ay kıyamam ya şifanı versin Rabbim
ben iyiym canım çok şükür paşada iyi rahatladı uyuyoo şimdii
gösteririm teyzesii tubişim söylemişti daha öncee yüklücektim quzumm 40 çıkınca yüklememi istedii sizlerede söylemiştii
aminn quzumm
ayy walla makarna yeter bana yaaa kıs sn ankaradaydın dimii gell walla hadii
ay kıyamam ya şifanı versin Rabbim
ben iyiym canım çok şükür paşada iyi rahatladı uyuyoo şimdii
gösteririm teyzesii tubişim söylemişti daha öncee yüklücektim quzumm 40 çıkınca yüklememi istedii sizlerede söylemiştii
aminn quzumm
ayy walla makarna yeter bana yaaa kıs sn ankaradaydın dimii gell walla hadii
gözün aydınn quzuu ohh memek yapp babişinee
kızlar babişkooommm aradııı bana geliyomuşşşş oh ohhhh :124::124::124:
aniden çıkarsam merak etmeyin emi kuzucuklarımmmmm
yi teyzesii bugün bizim yatağa işediiihe cnmmm 40 ı çıkmadan koymaaa annneeemmm 40 ı çıksınnn öle koyyyyy oy yirim ben onun pipisiniiiiiii
hee baktım profilineeyok yavrumm ben istanbuldayım sanırım bi pınar daha var o ankaradaymışşş yok öleee makarnayla geçiştirmem ben seni
dünden kalan yemeğim varrrr yanınada salata yaparımmm babam gelirken dürüm alacakmış bana ben çok severimyaaa dürümmüüü oyyy kurban olurum onu yaradaaaa allahım başımızdan eksik etmesin inşallahhh ailelerimiziiiiii
ah canım benimmm allah koorusun aklına getirme öyle şeyleri allah korusun, iyi olmana çok çok çooookkkkkkkk sevindimmmcanım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhh
kahvemiiiiiiiiiiiiçiyorum deme sakın
slm canlarımmmm çok özledim sizi çooookkkkkk
zor günler geçiriyorum yinebirazcık toparlandım şükür... artık herşey daha iyi demiştimki iki gündür sürünmekteyim yine haftasonu aileme gittim hava çok güzeldi sadce gömlekle dolaştım neyse eve geldik hassaslaşan burnum öğürtüp duruyo ev kokuyo dedim cereyan yaptırdım azıcık iş yaptım ağır değildi ama yapılmaması gereken i,şlerdi evelki günde misafir geldi saloınumda sigara içti uyarmama rağmen... bişey diyemedim onlar kalktı ben evi yine cereyanlandırdım sanırım çarptı beni ani bir karın ve kasık ağrısı yürümem, engelledi apar topar hastaneye koştuk salak bi hemşire ultrasona aldı bişi göremiyorum dedi ben feryat figan oldum yıktım bağırıp ağlamaktan hastaneyi sonra doktor gelip baktı korkma bebepğin sağlıklıo iyi
dediama takip etmemiz gerekiyo dedi yatışş:97: sabaha kadar adını bilmediğim ne işe yaradığını anlayamadığım şişeler dolusu serum verildi, yanıma gelipte tahlil yapan soran isteyen yok sabah dr geldi nasılsın dedi ağrım var hala dedim bi serum daha verelim dedi istemiyorum çıkmak istiyorum dedim çıktım başka hastaneye ittim düşük olmasın iye gereken tüm tedbirler alındı tahlil yapıldı şükür bişi çıkmadı anlık üşütme olabilir dedi birde bebeğin büyümesi baskı yapıyor olabilir dedi tehlike varı dedim ultrasonda yok ama ağrı olduğu için var dedi dinlenmemi önerdi bendeki haberler böyle şekercikler nazarlara geldim 5 öğün yemek yerken şimdi bir öğünü zor yiyorum midem deseniz berbat oyun yapıyo bana az iyi gibi olup sonbra süründürüyo yine neyse çok yazdım ama günlerce gelmedim acısını çıkarmış oldum
herkesi çok çok öpüyorummmm allaha emanet olunnnnn
uykusuzum yorgunumm totoyu kaldıracak alim yok gelin bana memek hazırlayınnnn açımmmmmmmm
dünden kalan yemeğim varrrr yanınada salata yaparımmm babam gelirken dürüm alacakmış bana ben çok severimyaaa dürümmüüü oyyy kurban olurum onu yaradaaaa allahım başımızdan eksik etmesin inşallahhh ailelerimiziiiiii
yi teyzesii bugün bizim yatağa işediii
hee baktım profilinee
tımam datlımm sen neyaparsann yirimmm hepisiniii
ohh afiyet olsun şifa olsun canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yi teyzesii bugün bizim yatağa işediii
hee baktım profilinee
tımam datlımm sen neyaparsann yirimmm hepisiniii
