kaka annemin üztüne yaptı 2defaa:))amooooooooo işedimiiiiiiiiiiiiiioh etmişşşş bide kaka yapsaymışşşşşş
inşallahh cabım saolllldamam kuzu hadi çıkta aç durmaaaa doyur iyice karnını ohhhh yarasındaaaa memişlerine süt dolsunnnnn
yüreğine sağlık quuzm Alah razı lsun inşalhhhhhhhsaol canım iyiyim sen nasılsın
:80::80::80::80::80::80:ıvır zıvırla geçiştirme melike yarayışlı şeyler yiki bebende vitamin alsın guzuuuuuuu
inşallah olur canımmmben çocuklu olunca kıyamam kimselere allah rızıklarını bol versin kendi kardeşlerimede hep dua ediyom allahım inşallah hayırlı yerlerden güzel iş kapıları açsında çocuklarını mutlu yetiştiesinler diyee güle güle
çooooooook geçmiş olsun ama suç senin ben hiç bir iş yapmıorum sadec kendi karnımı doyuruorum şnan yemeklerim bile annemden kayınvalidemden gelio ama bi sıkıldım sorma ewdeyim hep eşim hiiiiiiç izin vermio anca apartman içine girebiliorum başkasınn ewindede midem bulanıor neyse asla bi şikayetim yok ama nolur sende çok dikkat et bana doktorum tüp bebekle hamilelikte önemli olan canlı bebek elde etmek dedi mesela benm pıhtılaşma gibi bi sorunum yok ama tüp bebekle hamile kaldığım için ölü bebek ve düşük riski fazla olduğundan kan sulandırıcı kullanıorum her gün .corasprin...yani çok çok dikkatli olmam gerekiomuş sende öle olmalısın cnm sabret tamamm
offffff saat 3 olmuş birileri bana çık dese de çıkıp evime giitsemmmmm
ahanda tubişimmm kamerimm burdalarmışş
nasınız bakımm
oyy kyamam az kaldıı qzuuu
offffff saat 3 olmuş birileri bana çık dese de çıkıp evime giitsemmmmm
kızlar reksona nın pudralı deodorontları varya ondan almıştım bu hafta ayyyyyyyyyy durup durup koklayasım geliyoro kadar güzelmiş ki bayıldım valla tavsiye ederim açık pembesini
1 gr bilem terletmedi hemde koltuk altımı çok etkiliymiş gerçekten
ayy nasıl iyi olur anlatama oriflame alacaktım terletmiyormuş die
madem sen kulandın iyi diyosun alım beneuzu terlemeyle başım dertte ya acayip terliyoumm
ben kaçımmmmmmmmmm uynadııııııııııııııııııııııııı
geçmişe bakıyoo quzuuhe kız tuğba burdada hani sesi çıkmıyo ki:82:
hadi aplam hayırlısı bakalımm sağlıkla alsın inşalahhmelike kardeşim aradı biraz önce tekrar gitmişler doktora ssk da iyi bir dohtor bulmuşlar ona tekrar gitmişler pazartesi 8 de yatışını yapmış doktor abuuuuuuu cidden teyze oluyommmmmm
bebek iyi ama garanti olsun demiş ciğer geliştirici iğne vermiş 4 tane 2şey vurulacakmış
bide üstüne grip olmuş narkozcu görmesi lazım demiş dohtor ilaç vermiş grip için :26::26:
allahım hayırlısıyla şu günlerimizi atlaysaydık sağlıkla bebişimizi kucağımıza alsaydık çok rahatlıcam o zaman sence 2 600 az mı kilo olarak
al canım al açık pembesi güzel lila gibi rengi ben de çıktımmm
sevom sen geldin bacım ben çıkıyom patromum çık didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmm şükür iyi denecek gi,bi değilim ama bunada binnnlerce şükürrr..cnm allaha çok şükürkiiiiii iyisinnn arkandan bol bol dua ettim rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnnn oh çok şükür iyisiniz yaaaaaa yeter bunu duydum yaaaaaaa
kendine çok dikkat et cnm benimmmmmm öle ceryan ney ettirme eviiiii delüüüüüü çarpılacannnn napıyonnnnnn yapma bidenem sakin ol emiiiiiiiiiiii çok öptümmm seniiiiiiii tatlımmmmmm
