kızlar ben de kaçtım eşim erken geldi kardan dolayı...kendinize iyi bakın...
sisi hoşgeldin canım ne var ne yok
arkadaşlar ablamın yumurtaları toplamışlar 5 tane almışlar onunda size selamı var
merhaba arkadaslar bu siteye yeni uye oldum ama 1 aydir takip ediyorum. simdi size benim basimdan gecenleri anlatim belki yardimci olur cunku bana oldu. ben hollandada kaliyorum bir ay sonra bir senedir evliyim. ilk 3 ay korunduk sonra birakdim bebek istedigim icin ama bir turlu olmadi herangi saglik problemimiz de yok du ama icden ice beni bu kemirmeye basladi.. clearblue ovulasyonu aldim ve yumurtlama gunumu hesaplamaya basladim yumurtladigimi gordugum an iliskiye girdik ve sonrada yatagimdan hemen kalkmadim altima yastik alip uzandim bir saat. sicak dus almadim. butun bu bilgileri sitelerden bilgi toplayarak aldim ve simdi yaptigim hatayi anliyorum iliskimizden sonra ben hemen yatakdan kalkiyordum ve sicak dus aliyordum spermler daha ulasmadan disari akiyormus. ve simdi hamileyim yani hemen bebegime hamile kalmisim simdi ucuyoruz inanilmaz guzel bir duygu INSALLAH ALLAHIM HERKEZE NASIP EDER. ha bu arada benimle evlenen cocuk arkadasim benimle birlikde hamile aramizda 3 hafta var destek oluyoruz birbirimize superrrr bisey. niyemi ayzdim belki sizlerede bir umut olur. ben hamile kalan arkadaslarin yazdiklarini okuyunca cok mutlu oluyordum. opuyorum sizleri
merhaba arkadaşlar bende polikistik over var igne tedavisi gördüm bu ay adetim 15 gün gecikti ama aynı adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo test yaptım ama hamile degilim bu normalmi yani sancı
canım inş bu ağrıların iyiye işarettir dediğin gibib kısmetse bu ay gelir bebişin
bizde özledik seni nerelerdesin bakem olumunekankayizsmile
canim,RABBIMIN bana hayirlisini nasip etmesini diliyorum,ben de sizi ozledim,2gundur musafirlerim vardi nete giremiyordum,bugun gittiler.
dualarimiz seninle arkadasim,insallah RABBIM hakettiyin mutlulugu sana yasatir canim,geriye karninda bebisinle donersin,insallah her sey yolunda gidercanlarım günaydın bugün gidiyoruz istanbula hayırlısıyla dün gece dr.sonuçları çok beğendi 4 tane yumurtam 7 tane olmuş yüzde 50 şans veriyorum ümitliyim senden dedi canlarım hep ettiğiniz duaların yüzü suyu hürmetine oldu böyle inanıyorum çatlatma iğnemi saat 1.de vurdu yarın sabah 9.da hastanede hazır bulun dedi canlarım orda görümcemde kalıcam internet varmı bilmiyorum alıcaz diyolardı varsa gelişmeleri yazarım eğer yoksa kızkardeşim melondan haber yollarım inanın oda sizleri çok seviyo her birinize dua ediyo ne kadar candan insanlar abla ama ben yazmaya çekiniyorum diyo bende çekinme onlar çok iyi diyorum canlarım inanın bugüne kadar kızkardeşimin desteği olmasa napardım bilmiyorum 6 yaşındaki oğlu bile dua ediyo bugün heyecanlıyım biliyorum yarın tedirginliğe dönecek canlarım dualarınızı esirgemeyin benden hayatımın dönüm noktasındayım şimdi hazırlık yapıyorum kalkmam lazım güzeller hepinizi çok seviyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim dua edin bana
guzel sonuclar alirsin canimkızlar saat 3 ten sonra çıkacak tahliler
