Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Rabbim kapısını ne zaman açar belli olmaz tam ümidi kestiğin anda belkide tedavisiz anne olabilirsiz Rabbimden umut kesilmez ilk önce eşin sıhhatine daha da kavuşsun şuan en öenmlisi o bence daha sonra ne kapılarrr açılırrr düşünmediğimiz hayal etmediğimiz şeyler olabilir dua edelim yeterki yeeterrr

kızlar çok şükür ben bugün keseyi gördüm
kalp atışı daha duyulmazmış daha atmazmış bile
ahh kızlar bi bbilseniz muayene sırasında her anımda sizlerde dilimden aklımdan geçiosunuz.

canım gözün aydın demek keseyi gördün en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyacaksın hayırlısı ile..allah razı olsun dualarında bize de yer vermişsin darısı inşallahhh bizlerin başına inşallahhh... yeteer ve nurcan arkadaşımız gibi bizden daha çok bekleyenlere öncelikle inşallahh diyorumm

evet canım eşim sabaha karşı gelecek ben de gireyim dedim nasılsın sevdacımmm

bende idare ederim işte ders çalışıyodum ara verdim son 5 dk. var ders çalışmaya başlayacağım yine
demek eşin gececi zor oluyodur senin için.bende bu hafta hep geç yatıyorum 3 gibi sabahta kalkamıyom yatıyom 12 ye 1 e kadar

canım eşim çok yoğun çalışıyo benim hafta en az 1 2 gün gece geliyo ya da sabaha karşı sen nerde yaşıyodun ben istanbuldayım beylikdüzünde

allah kolaylıklar versin
bende ist. pendik te oturuyorum

benim molam bitti sana iyi geceler diliyorum görüşürüz sonra iyi gecelerr

arkadaşlar kimse yok benden başka tosticimmm eğer beni okuyorsansenin için aldığın 200 tefriciyeyi okudum canım allah kabul etsin inşaallah

papatya ayşe senin için de 200 tane tefriciye almıştım okudum arkadaşımm allah en kısa zamanda bebeğini karnına kondursunn inşallah

maşallah bi sürü bi sürü yeni hamilelr varr
rabbim tamamına erdirsin
hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsinn

küçük annemiz melikemde kavuşmuş meleğine allah analı babalı büyütsün inşallah

bizim pc miz bozuldu şu anda ablamdayım
beni merak etmişiniz hepinşzden özzür diliyorumm merakta bıraktığım içinnn
bende bi değişiklik yok saraçoğlunun kğrlerini kullanıyorumm
cumarteside raahim filmi çektireceğim
yarın uğramaya çalışıcamm
cuma ist e dönüyorumm
hepinizi çok öpüyorumm

günaydın cicoşlarımmmmmmmmm bugün erkenciyim çünkü çok hastayımmmmm:2::2::2::2: grip olmuşumdaaaaaa:2::2::2:
gece hiç uyuyamadımmm başım ağrıyo boğazım çok kötüüü bide üstüne 20 lik diş eklenince beni düşünün artıkkkkk öldüm yaaaaa
yazık kociş te sabah kahvaltımı hazırlamışşşşş bişeyler ye de öle hap iç diyeeeee allah razı olsun kociştennnha bu arada yeliz gelmiş hoşgelmişşşşşş iyi olduğuna sevindim cnm benimmmmm

Son düzenleme:
gardaşım güle güle huzurla oturun evinizde .inşallahh kendi evinin resimlerinide çekip gösterirsin bizlere..birde pasaklıyım diyordun hiç te bile değilsin mis gibi evin özellikle mutfağını çok beğendim temiz ve düzgün ...

yetercim bende senin gibi düşünüyorum hiç bir zaman anne olmaıyacakmışım gibi geliyor bana ..ama böyle düşünmemek lazım yüce Rabbim izin verdikten sonra olmuyacak hiç bişrşey yoktur ...duamızı edip sabırla ,umutla beklemekten başçka yapacak bişeyimiz yok ..inşallah Rabbim mucizemizi hiç ummadğımız zamanda göndersin bizlere

sevo gece kuşumm :))bu aralar iyice verdin kendini derslere hade bakalım sende şifada bilrğinizin hakkıyla geçeceksiniz sınavı inşallah

asicim grip olmuşsunn geçmiş olsun canım sıcak tut kendini bol bol nane limon ve adaçayı iç iyi gelir

melike guzuu evinden mutluluk neşe huzur bolkazanç bebişinin ve sizin sağlığı hiç eksik olmasın bebişimm
yeterrrrr canım inşallah eşinin bu tedavisi vesile olur da sende hepimizde birer yavruya kavuşuruz canım umudumuzu yitirmeyelim olurmu
sevoo çok sıkı aldın eline dersleri canım inşallah istediğin başarıyı elde edersin
nurcik nasılsın bacım seni gelmişin şimdi gördüm asi de var sanırım nasılsınız bakalımm
duru nerde bu arda gelmedi hala

amanınnnnn gözlerimee inanmıyorummmm yelizzz gelmişşşş kızz hortladınmı sen
nerelerdeydinn sen allah senii annee edesicee meraktan öldük hepimiz
en son ramazan bayramı tatilinde memlekete gideceğini yazmıştın ozamanda bu yana haber alamayınca aklımıza kötü şeyler geldi kısaca hayatından endişelenmye başlamıştıkki sen çıka geldinn :81::81::81::81::81:

diğer topiktekiler bize, biz onlara soruyoruz
facede okadar çok aradımki seni ama msndeki ismin ve soyisminle alakalı hiç bir sonuç bulunamadı çıkıyordu karşımaa ..neysekii iyisinn canım seni tekrar aramızda gördüğüme çok sevindim

kızlarr eşimle laboratuvara gidiyoruz tahlil verecek eşim inşallahh kullandığı ilaçlar şifa olmuşturr ..gelince görüşürüzz :18:

papatya (AYŞE)için tefrciye listesi
ayşe.....1654
kedersiz....944 okudu
ipek........300 okudu

nuray.......200
bebekdls....200
selsebil......200
kamer.......100
hathar......100
sevdanehri..100
asi..........100
elif.........100
şifa........106
bynkutluay...50

toplam 4154
kalan 290

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…