canım ben rahim filminden 2 ay sonra hamşle kaldımmtüplerin kapalı olma riski olurmu bende sizce birtane oldu bnm normal bir şekilde biraz korkuyorum eşimdende sperm testi istedi....
Eki Görüntüle 169940
becerdim hatta daha kolaymış burdan
1. Eklenti ekle tıkla
2.dosya ekle
3.dosyaları seç
4.resmi seç
5.upload files
enson olarakta içeriğe ekle yapıyorsun
canım o risk her kadında vardır bunu filmden sonra öğrenirsin ancak ..doktor bu filmi istedi diye tüplerim tıkaldır diye kötü düşünme .. Olması gereken bir tahliltüplerin kapalı olma riski olurmu bende sizce birtane oldu bnm normal bir şekilde biraz korkuyorum eşimdende sperm testi istedi....
olmadımı yinee :26::26:ayy delirecem du ben sana mailleyimeyi deneyim canım
olmadımı yinee :26::26:
canım ben rahim filminden 2 ay sonra hamşle kaldımm
tamnam datlım ekliyorum hemen
başka nasıl eklenirki bilemedimayy yok walla olmuyoo upload diom hiç bişey olmuyo bişey yüklenmiyorr
canım inşalahh dualarımseninleecanım inşallah nolur dua edin ayın 7 sinde bekliyorum hasta olmayı ondan sonra gidecem bakalım cnm ben çıkıyorum işten allaha emanet olun yarın görüşürüz....
başka nasıl eklenirki bilemedim
ben çıkıyorum ballarım yarın görüşürüz artık giremem bugün herkes kendine iyi baksın öptüm kaçtım bbyyyyyyyyyyymelike ekleyince silme bende bakçam taaammı byy
canım inşallah rahim filminde temiz çıkar ..güle güleecanım inşallah nolur dua edin ayın 7 sinde bekliyorum hasta olmayı ondan sonra gidecem bakalım cnm ben çıkıyorum işten allaha emanet olun yarın görüşürüz....
güle güle kamerimm ..sende bize evinin resimlerini gösterecektinn unuttunmuben çıkıyorum ballarım yarın görüşürüz artık giremem bugün herkes kendine iyi baksın öptüm kaçtım bbyyyyyyyyyyymelike ekleyince silme bende bakçam taaammı byy
hu huuuuuu kızlar napıyosunuzzzzz sesiniz soluğunuz kesildiiiii
kız bana 144 yazmıştın bende ses etmemiştim sanırım öyle doğru hesaplandı diye bende 144 okudum canım bi düzelt canımpapatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1544
kedersiz....844 okudu
ipek........300 okudu
nuray.......200
bebekdls....200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
bynkutluay...50
toplam 3744
kalan 700
amin canım aminn o güzel gönlüne sağlık kahvaltıdan sonra bi ağrıkesici aldım daha iyiyimallah şifaya şifa versin bende çok sevinirim görüşmekten
canım benim bugün anneme bahsettim urfa gezimizi canım anneciğimde bu türbeden bahsetmiştiohh ohh ne güzell gitmişken balıklı göle gitmeyi unutmayın sakın ..sultan şehmuz türbesi var orda gidersen bizim içinde dua etmeyi unutma şifacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?