RABBIM sizin icin en hayirlisini nasip etsin,dualarimizi geri cevirmesin,çok saolun kızlar çok seviyorum sizi iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu dr iyi birine benziyor babacan bir tavrı var devlet hastanesinde emekli olmuş şimdi özel hastanede görev alıyor ..eşimin tahliline bakınca oda geçengünki dr gibi çok düşük dedi varkikoselde yok dedi ..eşimden hem hormon hem sperm tahlili istedi ve eşime bu zamana kadar hormonlarına bakılmaması büyük bir eksiklik dedi tahlilerden sonra görüşelim dedi eyvahedigeldismile
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum içimden birazda olsa yükselme olmuştur diyorum çünkü eşimle beraber 2 aydır sigara içmiyoruz onunda büyük bir etkisi vardır bakalım artık sonuç ne çıkacak
bi debenim durumuma bakin kizlar ,biz esimin abisiyle(tabiiki esiyle de)oturuyoruz,bi de ikiz kizlari var,onumuzdeki ay 2 yaslari oluyor,anliycaginiz siz telefonda duyuyorsaniz o sozleri ben her gun,her saat duyuyorum,bazan uzuluyorum,icimde firtinalar kopuyor,bazan da onlarin da bebeklerini sevmek hakki var,baska ne zaman sevecekler ki diyorum.çok sağolun kızlar Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve duanız için..Babam ameliyat oldu hastanede hala eşimi bekliyorum bende işyerindeyim eşim gelice yine gidecez hastaneye.
ALLAH acil sifalar versin canim
tabiki bizde biliyoruz kaslen yapmadığını ama ben çok dikkat ederim ve senin gibi olayları incelerim.benim kaynımda öyle kızına gel babana sarıl baban ne söyle bakim "boncuk babam güzel babam şeker babam" dedirtir eşimle bende mal mal bakarız buğulu gözlerle kafamçokkarıştı inadına yapmıyolar ama incitiyolar farkında değiller
canim benim,bizi teselli eden birinin bunlari yazmasina inanamiyorum,her seyin ALLAHTAN oldugunu biliyoruz,her seyin dogru zamanini da O 'biliyor,boyle uzulerek ne kazaniriz ki?esin sana destek mi?-destek,yanindami?-yaninda,insallahta hep boyle olur,yani hep sukredecek seylerimiz vardir,sana bir az zaman ,git toparlan,seni cok seviyorum ve bu duruma cok uzuluyorum.nolur bunu ne kendine ne de esine yapma,bir gun toparlanicagindan eminim ve en kisa zamanda ''bunlari kizgin animda yazmisim''diyceksin veeeeeeeeeeee en guzel bombe haberi---'''hamileyimmmmmmmmm''haberini bizimle paylasicaksin,arkadaşlar size güzel haber vermeyi çok isterdim ama bugün yine umudum ve hayalerim yok oldu..RABBİM bana layık görmüyorsa ben nekadrda kendimi paralasam olmayacak ..dr tüpbebekten başka çare yok demiş ...gerçekten akızlar benim ne dayanacak gücüm nede sabrım kaldı .her seferinde umudmun ve hayalaeirimin suya düşmesinden YORULDUM her seferinde düşüp tekrar kalkmaktan YORULDUM benim bu üzüntüleri kaldırcaka takatimde kalmadı..üzülerek söylüyorum sizinle arkadaşlığım buraya kadarmış.artık size yazamıyacam ne olur yanlış anlamayın....birazda böyle denemek istiyorum çocuk düşüncesini kafamdan silmek istiyorum bunu ne kadarr başarabilirim bilmiyorum hepiniz hakkınızı helal edin sizinle iyi kötü günlerimiz geçti hiç birini unutmuyacam sizi kızkardeşimlerim gibi sevdim sizde aynı öyle sevdiniz eminim ..gönlüm sizden böyle ayrılmayı istemiyor ama işte dediğim gibi bu bebek fikrinden tamamiyle uzaklaşmak istiyorum (delirmeden)
