Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaaaaaaaaaaaa teydemi olorsunnnnnnnnnnn çok sevdim sağlıcakla gelsin meleğiniz
evet kilo biraz az ama olsun sorun olacağını snamıyorum
allahım bizlerede nasipe tsin inşşşş

ah cnm benim yaaaaaa rabbimden rahmet diliyorum baban için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnnnnnn
allah anneninde iyiliğini versin inşallahhhhhh

sağol canımmmmmmmmmm

ÇAMAŞIR YIKAMA......!!!!!!!!!!!!!!!
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş.Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş. Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.

bu neeee kızzzzzzz allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiii ne güzel şeyler buluyosun böleeeeeeee hep çoookkkk güledümmmmmmhemde çok kızdımmmmm

BIR GÜN BİR COCUK TIRNAGINI YER BUNUN UZERINE ANNESI <<TIRNAGINI YERSEN GOBEGIN SISER>>der.... BIR GÜN COCUK YINE TIRNAĞINI YER BU SEFER ANNESI ÇOCUĞUN ELINE TIRNAĞINI YEMESİN DİYE LASTIK TAKAR...
2 GUN SONRA EWE TEYZESI GELIR TEYZESIDE HAMILEDIR TEYZESINE SOLE DEMIS <<<SENDEMI LASTIKSIZ YEDIN DER>>>>

İŞTEEE BUNA ÇOOOOOK GÜLDÜM..

3 bit bir gün bir kadının göbeğinde toplanmışlar. Bitlerden birisi demiş ki;
-Biriniz yukarı biriniz arka tarafa, ben ise aşağıya doğru gideceğim. Yarım saat sonra aynı yerde buluşalım ne gördüğümüzü birbirimize anlatırız demiş.
Yarım saat sonra buluşmuşlar.
Yukarı çıkan bit;
-Yukarıda 2 tane dağ vardı kocamandı çıka çıka bitiremedim, yoruldum geri döndüm.
İkinci bit;
-Ben ise koskocaman 2 dağ arasında sıkıştım kaldım, birde zort diye bir sesten sonra bir koku geldiki sormayın demiş.
Üçüncü bite sıra gelince eee sen niye böyle sırıl sıklamsın demişler başlamış anlatmaya.
-Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum, derken karşıma kocaman bir yılan çıktı, neyseki bir mağra buldum ve içine saklandım, gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı derken bir süre böyle devam etti...
-Baktı olacak gibi değil tükürdü kaçtı pezevenk...!

Pek saf olan genç kiz yanliz olarak tren ile yolculuk yaparken , oturdugu koltugun karsisina , bitirim ve uyanik bir genç oturur.

Selam faslindan sonra ;

-"Dikkat ettimde sayin bayan , otururken sürekli ayak ayak üstüne atip ellerinide dizlerinde tutuyorsun. Bir sebebimi var acaba..." der..

Genç kiz,

-"Benim bacaklarimin arasinda bir kesik var. Ayaklarimi açarsam belki bu yirtilip , canim aciyabilir deyince..."

-"Neden üzülüyorsun bende ignesi var. gel hemen dikelim de iyilessin" der ve hemen o tren odasinda kizin isini bitirir.

Fakat bir ,iki derken kizin çok hosuna gider.

-"Hadi bir daha dik"
-"Hadi bir daha dik"

Delikanli kan ter içinde , artik yorgunluktan bitap halde,

-"Ip bitti artik dikemem!" deyince,

kiz gözlerini yumurtalara dikip,

-"Vallahi inanmam , bak orada iki yumak daha ip var.."

ANAM BENİ ATACAKLAR TOPİKTEN.

Güneşlenmek

Vücudu oldukça güzel genç bayan tatilinin hemen her gününü kaldığı otelin terasında güneş banyosu yaparak geçirirmiş. İlk günü mayosu ile güneşlenmiş, ama sonraki günler bakmışki otelin en üst katında onu kimse göremiyor, mayosuz sere serpe güneşlenmeye başlamış. Gene böyle yüzüstü güneşlenirken merdivenlerden birisinin çıktığını duyarak havlusu ile poposunu örtmüş. Merdivenleri bir solukta çıkan otelin müdür yardımcısı nefes nefese;
- "Pardon, Hilton oteli güneşlenmeniz konusunda birşey diyemez ama dünkü gibi mayonuzla güneşlenirseniz çok iyi olacak"...
- "Ne farkeder, Beni burada kimse göremez, ayrıca bu havlu ilede örtünüyorum bakın"...
- "Tam olarak değil, Tavanı cam olan restoranın üzerinde güneşleniyorsunuz

Adamın biri evlenmeye karar vermiş ama yaşı 75. Kız'da 22.
Çocukları, torunları evlenmesin diye adamı ikna etmeye çalışmışlar;
- ''Babacım bak yaşın ilerledi. Kalbin dayanmaz'' demiş.
Ama adamı ikna ne mümkün. Kimseyi dinlememiş. Kızla evlenmişler. Gerdek gecesi olmuş, sabah olmuş, derken saat öğleni bulmuş, yeni evlilerden hala ses seda çıkmıyormuş.
Aradan birkaç saat geçtikten sonra kapı açılmış ve kız bitkin bir vaziyette dışarıya çıkmış.
Yaşlı adamın oğlu hemen koşmuş ve endişe ile sormuş;
- ''Neler oldu? Babam iyi mi?''
Kız;
- ''Evet çok iyi idi" demiş. "Ben yoruldum da. biraz mola verdik''... diye ilave etmiş.
Çocuk;
- ''Allah Allah! 75 yaşında bir adam, nasıl oluyor da bu kadar aktif olabiliyor?''
Kız;
- ''Yok canım Aktif değil, adam bunak yapıyor unutuyor, yapıyor unutuyor!''

amooooooooooooo ilahi eliffffffffffffffff alemsin kızzzzzz nerden buluyon fıkralarııııııııııııııııı daha fazla okumak isterdim amma kociş sinirleniyoooo her akşam pc nin başındasın diyeee kıskandı heralllll çıkıyorummm iyi akşamlarrrrrrrrr

Son düzenleme:

tamaaam canıııııım arkası yarın hadi görüşürüz iyi akşamlar kızdırma kocanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…