hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmennnn geldimmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz melıkeee resmii eklıyemedın mı kuzummmm
canım inşallah rahim filminde temiz çıkar ..güle gülee
güle güle kamerimm ..sende bize evinin resimlerini gösterecektinn unuttunmu
tubiş aradı onunla konuşuyordum ben ev telefonundan aradığım için uzun konuşamamıştık ..hepinize selamı vardı doktora gitmiş bebeğini koca kafasını görmüş..kızlar beni yanlış anlamasın bu bulantılardan kendmi iyi hisetmiyorum bu yüzden gelemiyorum dedi... Toparlanınca gelecekmiş
kız bana 144 yazmıştın bende ses etmemiştim sanırım öyle doğru hesaplandı diye bende 144 okudum canım bi düzelt canım
amin canım aminn o güzel gönlüne sağlık kahvaltıdan sonra bi ağrıkesici aldım daha iyiyimSenin tefriciyeleri okudum rabbim kabul etsin canım inşş tez zamanda müjde vereceksin bizlere
canım benim bugün anneme bahsettim urfa gezimizi canım anneciğimde bu türbeden bahsetmiştiBi televizyon programında görmüş sanırım bebişi olmayanlar bu türbeyi ziyaret ediyorlarmış sonra yüce rabbim nasip ederse eğer bebişi olanlar o türbeye beşik alıp bırakıyorlarmış Valla ısrarla o türbeye gitcem inşallah hem bahsetmiştim eşim le beraber eşimin iş arkadaşlarından 3 kişinin bebişlerimiz olmuyor ( bi çift 20 yıllık , diğeri 23 yıllık evliler ve hiç hamiş olmamışlar ) belli mi olur eşimin diğer iş arkadaşları ve biz inşallah tabiiii tüm bebek sahibi olmak isteyenler inşşşşşşşşş nasip olur Etmezmiyim canlarım benim hepinizi tek tek ismiznizle anıp dua etcem inşş adetli olmam o sıra
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
sonraki düzelttiğinde çıkmışım demekki canımyaa evet ilk yanlış ekledim listeye sonra düzelttim farketmedin demekki neyse ekliyeyim hemen
evet canım o türbeye muhakak git valla bana gitmek kısmet olmadı inşallah sen gidersin dualarında bizi unutmazsın inşallah..ne zaman gidiyorsunuz
aleyküm selam canım hoş geldin aramıza:2:slm kızlar nasılsınız
Fatoş msnye gelsene melike bana resim göndermiş emailden ben yükleyemedim birde sen dene kuzu
gerçi topu topu 3 resim
slm kızlar nasılsınız
eşim geldi çıktım artık pc onundur hadi görüşmek üzere
ayy koca kafasını yirimm maşalahhhh tebarekallahhhhhhcanım inşallah rahim filminde temiz çıkar ..güle gülee
güle güle kamerimm ..sende bize evinin resimlerini gösterecektinn unuttunmu
tubiş aradı onunla konuşuyordum ben ev telefonundan aradığım için uzun konuşamamıştık ..hepinize selamı vardı doktora gitmiş bebeğini koca kafasını görmüş..kızlar beni yanlış anlamasın bu bulantılardan kendmi iyi hisetmiyorum bu yüzden gelemiyorum dedi... Toparlanınca gelecekmiş
kıss daha gönderirim du biraz daha deneyim uyudu sıpammFatoş msnye gelsene melike bana resim göndermiş emailden ben yükleyemedim birde sen dene kuzu
gerçi topu topu 3 resim
damammm kuzuuu açmayaa çalışıyorum msn de sorun varrrrrrr hallederim şimdikkkk
hoş bulduk cnm nasılsn kemal beyin hastasımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?