ABOW ESAHH O KADAR KORKUYORMUSUNN ..KIZZ KORKMA GİT MUTFAĞA ARKANDA BEN VARIMMben ödleğin tekiyim deliiii şimdi mutafağada gidemem korkumdaaaaannnn
:122::122::122::122::122::122::122:bu geldi
AKSİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM ZATENN :86::86::86:
öff misafirler gelecek birazdan inşallah çabuk giderler off offfffffffffffffffff
ödümm kptoooooooooooooooooooASİ ŞU BEBEĞE BAKARMISIN YENİ DOĞMUŞ KONUŞUYOO KIYAMETİN ALAMETİ HERHALDE
SESİİ İYİ AÇ AMA TAM OLARAK NE DEDİĞİNİ ANLARSIN BÖYLELİKLEE :26: :26:[video=youtube;viBsxhPQzSw]http://www.youtube.com/watch?v=viBsxhPQzSw[/video]
Posta Gazetesinden bir yazı ;
Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???
HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "
Bu arada 1 saat önce tubişi merak edip aradım hala bulantıları tam gaz devam ediyormuşş doktor bulantı için ilaç vermiş
ABOW ESAHH O KADAR KORKUYORMUSUNN ..KIZZ KORKMA GİT MUTFAĞA ARKANDA BEN VARIMM
tamaamm bak gidiyorummm arkamdasın demiiiAKSİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM ZATENN :86::86::86:
Bu arada 1 saat önce tubişi merak edip aradım hala bulantıları tam gaz devam ediyormuşş doktor bulantı için ilaç vermiş
ah cnm yaaaa allah iyiliğini versin inş...
Gardaşım resimleri ekliyemediysen msnde bana gönder ben eklerim
Posta Gazetesinden bir yazı ;
Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???
HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "
KISS SEN NEDEN BAKTINKİ SADECE ASİ BAKSIN DEMİŞTİMMödümm kptooooooooooooooooooo
ay bende merak ediyordum arıcaktım bugün fırsat bulamadımm quzudan bende ararım biraz sonra
ABOW ESAHH O KADAR KORKUYORMUSUNN ..KIZZ KORKMA GİT MUTFAĞA ARKANDA BEN VARIMM
tamaamm bak gidiyorummm arkamdasın demiii
ah cnm yaaaa allah iyiliğini versin inş...
EVETT ARKANDAYIMM KORKMAA
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting BİRDE ŞURDAN RESİMLERİ YÜKLEYİP URL ADRESİNİ KOPYALAYIP BURDAKİ GRAFİK EKLEYE GELİP YAPIŞTIR ADRESİgardaşımm gönderirimde messenger yüklü değil daha qzuu ya nete gireceğim zaman ebuddyden giriyom onuda tam kullanamıyomm
baştann tarif et hadii qzuuu
KISS SEN NEDEN BAKTINKİ SADECE ASİ BAKSIN DEMİŞTİMMNE MERAKLI HATUNLARSINIZ YAFF GÜYA SİKLECEKTİM VİDEOYU AMA UNUTTUM :26:
gardaşımm öle yaptımm birini ama kotaa aşar öle uzun sürüyorrEVETT ARKANDAYIMM KORKMAA
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting BİRDE ŞURDAN RESİMLERİ YÜKLEYİP URL ADRESİNİ KOPYALAYIP BURDAKİ GRAFİK EKLEYE GELİP YAPIŞTIR ADRESİ
merhaba bayanlar nasılsınız allahım böyle kızlarda var ya çok saf yada tırnak içinde "salak" bence cnm dr. Gittim temiz çıktı herşey rahim filmi istedi hormon tahilleri istedi tüplere bakacak korkuyorum ne yapmalıyım çok gerginim tüplerin durumuna bakılacak inanki çok stresliyim yardımcı olurmusun nasıl atlatabilirim
canım inan ben hiç ordan yüklemedim sevo olsa yardımcı olurdu :26:gardaşımmm cevaplama paneline geliyorumm altta eklenti ekle var dosyayı yüklüyom gerisi nasıll
canım inan ben hiç ordan yüklemedim sevo olsa yardımcı olurdu :26:
Dur ben bir deniyim bakayım eklentiden
canım korkulacak bişey yok adetin bittikten sonra çekiliyo rahim filmi...rahmine bir sıvı verip tüplere bakılacak adet sancısı gibi ağrın olacak amam eğerki kendini kasarsan ağrıyı biraz fazla hisedersin ..bu yüzden rahat ol 5 dakka bile sürmüyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?