okusun diyeee.... Daha öncede yazmıştım ama okumayanlar vardır diyeee.... UMUT OLSUN DıYEEE.....

Nolursunuz umudunuzu yitirmeyin.... Birgün olacak ogün belki bu ay belki önümüzdeki ayy... belki 3 ay sonra ama olacak.... Doktorların her dediğiyle kendiniz üzmeyin stres yapmayın..... OLACAK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…