ohh afiyet olsun şifa olsun canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım benimmm allah koorusun aklına getirme öyle şeyleri allah korusun, iyi olmana çok çok çooookkkkkkkk sevindimmmmaşallah canım bide bulantıların geçtimi iş tamamdır gere gere büyük karnınnıı ondan sonra canım benim dikkat et kendine yorma kendini sakınnnnnnn evi b...h ta götürse en azından tehlikeli zamanını atlatana kadar lütfen kafaya takma olurmu kendine iyi bak
guzummmmmmmm bak ne güzel inşallah eşinin sınavı istediği gibi bir sonuca ulaşır canımmbebişiniz uğurlu gelir inşallah eşin güzel bir iş sahibi olurr ben akşamdan 3 çeşit memek yaptım guzuuuuu gel buyur yiyelimm
lennnn asiiii nasıl yicen o damaklarla dürümü sen bakimm heeeebak dürümün adını duyunca nasılda düzeldim dimi seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiii:125::125::125:
kıslar bende çıkıyım bi karnımı doyurayım öpüldünüzz sizi seviyoreee muckkkkkkkk
wallaaaa haaaa biran düzeldim gibiiiiiiiii
oh şimdi mis gibi dürüm de gelecekkk amuuuuuuuuuu deminki dişim dişim diye sızlanan ben değilim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol canım iyiyim sen nasılsınkamercim sen napıyosunnnn iyimisinn bakalımmm heeeee:82::82:
:80::80::80::80::80::80:ıvır zıvırla geçiştirme melike yarayışlı şeyler yiki bebende vitamin alsın guzuuuuuuukıslar bende çıkıyım bi karnımı doyurayım öpüldünüzz sizi seviyoreee muckkkkkkkk
güsel yüreğine sağlık inşalahh aplam inşalahhhhhh
ay walla süper olar yaaa ordann bebekdls de uğrarımm ordada memek yerimmm ohh miss misssss
ellerine sağlıkk quzummmmm
ahanda ağlıyorrrrrrrrrr çıktım bennnnnnn
kızlarrrr bende kaçtımmm babam gelmeden evimi toparlayımm acıkkk şimdi demesinnn babammm bu evin hali ne diyeeeee
öpüldünüz kuzucuklarımmmmmmm
canım benim embriyolarım 2.gün embriyosuydu ilk denememde olmadı ikinci denemede 2 tane trabsfer edidi şükürler olsun birisi artık benimle darısı sizlerin başına olsun inşallahhhh
kahvemiiiiiiiiiiiiçiyorum deme sakın
:18::18::18::18:yok cnm inanki bir tek geçen gün içtim oda bi canım istedi bi istedi sorma arkadaşım vardı yaptı içtim bugündde apartmandan bi kaç komşu karşı komşuya geçmişler kahveye benide çağırdılar gel sıkılma die ama kahve içemedim istedim ama içemedim 1 yudumdan sonra midem bulandı halen de bulanıor hemen ewe geldim elalemin ewine çıkarırım mazallah..
slm canlarımmmm çok özledim sizi çooookkkkkk
zor günler geçiriyorum yinebirazcık toparlandım şükür... artık herşey daha iyi demiştimki iki gündür sürünmekteyim yine haftasonu aileme gittim hava çok güzeldi sadce gömlekle dolaştım neyse eve geldik hassaslaşan burnum öğürtüp duruyo ev kokuyo dedim cereyan yaptırdım azıcık iş yaptım ağır değildi ama yapılmaması gereken i,şlerdi evelki günde misafir geldi saloınumda sigara içti uyarmama rağmen... bişey diyemedim onlar kalktı ben evi yine cereyanlandırdım sanırım çarptı beni ani bir karın ve kasık ağrısı yürümem, engelledi apar topar hastaneye koştuk salak bi hemşire ultrasona aldı bişi göremiyorum dedi ben feryat figan oldum yıktım bağırıp ağlamaktan hastaneyi sonra doktor gelip baktı korkma bebepğin sağlıklıo iyi
dediama takip etmemiz gerekiyo dedi yatışş:97: sabaha kadar adını bilmediğim ne işe yaradığını anlayamadığım şişeler dolusu serum verildi, yanıma gelipte tahlil yapan soran isteyen yok sabah dr geldi nasılsın dedi ağrım var hala dedim bi serum daha verelim dedi istemiyorum çıkmak istiyorum dedim çıktım başka hastaneye ittim düşük olmasın iye gereken tüm tedbirler alındı tahlil yapıldı şükür bişi çıkmadı anlık üşütme olabilir dedi birde bebeğin büyümesi baskı yapıyor olabilir dedi tehlike varı dedim ultrasonda yok ama ağrı olduğu için var dedi dinlenmemi önerdi bendeki haberler böyle şekercikler nazarlara geldim 5 öğün yemek yerken şimdi bir öğünü zor yiyorum midem deseniz berbat oyun yapıyo bana az iyi gibi olup sonbra süründürüyo yine neyse çok yazdım ama günlerce gelmedim acısını çıkarmış oldum
herkesi çok çok öpüyorummmm allaha emanet olunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?