Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:2:
fatoşş maill atıyomm quzuu resmimleri al yükle datlımmm

NURCAN 110 tanedaha okudum TARFİL arkadaşta 300 tana okumuş SELSEBİL 200tana tefriciye okumuş hesabini yapar eklersin inşallah

papatyaaa cnmm yanlışş anlaşılmaaa olmasınnnn tarfil arkadaşımızzz 300 taneyii tostinin dee tefrıcıyesıı vardıı onunkınıı okumuşş senın deil yanıı oooo yalnış olmasınn eksık olurrr yoksaaaa senınkıııı

salonda masanın üzerindeki Kuranı kerimlere dokunamadım malumm ne dağınık demeyinn olarmııııı
arkada poşettek,ilerde kocişinn kitapları ağırr kaldıramadımm:))

hee arkadaki çaydanlığıda tanıtıyım misafir çaydanlığımm koyacak yer yoktuu :)))
salonun petekleride kapalı kulanmadığımız için oraya koydumm giren olmuyor yanee

salonda masanın üzerindeki Kuranı kerimlere dokunamadım malumm ne dağınık demeyinn olarmııııı
arkada poşettek,ilerde kocişinn kitapları ağırr kaldıramadımm:))

oyyyy kuzuuuu yesınlerrr senınnn dagınıklıgınıııııııı temızzzzz annecık öperim haaa seniiii

oyyyy kuzuuuu yesınlerrr senınnn dagınıklıgınıııııııı temızzzzz annecık öperim haaa seniiii

yok anamm biliyonuzz daha henüz temizliğee girişemedişm kocişin yaptığı kadar el değemedim hiç bi tarafa duzarlar silinecek halılar yıkamaya verilecekk bir sürü iş varrrr

budaaa sonnn melıkemmmm RABBİM agıztadınını mutluluk ve huzuruuu evinden hiç eksik etmesinnnn bildiğim kadarıylaa kirada oturuyodunn RABBİM en kısaa zmandaaaa kendıı evını nasıp etsınnn evın çok guzell kutuuu gıbııı tü tü maşallahhhhhhh

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr geçmişe bajktım hepsini okuyamadım ama aklımdada pek bişey kalmadı yaşlanıyporum galiba

nurcik halıların çokk güzel olmuş güle güle kirlet bacım benim zevklerime uygun bi halı severim kabartmalı haıları

şifaam sende rahatsızmışsın geçmiş olsun aman dikkat et sende benim gibi sınav telaşındasınn :18:

melikemm evin çok güzel güle güle otur sağlıcaklı mutlulukla bereketle inşallahhh oğluşunuda gösterirsin bir ara canım

sanki bir ipek gördüm aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…