Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben üşüyorum dediğim zaman eşim az bile sana ..ne acelen vardıda kaldırdın sobayı diyo kaç gündür

bir tane daha var geçen gün kızlara dinlettim dur senin için tekrar ekliyeyimm :86: :86: :86:

kız çok güldürdün sabah sabah beniiii allahtan seni gülüdürsün canımmmm
eşim diyorki kız orada ne oluyorkiiiiiiiiiiiiii çıldırmış gübi gülüyorsun nereden bilsin burada neler olduğunu

geldim bacım geldiimmmm

ipeğim çok normal bitkin olman yatıp dinlenmelisin bol bol

fatoooşşşşşşşşşş doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnnnnnnnn

duru zaten yoruu işler ypmıyorum haftada bir süpürge toz alma işi ütü işi oluyo hepsi yanı güne denk gelmiyo zaten birde yemek hazırlam işi süreklide yatmak istemiyorum uyku modu kafamı sersm ediyo yatmak işkence gibi sırt ağrısı yapıyo oturmak desen ayrı kemiklerim batıyo oooof ne çok şikayet ettim dimi

eski remixi bulsam onada gülerdinde bulamadım şimdi

Ben eşimede dinletmiştimm mall demişti adamaa

havalar aldanmamk lazım demekkii :76::76:
Amannn iyiki kaldırmışım valla mis gibi kurtuldum temizliktende :93::93:
ya aslında burada havalr güzeldide
ama benim sorunevimiz çok küçük eşimi görmeye gelenler var kalbalık oluncaoturacak yer yokk diye kaldırmıştım ama eşim akşam bana dediki sana müstehak donsun poponda anla erkenden sobamı kalkarmış

hoş geldin canım yoğunsun demi :26: ALLAH güç kuvet kolaylık versin Yeterciğim sende hoş geldin nasılsınız kızlar görüşmeyeli

çok şükür canım yaaaaaaaaa
sağolsun kızlar güldürüyorlar

benımkıdeee yarınn çıkacakk boyleee bagıracakk fatoşş gelll nolursunn doğum gününü unuttugum için çok pişmanım diyeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyy çokkk güldüm adaş :86: dur be süpriz ar dedik işte anı bozma triplere girme

canım arkadaşım geçmiş olsun eee artık gitgide ağırlaşıyorsun inşallah rahat geçirirsin doğuma kadar

havalar aldanmamk lazım demekkii :76::76:
Amannn iyiki kaldırmışım valla mis gibi kurtuldum temizliktende :93::93:
neeeee :26: sobayımı kaldırdın :44: gerçi aydın la kayseri hava durumu bir değildir mutlaka ama yinede dışarısı ne kadar sıcak olsada eler soğuk olur demi kızlar yanlışım varsa düzeltin abi :86:

aynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo

yanlışın yok abii evler soğuk cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…