yaaa amaa donuyo videoo dinledinizmi sizz:44:buda senin için gelsin
kızlar bu yeni remix
[video=youtube;ly_3natlauy]http://www.youtube.com/watch?v=ly_3natlauy[/video]
günaydın canım Duru nerelerdesin yaaa gel hadi diğer kızlar hadi Neo her zaman gelemiyor gelin hadi
ooof çok bitkinim ben hiç halim yok
bir tane daha var geçen gün kızlara dinlettim dur senin için tekrar ekliyeyimm :86: :86: :86:[sıze=3]süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
[sıze=3]süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
ben üşüyorum dediğim zaman eşim az bile sana ..ne acelen vardıda kaldırdın sobayı diyo kaç gündür
geldim bacım geldiimmmm
ipeğim çok normal bitkin olman yatıp dinlenmelisin bol bol
fatoooşşşşşşşşşş doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
BU ORJİNALİİsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:6 0:
ben üşüyorum dediğim zaman eşim az bile sana ..ne acelen vardıda kaldırdın sobayı diyo kaç gündür
bir tane daha var geçen gün kızlara dinlettim dur senin için tekrar ekliyeyimm :86: :86: :86:
BU ORJİNALİİ
[video=youtube;vNpF8wnP_Kw]http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw[/video]
geldim bacım geldiimmmm
ipeğim çok normal bitkin olman yatıp dinlenmelisin bol bol
fatoooşşşşşşşşşş doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
havalar aldanmamk lazım demekkii :76::76:[sıze=3]kızlar bende kaldırmıştım[/sıze]
hoş geldin canım yoğunsun demi :26: ALLAH güç kuvet kolaylık versingeldim bacım geldiimmmm
havalar aldanmamk lazım demekkii :76::76:
Amannn iyiki kaldırmışım valla mis gibi kurtuldum temizliktende :93::93:
benımkıdeee yarınn çıkacakk boyleee bagıracakk fatoşş gelll nolursunn doğum gününü unuttugum için çok pişmanım diyeeeeeeeeeeeeeeee
eski remixi bulsam onada gülerdinde bulamadım şimdi[sıze=3]kız çok güldürdün sabah sabah beniiii allahtan seni gülüdürsün canımmmm[/sıze]
[sıze=3]eşim diyorki kız orada ne oluyorkiiiiiiiiiiiiii çıldırmış gübi gülüyorsunNereden bilsin burada neler olduğunu [/sıze]
benımkıdeee yarınn çıkacakk boyleee bagıracakk fatoşş gelll nolursunn doğum gününü unuttugum için çok pişmanım diyeeeeeeeeeeeeeeee
ohhhhh o zmnn totonn donsunn buz gibii olsunnnnn
ya aslında burada havalr güzeldide
hoş geldin canım yoğunsun demi :26: ALLAH güç kuvet kolaylık versinYeterciğim sende hoş geldin nasılsınız kızlar görüşmeyeli
ayyyy çokkk güldüm adaşbenımkıdeee yarınn çıkacakk boyleee bagıracakk fatoşş gelll nolursunn doğum gününü unuttugum için çok pişmanım diyeeeeeeeeeeeeeeee
canım arkadaşım geçmiş olsun eee artık gitgide ağırlaşıyorsunduru zaten yoruu işler ypmıyorum haftada bir süpürge toz alma işi ütü işi oluyo hepsi yanı güne denk gelmiyo zaten birde yemek hazırlam işi süreklide yatmak istemiyorum uyku modu kafamı sersm ediyo yatmak işkence gibi sırt ağrısı yapıyo oturmak desen ayrı kemiklerim batıyo oooof ne çok şikayet ettim dimi
neeeee :26: sobayımı kaldırdın :44: gerçi aydın la kayseri hava durumu bir değildir mutlaka ama yinede dışarısı ne kadar sıcak olsada eler soğuk olur demi kızlar yanlışım varsa düzeltin abi :86:
aynen canım aynen kaç gündür üşüyorum diyemiyorum adamaa ..hemen söyleniyoo[sıze=3]ya aslında burada havalr güzeldide [/sıze]
[sıze=3]ama benim sorunevimiz çok küçük eşimi görmeye gelenler var kalbalık oluncaoturacak yer yokk diye kaldırmıştım ama eşim akşam bana dediki sana müstehak donsun poponda anla erkenden sobamı kalkarmış[/sıze]
[sıze=3]çok şükür canım yaaaaaaaaa[/sıze]
[sıze=3]sağolsun kızlar güldürüyorlar [/sıze]
yanlışın yok abiiayyyy çokkk güldüm adaş:86: Dur be süpriz ar dedik işte anı bozma triplere girme
canım arkadaşım geçmiş olsun eee artık gitgide ağırlaşıyorsunInşallah rahat geçirirsin doğuma kadar
neeeee :26: Sobayımı kaldırdın :44: Gerçi aydın la kayseri hava durumu bir değildir mutlaka ama yinede dışarısı ne kadar sıcak olsada eler soğuk olur demi kızlar yanlışım varsa düzeltin abi :86:
hoş buldum canımşifam hoşgeldin tekrardan
gülelim tabi yaaa hiç yüzümüz solmasınçok şükür canım yaaaaaaaaa
sağolsun kızlar güldürüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?