kızzzzzz sakınnnn uğraşıyımmmm demmeeeee manyakkk bide ben yük olmayımmm yaptık kuzum benimmmm ablamda üye artık kadınlar kulübüneeee sakın kendini yormaaaaa bak küserimmmmm
largopen araştır netten sonra eczacına sor kafana yatarsa eczacının gözetiminde dene benim 20 likler damak altında büyümüştü 2 yıl çektirdi bana neyseki bu ilaçla düzeldi geçmişler olsun canımmmm dürümü yedin ya şifa olsun ağzıımdan akan suda benim payıma düşmğş olsuncnm çok tşkr ederimmm walla çok fena benimkiiiiiii iyi bari cnm benim sen farketmemişin bende öle olsaydım keşkemmmm ama yoooooooooookkkkkk öldürüyo beniiiii damağımı ney yarmış geçmişşşşşşş
tatlım tatlım tatlımmmmmmmmmmmmmmmayy kurban olurum aplamm ya nolur dikkat et havaya aldanmaa Rabbim esirgesin meleğini size bağışlasın sağlıkla al kucağına büyüt inşalahh
dualarımızdaydın quzumm kurban olurum ya özledim kıs seniii
dün arıcaktımarayamadımm gaz sancısı tuttu 22de uyudu bittikk bi ben bi o ağladıkkk
aminnnnnnnnndünden kalan yemeğim varrrr yanınada salata yaparımmm babam gelirken dürüm alacakmış bana ben çok severimyaaa dürümmüüü oyyy kurban olurum onu yaradaaaa allahım başımızdan eksik etmesin inşallahhh ailelerimiziiiiii
canımmmm çoook teşekkür ederim allah kalbine göre versinn ah sorma gelemedim b..k içinde oturmaya ama artık aslaaaaaa tövbeler olsun allah ben dahil hiçbir hamile kardeşime yaşatmasın ufacıkbi sorun sıkıntıah canım benimmm allah koorusun aklına getirme öyle şeyleri allah korusun, iyi olmana çok çok çooookkkkkkkk sevindimmmmaşallah canım bide bulantıların geçtimi iş tamamdır gere gere büyük karnınnıı ondan sonra canım benim dikkat et kendine yorma kendini sakınnnnnnn evi b...h ta götürse en azından tehlikeli zamanını atlatana kadar lütfen kafaya takma olurmu kendine iyi bak
yaaaaaa ne oluyonuz bakem bakmayın midemin bulandığına koca boğazlıyımdır heeeee bak olsada yesek dedim şimdi eşim akşam çıkarıcak yemeğe ama diyo sen bu topiğe fazla girme maaşı yetiremem yoksa diyoayyy çok güldüm kıssss tekki iyi oldaaa yee canım afiyet olsun ben de annecimle öğleden sonra avm ye gidicezzz yaaaaabende anneme lahmacun ısmarlarımm artıkınnn
sağol canım...ama benim yemeklerimi annem yada kaynanamdan gelmesi gibi bi lüksüm yok kimsme yok burda herşeu bana bakıyo yavaşca yemek yap sofra kur vileda yap oturarak ev çektir koku varsa pencere aç lavabo tuvalet cifle kendini yormadan yaptığım işler bunlardan ibaret kii bunlarda bi evin olmazsa olmazııı tel hatan aynı anda evin tüm pencerelerini açmak oldu neyse bebeğime bişi olmasında bu ağrılarada katlanırım ne yapalımçooooooook geçmiş olsun ama suç senin ben hiç bir iş yapmıorum sadec kendi karnımı doyuruorum şnan yemeklerim bile annemden kayınvalidemden gelio ama bi sıkıldım sorma ewdeyim hep eşim hiiiiiiç izin vermio anca apartman içine girebiliorum başkasınn ewindede midem bulanıor neyse asla bi şikayetim yok ama nolur sende çok dikkat et bana doktorum tüp bebekle hamilelikte önemli olan canlı bebek elde etmek dedi mesela benm pıhtılaşma gibi bi sorunum yok ama tüp bebekle hamile kaldığım için ölü bebek ve düşük riski fazla olduğundan kan sulandırıcı kullanıorum her gün .corasprin...yani çok çok dikkatli olmam gerekiomuş sende öle olmalısın cnm sabret tamamm
oyy kıyamam tatlımı çektii canınnnnnnn gell wwallaa söz kendi ellerimle yapacammmmmmmmcanımmm şükür iyi denecek gi,bi değilim ama bunada binnnlerce şükürrr..
