Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldinn aplacımmmmm
saol aplacım Allah razı olsunn gösteririm aplamm tabikisii
inşalahh bi gün kendi evimide göstermek kısmet olur nassın apalm nasıl gidiyor çalışmalrr

ya kıslarr sorun ne kafayı yicem yaa durmuyorrr uyumuyor koyuyorum 5 dk uyanıyor uyku akıyo göslerinden bi yeri mi acıyo acaba en sonn artık saç kurutma makinasını çalıştırdım onun sesiyle daldı bakalım uyanacakmı

canım benim bilemiyorumki nedenn gazı olabilir yada rahatlamak için karnını hafiften sıvazla belki iyi gelir

ben çıkıyorumm dizi başladııııııı herkesi öptümmm

melikemmmmm evin çok şirin cnm güle güle otur inş...huzurlu mutluuu inşallah kendi evinide paylaşırsın bizimleeeee

MELİKE 'ciğim evin harikaaaaa çok temiz ve çok düzenli.anlaşılan çok titiz bir bayansın.bu güzel ewinde sıcacık mutlu huzurlu anlar yaşamanız dilerim.eşinle çocuğunla çok güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah cnm.

kızlar çok şükür ben bugün keseyi gördüm
kalp atışı daha duyulmazmış daha atmazmış bile
ahh kızlar bi bbilseniz muayene sırasında her anımda sizlerde dilimden aklımdan geçiosunuz.

kızlar çok şükür ben bugün keseyi gördüm
kalp atışı daha duyulmazmış daha atmazmış bile
ahh kızlar bi bbilseniz muayene sırasında her anımda sizlerde dilimden aklımdan geçiosunuz.

canımsın yaaaaarabbim herkeslere nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşsanada sağlıcakla kucaklamayıııı

Son düzenleme:

amin cnm inşallah hepimize.senin durum ne canım bahsetsene biraz kendinden ne kadarlık ewlisin tedavi aşamasındamısın????????????????

canım ben kendimi artık yolun sonunda hisediyorummmmmm
ben 7 yılık evliiym 35 yaşımdayım erkek infertilitesiydik yola ilk çıkıtğımızda 5 defa tüp bebk dendikkkk 2 defa transfer gerçekleşti (benim yumurta kalitem kötü olduğu için dölenme olmuyor)onlarda negatifle sonuçlandı bu yıl sonkez deneyip bıraktık artık ama tüp bebek merkezinden istedikleri hormon tahlilei sonuncunda eşimin beyninde 5 cm kist olduğunu öğrendik 1.5 ay önce has yattı ve çok zor ve ağır bir ameliyat geçirdi tabi bizim bütün birkimizde gitti (rabbim eşimi yanımda eksk etmesin sağlık versin eşleirmize )artık bir daha denyecek gücümüz olumu bilmiyorummmmmmmmm ama artık hiç anne olmaycakmışımgibi geliyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…