Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

becerdim hatta daha kolaymış burdan

1. Eklenti ekle tıkla
2.dosya ekle
3.dosyaları seç
4.resmi seç
5.upload files
enson olarakta içeriğe ekle yapıyorsun

bak cnm dosyayı seç diyosun bilgisayarından yüklüyosun daha sonra orda bi upload diye bişe var oraya basıyosun daha sonra içeriğe ekle diyosun onun yanındada bitir var oraya bas yükleniyo...

Son düzenleme:
tüplerin kapalı olma riski olurmu bende sizce birtane oldu bnm normal bir şekilde biraz korkuyorum eşimdende sperm testi istedi....
canım o risk her kadında vardır bunu filmden sonra öğrenirsin ancak ..doktor bu filmi istedi diye tüplerim tıkaldır diye kötü düşünme .. Olması gereken bir tahlil

canım ben rahim filminden 2 ay sonra hamşle kaldımm

tamnam datlım ekliyorum hemen

canım inşallah nolur dua edin ayın 7 sinde bekliyorum hasta olmayı ondan sonra gidecem bakalım cnm ben çıkıyorum işten allaha emanet olun yarın görüşürüz....

ben çıkıyorum ballarım yarın görüşürüz artık giremem bugün herkes kendine iyi baksın öptüm kaçtım bbyyyyyyyyyyymelike ekleyince silme bende bakçam taaammı byy

canım inşallah nolur dua edin ayın 7 sinde bekliyorum hasta olmayı ondan sonra gidecem bakalım cnm ben çıkıyorum işten allaha emanet olun yarın görüşürüz....
canım inşallah rahim filminde temiz çıkar ..güle gülee
ben çıkıyorum ballarım yarın görüşürüz artık giremem bugün herkes kendine iyi baksın öptüm kaçtım bbyyyyyyyyyyymelike ekleyince silme bende bakçam taaammı byy
güle güle kamerimm ..sende bize evinin resimlerini gösterecektinn unuttunmu

hu huuuuuu kızlar napıyosunuzzzzz sesiniz soluğunuz kesildiiiii

tubiş aradı onunla konuşuyordum ben ev telefonundan aradığım için uzun konuşamamıştık ..hepinize selamı vardı doktora gitmiş bebeğini koca kafasını görmüş..kızlar beni yanlış anlamasın bu bulantılardan kendmi iyi hisetmiyorum bu yüzden gelemiyorum dedi... Toparlanınca gelecekmiş

kız bana 144 yazmıştın bende ses etmemiştim sanırım öyle doğru hesaplandı diye bende 144 okudum canım bi düzelt canım
allah şifaya şifa versin bende çok sevinirim görüşmekten
amin canım aminn o güzel gönlüne sağlık kahvaltıdan sonra bi ağrıkesici aldım daha iyiyim senin tefriciyeleri okudum Rabbim kabul etsin canım inşş tez zamanda müjde vereceksin bizlere
ohh ohh ne güzell gitmişken balıklı göle gitmeyi unutmayın sakın ..sultan şehmuz türbesi var orda gidersen bizim içinde dua etmeyi unutma şifacımm
canım benim bugün anneme bahsettim urfa gezimizi canım anneciğimde bu türbeden bahsetmişti bi televizyon programında görmüş sanırım bebişi olmayanlar bu türbeyi ziyaret ediyorlarmış sonra yüce Rabbim nasip ederse eğer bebişi olanlar o türbeye beşik alıp bırakıyorlarmış valla ısrarla o türbeye gitcem inşallah hem bahsetmiştim eşim le beraber eşimin iş arkadaşlarından 3 kişinin bebişlerimiz olmuyor ( bi çift 20 yıllık , diğeri 23 yıllık evliler ve hiç hamiş olmamışlar ) belli mi olur eşimin diğer iş arkadaşları ve biz inşallah tabiiii tüm bebek sahibi olmak isteyenler inşşşşşşşşş nasip olur etmezmiyim canlarım benim hepinizi tek tek ismiznizle anıp dua etcem inşş adetli olmam o sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…