Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mennnn geldimmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz melıkeee resmii eklıyemedın mı kuzummmm
hoşgeldin cnmmmmmmmmmm

yirim ben onun koca kafasınıı
ay maşşaallaahhhhh yaaaaa
tmm cnm sen bidaha konuşursan söleee çok da özletmesiiiinnn kendini aradada olsa gelsin kuzucukkkk
koca kafalı yiyenimiz teyzelerini bi tanısıııınnn

dua diyince aklıma geldiiii huuuuuuu nurcikkkkk ben ayşenin tefriciyelerini okudummm rabbim kabul etsinnnn

Fatoş msnye gelsene melike bana resim göndermiş emailden ben yükleyemedim birde sen dene kuzu
gerçi topu topu 3 resim

yaa evet ilk yanlış ekledim listeye sonra düzelttim farketmedin demekki neyse ekliyeyim hemen
evet canım o türbeye muhakak git valla bana gitmek kısmet olmadı inşallah sen gidersin dualarında bizi unutmazsın inşallah..ne zaman gidiyorsunuz

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu

ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........144
bynkutluay...50

toplam 3782
kalan 662

sonraki düzelttiğinde çıkmışım demekki canım neyse geç olsunda güç olmasın evet canım türbenin ismini not aldım çünkü annem unutmuş türbenin ismini bende netten araştıracaktım ederim tabi tatlım seve seve dediğim gibi inşş adetli olmam adetliyken türbe ziyareti olmuyor yaaa canım kısmet olursa 15 nisan da yola çıkıcaz

eşim geldi çıktım artık pc onundur hadi görüşmek üzere

ayy koca kafasını yirimm maşalahhhh tebarekallahhhhhh
ay kıyamam ya bi kaldıramadı başınıı
Fatoş msnye gelsene melike bana resim göndermiş emailden ben yükleyemedim birde sen dene kuzu
gerçi topu topu 3 resim
kıss daha gönderirim du biraz daha deneyim uyudu sıpamm
ya biri gelince çocuk böle yapıyorr öğlen komşular uyğramıştı
damammm kuzuuu açmayaa çalışıyorum msn de sorun varrrrrrr hallederim şimdikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…