Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he cnmmm 40 ı çıkmadan koymaaa annneeemmm 40 ı çıksınnn öle koyyyyy oy yirim ben onun pipisiniiiiiii

yok yavrumm ben istanbuldayım sanırım bi pınar daha var o ankaradaymışşş yok öleee makarnayla geçiştirmem ben seni

gözün aydınn quzuu ohh memek yapp babişinee

dünden kalan yemeğim varrrr yanınada salata yaparımmm babam gelirken dürüm alacakmış bana ben çok severimyaaa dürümmüüü oyyy kurban olurum onu yaradaaaa allahım başımızdan eksik etmesin inşallahhh ailelerimiziiiiii

he cnmmm 40 ı çıkmadan koymaaa annneeemmm 40 ı çıksınnn öle koyyyyy oy yirim ben onun pipisiniiiiiii
yi teyzesii bugün bizim yatağa işediii
yok yavrumm ben istanbuldayım sanırım bi pınar daha var o ankaradaymışşş yok öleee makarnayla geçiştirmem ben seni
hee baktım profilinee
tımam datlımm sen neyaparsann yirimmm hepisiniii

ohh afiyet olsun şifa olsun canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ah canım benimmm allah koorusun aklına getirme öyle şeyleri allah korusun, iyi olmana çok çok çooookkkkkkkk sevindimmmmaşallah canım bide bulantıların geçtimi iş tamamdır gere gere büyük karnınnıı ondan sonracanım benim dikkat et kendine yorma kendini sakınnnnnnn evi b...h ta götürse en azından tehlikeli zamanını atlatana kadar lütfen kafaya takma olurmu kendine iyi bak
uykusuzum yorgunumm totoyu kaldıracak alim yok gelin bana memek hazırlayınnnn açımmmmmmmm

guzummmmmmmm bak ne güzel inşallah eşinin sınavı istediği gibi bir sonuca ulaşır canımm bebişiniz uğurlu gelir inşallah eşin güzel bir iş sahibi olurrben akşamdan 3 çeşit memek yaptım guzuuuuu gel buyur yiyelimm

lennnn asiiii nasıl yicen o damaklarla dürümü sen bakimm heeeebak dürümün adını duyunca nasılda düzeldim dimi seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiii:125::125::125:

yi teyzesii bugün bizim yatağa işediii

hee baktım profilinee
tımam datlımm sen neyaparsann yirimmm hepisiniii

ohh afiyet olsun şifa olsun canımm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amooooooooo işedimiiiiiiiiiiiiii oh etmişşşş bide kaka yapsaymışşşşşş

güsel yüreğine sağlık inşalahh aplam inşalahhhhhh
ay walla süper olar yaaa ordann bebekdls de uğrarımm ordada memek yerimmm ohh miss misssss
ellerine sağlıkk quzummmmm
ahanda ağlıyorrrrrrrrrr çıktım bennnnnnn

lennnn asiiii nasıl yicen o damaklarla dürümü sen bakimm heeeebak dürümün adını duyunca nasılda düzeldim dimi seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiii:125::125::125:

wallaaaa haaaa biran düzeldim gibiiiiiiiii
oh şimdi mis gibi dürüm de gelecekkk amuuuuuuuuuu deminki dişim dişim diye sızlanan ben değilim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrr bende kaçtımmm babam gelmeden evimi toparlayımm acıkkk şimdi demesinnn babammm bu evin hali ne diyeeeee
öpüldünüz kuzucuklarımmmmmmm

wallaaaa haaaa biran düzeldim gibiiiiiiiii
oh şimdi mis gibi dürüm de gelecekkk amuuuuuuuuuu deminki dişim dişim diye sızlanan ben değilim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy çok güldüm kıssss tekki iyi oldaaa yee canım afiyet olsun ben de annecimle öğleden sonra avm ye gidicezzz yaaaaa bende anneme lahmacun ısmarlarımm artıkınnn

kamercim sen napıyosunnnn iyimisinn bakalımmm heeeee:82::82:
saol canım iyiyim sen nasılsın
kıslar bende çıkıyım bi karnımı doyurayım öpüldünüzz sizi seviyoreee muckkkkkkkk
:80::80::80::80::80::80:ıvır zıvırla geçiştirme melike yarayışlı şeyler yiki bebende vitamin alsın guzuuuuuuu

inşallah olur canımmmben çocuklu olunca kıyamam kimselere allah rızıklarını bol versin kendi kardeşlerimede hep dua ediyom allahım inşallah hayırlı yerlerden güzel iş kapıları açsında çocuklarını mutlu yetiştiesinler diyee güle güle

iyiyim kamerr ne olsunn işteeee nisanın 15 16 sını bekliyorummm doktora gidecem tekrardannn

çooooooook geçmiş olsun ama suç senin ben hiç bir iş yapmıorum sadec kendi karnımı doyuruorum şnan yemeklerim bile annemden kayınvalidemden gelio ama bi sıkıldım sorma ewdeyim hep eşim hiiiiiiç izin vermio anca apartman içine girebiliorum başkasınn ewindede midem bulanıor neyse asla bi şikayetim yok ama nolur sende çok dikkat et bana doktorum tüp bebekle hamilelikte önemli olan canlı bebek elde etmek dedi mesela benm pıhtılaşma gibi bi sorunum yok ama tüp bebekle hamile kaldığım için ölü bebek ve düşük riski fazla olduğundan kan sulandırıcı kullanıorum her gün .corasprin...yani çok çok dikkatli olmam gerekiomuş sende öle olmalısın cnm sabret tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…