nevo,ipek,sevda,esra,duru,sisi,bulut,yıldız,jollita,umdumolsun,tuyaneda,bynkutluay,nazraca tüm içtenliğimle söylüyorum hepinizi çok sevdim mafoldumben
nevo:sen bizim iylik meleğimiz sevecen ,merhametli ve kendinden önce bizi düşünen bir insansın diğer arkadaşlarım alınmasın senin yerin başkaydıopuyorumnanaktaninş sen arkadaşlara güzel haberler vereceksin bunu bütün kalbimle isitiyorum
(hacet namazına kalkamıyacağım için üzgünüm)
ipek:hanımhanımcık(geçen sana msndede söyledim öyle hisettim seni) kilolarını fazlasıyla gereksiz yere dert eden .bu bebek konusunda biize elinden geldiğince yardım etmek isteyen bir insanopuyorumnanaktan
sevda:ah sevdam az çekmedin bende her seferinde kafana vurup durdum :mymeka: ama insanın sevdiğine nazı geçermiş seni çok seviyorum opuyorumnanaktan
esram:sen bizim tatlı ve nazlı bebişimizi annesi ,sen her seferinde bize sizinde olacak ben buna inanıyorum demenle bize moral vermen ve her sefeinde dualarından bizi mahrum bırakmayan bir insansın bide hamile halinle bize kahve yapıp ta dopiğe kadar üşşenmeden bize getirmenkaydirigubbakcemile3 benim nazlı yeğeni,min tatlı annesi opuyorumnanaktan
duru :sen bizim en kıymetli annemizsin uzun zamandır aramızda olmasanda seni unutmadık bebişinle sağlıklı uzun mutlu yıllar diliyorumopuyorumnanaktan
sisi:eskisi kadar uğramsanda aklımdasın perizademizin fındıkkurdu annesisin sana hayırlı doğumlar diliyorum bahtı güzel olsun kuzucuğunun opuyorumnanaktan
buklut:dünür sende hamiş kaldığından beri takılmıyordun ama olsun dünürüm olduğun için bişey diyemiyorum sorunsuz 9 ay geçirmeni diliyorum damadıma iyi bak opuyorumnanaktan
yıldızım:türkçeyi en tatlı konuşan azeri kızı senin yumurtalarımı çatladı diyeceğin yerde patladı demeni hiç unutmuyacam benim sabır taşım RABBİM bu sabrının mükafatını verecektir eminim opuyorumnanaktan
tuyaneda,tuğba,nazraca ,jollitave bynkutluay sizi ne kadarda kısa sürelişğine tanımışolsamda sizide diğer arkadaşlarım kadar sevdim RABBİM hepinize hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin sizi çok seviyorum ALLAHA emanet olun :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015
: :a015: :a015:
benincin yazdigin guzel sozler icin cok tesekkur ederim,inan hislerimiz karsiliklidir,seni o kadar cok sevdim ki en kisa zamanda .seni kaybetmeye de hic niyetim yok,hep dualarimdasin.
canim arkadasim nolur kedersize ''kadersiz''deme ,yeni uye oldugumda ben de yanlis okumustum ,sora o bana ''ben kedersizim,kadersiz diyilim,acaba kercekten de kadersizmiyim '' diye biseyler yazmisti,ben okudugumda cok kotu oldum,kendime o kadar kizdim ki.tamam söylemiycem nevbaharda üzmesin kendini insanın en sağlıksız düşündüğü zamanlar kızgın ve üzgün olduğu zamanlar kadersizde öyle zamanında.geçer inşallah herşey olmak için vaktini ve saatini bekliyor ablamın hiç aklından bile geçmeyeceği bir dönemde tüp bebek tedavisine başladı bence kadersizinde öyle olucak kendide şaşıp kalıcak
canim kedersizim sen kadersiz diyilsin,insallah RABBIMIN sevdiyi kullardan olursun,sabrinin mukafatini da O' verir.
sag ol canim,gercekten de boyle seyleri okudugumda umudum da artiyor.ALLAH razi olsun.günaydın kızlar....
