nieeeeeee bugün çok sıkıııııııcıııııııııııııııı
aaaaaaaaaaaaa teydemi olorsunnnnnnnnnnnmelike kardeşim aradı biraz önce tekrar gitmişler doktora ssk da iyi bir dohtor bulmuşlar ona tekrar gitmişler pazartesi 8 de yatışını yapmış doktor abuuuuuuu cidden teyze oluyommmmmm
bebek iyi ama garanti olsun demiş ciğer geliştirici iğne vermiş 4 tane 2şey vurulacakmış
bide üstüne grip olmuş narkozcu görmesi lazım demiş dohtor ilaç vermiş grip için :26::26:
allahım hayırlısıyla şu günlerimizi atlaysaydık sağlıkla bebişimizi kucağımıza alsaydık çok rahatlıcam o zaman sence 2 600 az mı kilo olarak
ah cnm benim yaaaaaa rabbimden rahmet diliyorum baban için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnnnnnn
allah anneninde iyiliğini versin inşallahhhhhh
slm elifciiiiiiimmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiiiimmmmmm:80::80::80:
kuzuuu naber...........*************
ÇAMAŞIR YIKAMA......!!!!!!!!!!!!!!!
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş.Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş. Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.
bu neeee kızzzzzzz allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiii ne güzel şeyler buluyosun böleeeeeeee hep çoookkkk güledümmmmmmhemde çok kızdımmmmm
bende kuzu kızdım ama komik de güldüm böle işler için çocukları aracı eden varmı ki......????
İŞTEEE BUNA ÇOOOOOK GÜLDÜM..
3 bit bir gün bir kadının göbeğinde toplanmışlar. Bitlerden birisi demiş ki;
-Biriniz yukarı biriniz arka tarafa, ben ise aşağıya doğru gideceğim. Yarım saat sonra aynı yerde buluşalım ne gördüğümüzü birbirimize anlatırız demiş.
Yarım saat sonra buluşmuşlar.
Yukarı çıkan bit;
-Yukarıda 2 tane dağ vardı kocamandı çıka çıka bitiremedim, yoruldum geri döndüm.
İkinci bit;
-Ben ise koskocaman 2 dağ arasında sıkıştım kaldım, birde zort diye bir sesten sonra bir koku geldiki sormayın demiş.
Üçüncü bite sıra gelince eee sen niye böyle sırıl sıklamsın demişler başlamış anlatmaya.
-Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum, derken karşıma kocaman bir yılan çıktı, neyseki bir mağra buldum ve içine saklandım, gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı derken bir süre böyle devam etti...
-Baktı olacak gibi değil tükürdü kaçtı pezevenk...!
Ay valla çok sıkıldım kendi kendime fıkra okuorum sizlerede paylaşıorum........
amooooooooooooo ilahi eliffffffffffffffff alemsin kızzzzzz nerden buluyon fıkralarııııııııııııııııı daha fazla okumak isterdim amma kociş sinirleniyoooo her akşam pc nin başındasın diyeee kıskandı heralllll çıkıyorummm iyi akşamlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?