Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Posta Gazetesinden bir yazı ;
Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "

Bu arada 1 saat önce tubişi merak edip aradım hala bulantıları tam gaz devam ediyormuşş doktor bulantı için ilaç vermiş

ödümm kptooooooooooooooooooo

Bu arada 1 saat önce tubişi merak edip aradım hala bulantıları tam gaz devam ediyormuşş doktor bulantı için ilaç vermiş

ay bende merak ediyordum arıcaktım bugün fırsat bulamadımm quzudan bende ararım biraz sonra

merhaba bayanlar nasılsınız allahım böyle kızlarda var ya çok saf yada tırnak içinde "salak" bence cnm dr. gittim temiz çıktı herşey rahim filmi istedi hormon tahilleri istedi tüplere bakacak korkuyorum ne yapmalıyım çok gerginim tüplerin durumuna bakılacak inanki çok stresliyim yardımcı olurmusun nasıl atlatabilirim

ödümm kptooooooooooooooooooo

ay bende merak ediyordum arıcaktım bugün fırsat bulamadımm quzudan bende ararım biraz sonra
KISS SEN NEDEN BAKTINKİ SADECE ASİ BAKSIN DEMİŞTİMM NE MERAKLI HATUNLARSINIZ YAFF GÜYA SİKLECEKTİM VİDEOYU AMA UNUTTUM :26:

gardaşımmm cevaplama paneline geliyorumm altta eklenti ekle var dosyayı yüklüyom gerisi nasıll

canım korkulacak bişey yok adetin bittikten sonra çekiliyo rahim filmi...rahmine bir sıvı verip tüplere bakılacak adet sancısı gibi ağrın olacak amam eğerki kendini kasarsan ağrıyı biraz fazla hisedersin ..bu yüzden rahat ol 5 dakka bile sürmüyo ...

tüplerin kapalı olma riski olurmu bende sizce birtane oldu bnm normal bir şekilde biraz korkuyorum eşimdende sperm testi istedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…