şuan okadr kötüyüm okadar üzgünümki anlatamam.... demekki bnim sisinin durunun anlattıkları ve bizim gibi hamile kalanların anlattıklarının hiç anlamı olmamış... belki ben önceden bunları defalarca anlattım ama yine anlatacam... çocuk yapmaya karar verdik... 1 ay bekle 2 ay bekle 6 ay bekle 8 ay bekle derken beklemekle geçti... en sonunda bir doktora görünelim dedik... ve eşimin sperm değeri çok düşük çıktı ilk gittiğimizde 13 milyon sonrakinde 8 milyon ve sonrakiler facia.... bu arada bende eşimden geri kalan değildim yumurtlama bozukluğu tekrarlayan mantar hastalığı ve rahmimde kist... denemediğimiz hiç bişey kalmadı eşim e vitamini çinko hapı keçiboynuzu bal fındık fıstık ceviz karışımı çakşır macunu ben polen bal çörek otu tarçın karışımı sütlaç kabak çekirdeği ne derseniz yedik işte.... bunun haricinde kocakarılara bile gittim karasakız attılar... yok ziyarette çıkan inciri yedik çocuğu olmayanlar yermiş... hamamlara gittik belime bardak attılar vs. vs.. daha aklınıza hayalinize gelmeyen şeyler..... ondan sonra doktora gittik ve duyduğumuz şey şu... SİZ SADECE TÜP BEBEKLE ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ...Biz ne maddi ne manevi olarak tüp bebeğe hazır değildik... umudumuzu kestik artık bu iş bitti dedik.... üzüldüm ağladım.... ve ben bu kadar uğraşmışken yanımda çalışan bir arkadaş 2. ayında hamile kalmıştı.... isyan ettim belki eşimide kendiide yıprattım.... sonra rahatsızlandım... mantar kapmıştım o ay kullandığım fitillerin vajinal ovullerin hesabı yoktu.... ve adet olmadım okadar emindimki hamile olmadığıma test yapmadım.. çünkü fitil çok kullanmıştım imkanı yoktu.... veeee 3 gün hasta olmayınca evde son bir testim kalmıştı öylesine umutsuz bir şekilde yaptım sonuca inanamadım kocaman bir çirt çizgi.... eşim inanamadı ben hiç inamadım hemen doktora gidip kan testi verdik ve sonuç HAMİLEYDİM.....
doktor bile inanamadı.... eşimin sperm sayısı okadar düşüktüki normal yolla imkansızdı.... işte kurban olduğum rabbimin mucizesi okadar büyükki.....
Bunları yazdım çünkü kedersiz birdaha okusun diyeee.... Daha öncede yazmıştım ama okumayanlar vardır diyeee.... UMUT OLSUN DİYEEE.....
Nolursunuz umudunuzu yitirmeyin.... Birgün olacak ogün belki bu ay belki önümüzdeki ayy... belki 3 ay sonra ama olacak.... Doktorların her dediğiyle kendiniz üzmeyin stres yapmayın..... OLACAK...
ALLAH yardimcisi olsun,insallah en kisa zamanda bebisine kavusur.arkadaşlar dua edin ablamı(nazracayı) ameliyata aldılar yumurtaları topluyorlar
evet canim,gecmisi okudum ve cok kotu oldum,kedersizin bi gun doneceyine ve o mutlu haberi ilk bizimle paylasicagina inaniyorum.ahhh yıldızım hiç iyi şeyler okumicaksın canım....:gitme:
nevomm o listede 8. inaşşalaahh sen olacaksın sonra yıldız sonra nazraca tuyaneda sonrada bizler gelice arkandan
insallah canim,hayirlisiyla
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yildiz_azeri
acaba kedersiz senmisin?bilmiyorumkismileCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?