hoşgeldinn aplacımmmmmiyi akşamlar kızlarrr geçmişe bajktım hepsini okuyamadım ama aklımdada pek bişey kalmadı yaşlanıyporum galiba
nurcik halıların çokk güzel olmuş güle güle kirlet bacım benim zevklerime uygun bi halı severim kabartmalı haıları http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=18438089
şifaam sende rahatsızmışsın geçmiş olsun aman dikkat et sende benim gibi sınav telaşındasınn :18:
melikemm evin çok güzel güle güle otur sağlıcaklı mutlulukla bereketle inşallahhh oğluşunuda gösterirsin bir ara canım
sanki bir ipek gördüm aşağıda
melike gayet güzel evin allah içinde huzur versin
melike profildeki resim senmisin
şuan topikte bi ben varım bende hiç anlamam allah yardımcın olsun
ya kıslarr sorun ne kafayı yicem yaa durmuyorrr uyumuyor koyuyorum 5 dk uyanıyor uyku akıyo göslerinden bi yeri mi acıyo acaba en sonn artık saç kurutma makinasını çalıştırdım onun sesiyle daldı bakalım uyanacakmı
Posta Gazetesinden bir yazı ;
Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???
HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "
kızlar çok şükür ben bugün keseyi gördüm
kalp atışı daha duyulmazmış daha atmazmış bile
ahh kızlar bi bbilseniz muayene sırasında her anımda sizlerde dilimden aklımdan geçiosunuz.
Posta Gazetesinden bir yazı ;
Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ...arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???
HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.. "
canımsın yaaaaarabbim herkeslere nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş sanada sağlıcakla kucaklamayıııı
amin cnm inşallah hepimize.senin durum ne canım bahsetsene biraz kendinden ne kadarlık ewlisin tedavi aşamasındamısın????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?