Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sisi hoşgeldin canım ne var ne yok

hoşbulduk canım ... okdar çok ilerlemişki sayfalar malesef geçmişi okuyamadım.evim çok kalabalık olduğu için size yazamadım .gerçi pc benim elime hiç geçmedi.2 kardeşim ve 2 yegenim bendeydi.bugun 2sini gönderdim yarında 2 sini ondan sonra yazarım artık. ama bu aralar belimden çok oturamıyom kaburgalarım batıyoo...

siz neler yaptınız?

merhaba arkadaşlar bende polikistik over var igne tedavisi gördüm bu ay adetim 15 gün gecikti ama aynı adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo test yaptım ama hamile degilim bu normalmi yani sancı

merhaba arkadaslar bu siteye yeni uye oldum ama 1 aydir takip ediyorum. simdi size benim basimdan gecenleri anlatim belki yardimci olur cunku bana oldu. ben hollandada kaliyorum bir ay sonra bir senedir evliyim. ilk 3 ay korunduk sonra birakdim bebek istedigim icin ama bir turlu olmadi herangi saglik problemimiz de yok du ama icden ice beni bu kemirmeye basladi.. clearblue ovulasyonu aldim ve yumurtlama gunumu hesaplamaya basladim yumurtladigimi gordugum an iliskiye girdik ve sonrada yatagimdan hemen kalkmadim altima yastik alip uzandim bir saat. sicak dus almadim. butun bu bilgileri sitelerden bilgi toplayarak aldim ve simdi yaptigim hatayi anliyorum iliskimizden sonra ben hemen yatakdan kalkiyordum ve sicak dus aliyordum spermler daha ulasmadan disari akiyormus. ve simdi hamileyim yani hemen bebegime hamile kalmisim simdi ucuyoruz inanilmaz guzel bir duygu INSALLAH ALLAHIM HERKEZE NASIP EDER. ha bu arada benimle evlenen cocuk arkadasim benimle birlikde hamile aramizda 3 hafta var destek oluyoruz birbirimize superrrr bisey. niyemi ayzdim belki sizlerede bir umut olur. ben hamile kalan arkadaslarin yazdiklarini okuyunca cok mutlu oluyordum. opuyorum sizleri

arkadaşlar ablamın yumurtaları toplamışlar 5 tane almışlar onunda size selamı var

darısı başımıza inşallah. tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

merhaba arkadaşlar bende polikistik over var igne tedavisi gördüm bu ay adetim 15 gün gecikti ama aynı adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo test yaptım ama hamile degilim bu normalmi yani sancı

canım iğne tedavisi derken anlamadım....bide kanda baktır istersen daha kesin sonuç alırsın...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay, yildiz_azeri+

kızlar nasılsınız

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yildiz_azeri
acaba kedersiz senmisin?bilmiyorumkismileCADIARZU

ben dun adet oldum,hic agrim falan da olmadi,uzulmedim de,3 gun de once oldum,gecikib te sora adet oldugumda daha cok uzuluyorum,umutlarim suya dusuyor diye dahada mahvoluyorum.
insallah onumuzdeki ay guzel heber veririm .bu ay yine bal tarcin polen corekotu kuru kullanicam,hatta bugun basladim bile.gecen ay gec kullanmaya basladim,faydasini gormedim,insallah bu ay gorurum.
benim yumurtam catlamiyordu,yada gec catliyordu,ama bu sefer catlamisti,kullandigim kurden olmali.insallah daha da guzel olur.

kurden baska hic bi sey kullanmiycagima karar verdim,2-3 ay tedaviye ara vericem,esimin spermlerini yukseltmeye calisicam.ya kizlar,burda keciboynuzu bulamiyorum,yok,ya da azerice ismi baska ,bana yardimci olurmusunuz?azerice ismini bilen duyan varsa nolur bana da yardimci olun.esimin spermleri gecen ay cok dusuk cikmisti,2 hafta falan bal polen tarcin karisimi veriyorum,insallah faydasi olmustur,bi hafta sora yeniden test tapmayi dusunuyorum,hayirlisi.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
yildiz_azeri
acaba kedersiz senmisin?bilmiyorumkismileCADIARZU

ay arkadaşım gerçekten nekadar dikkatsizim çok teşekkür ederim sana , hiç dikkat etmemişim sen yazıca farkettim gerçekten kedersiz hakkını helal et özür dilerim hiç farketmedim aklım son günlerde çok karışık yanlış okumuşum çok utanıyorum gerçekten özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…