hallettim gibi ama verdiğin msn şifresi bende olmadığı için aktifleştimibakamadım sen bi bakıver o zaman allah dualarını karşı getşrsşn bebeğimmmmmm rabbim seniş o tek dileğine hayırlısıyla kavuştursun güzel hatun
largopen araştır netten sonra eczacına sor kafana yatarsa eczacının gözetiminde dene benim 20 likler damak altında büyümüştü 2 yıl çektirdi bana neyseki bu ilaçla düzeldi geçmişler olsun canımmmm dürümü yedin ya şifa olsun ağzıımdan akan suda benim payıma düşmğş olsun
tatlım tatlım tatlımmmmmmmmmmmmmmmayyy tatlım dedimde canım künefe çektiiii
aminnnnnnnnn
canımmmm çoook teşekkür ederim allah kalbine göre versinn ah sorma gelemedim b..k içinde oturmaya ama artık aslaaaaaa tövbeler olsun allah ben dahil hiçbir hamile kardeşime yaşatmasın ufacıkbi sorun sıkıntı
yaaaaaa ne oluyonuz bakem bakmayın midemin bulandığına koca boğazlıyımdır heeeee bak olsada yesek dedim şimdi eşim akşam çıkarıcak yemeğe ama diyo sen bu topiğe fazla girme maaşı yetiremem yoksa diyo
sağol canım...ama benim yemeklerimi annem yada kaynanamdan gelmesi gibi bi lüksüm yok kimsme yok burda herşeu bana bakıyo yavaşca yemek yap sofra kur vileda yap oturarak ev çektir koku varsa pencere aç lavabo tuvalet cifle kendini yormadan yaptığım işler bunlardan ibaret kii bunlarda bi evin olmazsa olmazııı tel hatan aynı anda evin tüm pencerelerini açmak oldu neyse bebeğime bişi olmasında bu ağrılarada katlanırım ne yapalım
canım coraspini ben ilk günden beri kullanıyorum progesteron vitamin estraderm düşük engelleyici iğne yani tüm tedbirler alındı ama olacağın önüne geçilmiyo...ama kafama takıldı elif tüp bebek yöntemi,yle hamile kaldığımız için ölü bebek yada düşük riskini ilkkez duydum benim doktorum tabiki doğal yolla elde edilmediği için dikkat edilmesi gerektiğini söledi ama tüp bebek işlemi sadece dışarda oluşturup ana transfer edilene kadar demişti hamileysen normal gebelerden farkın yok demişti aamaan her hekimin bilgisi bakışı farklı denmekki sonuçta veletler bizimle allah kucaklarımıza alıp iyi günlerini görmeyş nasip etsin bekleyen tüm arkadaşlarımada hayırlı hamilelikler nasip etsin..
sen ne durumdasın bulantın varmı hala
sevonun nesi var kızlar hastamı geçmiş olsun demişsinizde
ben açımmmmmmmm şükürler olsun artık açlığımı hissedebiliyorum atıştırayım az bişeyler eğer ağrım hafiflerse aaşama dışarda yicemayy yaşasın yemek yemeeeeeeeeekkkkk:92:
kamerim bi kaç alıntı yapmıştım onlara cevap yazdım özlemişim valla yazmayı yazışmayı sizlerin yazılarını okumayııı
ama çıkmam lazım midemde fareler var sanki kemiriyiiiii açımmmmmmmmmmmmmmm
kamercik çıkıyomuşsun hadi gözün aydın bende çıkıcam zati
geçmişe bakamadım ama tuğbişi görüyorumm biraz sorunlar yaşamışsınn artık dikkat edin demekten ben sinir oluyorum yawww diktir edin işi gücü zaten sorunlu hamilelik evresindesin evi çeyran yaptııyon,gömlekle dışarı çıkıyonn aferim sanaaaneysee kızmamayıyımm daha fazlaaa tekrar geçmiş olsunn ama özledik seniii yaa hele muhabbetiii
kızlar ben çıkıyorum yorgunum bugün de hastanedeydik yemek yapıp dinlenip ders çalışıcam kendinize iyi bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?