Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bende senin için araştırdım ama azerice öle bişide yazmıyo lügatımızda yok bu söz diye çıkıyo karşıma.sperm sayısını arttırmak için çakşır suyu var bana çok övdüler kullanan arkadaşım faydasını gördü netten de araştırabilirsin kafana yatarsa orda numarası var birde haddimi aşarak bişi daha sölicem eşine verdiğin karışımda tarçının etkisini bilmem ama arı sütü karıştırsan daha ii olur derim dr larda onu öneriyo birde bildiğim kadarıyla spermlerden en sağlıklı sonucu tahlil yaptıktan 2 yada 3 ay sonra alırsın çünkü sayılar 2 yada 3 ayda ancak yükseliyomuş gittiğim tüm dr lar bize öle dedi.allah en kısa sürede derdimize derman yuvalarımıza huzurla birlikte sağlıklı yavrular nasip etsin

ama bu haksızlık ben geldim yine bizim bacılar yook ortadalmaz: hata bende millet kocişinin koynuna giriyo ben öle açıyorum tabi olmaz dimi:roflol:neyse okuyan arkadaşım bana bi cevap verir diye umuyorum problem bayan derki ( yani ben çatlak tubiş)bu ay normal tarihten 4 gün önce benim kırmızı ışıklar yandı ama nedendir anlayamadım rengi çok açık ve kahvemsi ayrıca çok az geliyo yani ben buna af buyrun adet diyemem varla yok arası bi durum progeston ilacının acımasızlığı olabilirmi bu durum acaba şimdiden teşekkürler çok öpüyorum sizleri allaha emanetsiniz güzeller

her insan hata yapa bilir canim,yeter ki farkina varalim,insallah affeder seni o o kadar iyi biridir ki,istese de yapamaz.o kadar genis kalbi var ki,hic kimseye kiyamaz.sen de uzulme artik canim.
tam anliyamadim,azerbaycandami numarsi var?burdami oturuyor?oyleyse ver numarsaini nolur,ALLAH razi olsun senden.bi de caksir otunu da netten arastirdim,ama onu da burda bulacakmiyim bilmiyorum,ban yardim edersen cok mutlu etmis olursun.
esim gecen ay qrip kapmisti,cok zor atlatti,sperm analizi de o sirada vermisti,dr qrip de dusurmus ola bilir demisti,o yuzden bi de tekrar denemek istiyoruz.
allah en kısa sürede derdimize derman yuvalarımıza huzurla birlikte sağlıklı yavrular nasip etsin AMIN CANIM,INSALLAH RABBIM ONA ACILAN ELLERIMIZI GERI CEVIRMEZ

canim,o zaman bizde gec olduguna gore giremiyorum,aramizda 2 saat fark var.
ben de normal tarihten 3 gun once oldum,ama sevindim cunki benimki biraz duzensiz,one atladiginda seviniyorum,ama hic bi sey olmadan geciktiyimde yine umutlaniyorum,sora yine sonu husran oluyor,o yuzden boylesi daha iyi bence ,bebek yoksa hic olmasa geckme olmasin,cunki sora zor toparlaniyorum.
senin durumuna geldikte ise ben hic progestron kullanmadim,insallah kullanan arkadaslar yardimci olurlar.senin adetin normalmi?

günaydın a.s. umarım bugün daha güzel bir gün olur hepimiz için
ben kedersizin tefriciyelerini bitirdim sevdam düşermisin listeden ben,m için ablamın okuduklarıda
tamamdır

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. fsdedp.....................
2. umudunukaybetme....
3.jollita...................
4.bynkutluay.........
5.gülcedetay.......

kızlar yeni liste bu hafta ftsdp umudunukaybetme ve jollita sırada ama ftsdp uzun zamandır yok
onun yerine etipufumun bir an önce iyileşip sağlıklı hamilelik geçirmesi için etipufa okuyalım diyorum ne dersiniz

ıPEK ıÇıN
ablası......2000 OKUDU
kedersiz..800
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950 OKUDU
ipek...........44 OKUDU
etipuf..........50 OKUDU
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN ıÇıN
kedersiz...1000 OKUDU
ipek.........1650 OKUDU
etipuf.......50 OKUDU
nevo.........600 OKUDU
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN ıÇıN
ailesi:).....2000
ipek........850 OKUDU
etipuf......50 OKUDU
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

GÜNAYDIN ıPEĞıM ETıPUFUM
ekledim okuduklarını Allah kabul etsin canım
evet bu hafta okunucaklar aşağıdadır

1. eti_puf...
2. umudunukaybetme....
3.jollita...................

günaydın kızlar mutlu günler...
olabilir ipeğim bencede...

ben dün akşam bitiremedim kedersiziminkini ama bugün biter babamın yanındaydım ona baktım misafirler hizmet derken fırsat bulamadım az kaldı ama biter bugün

nasılsınız bugün kızlar

Allah kabul etsin kızlar... İnşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmanızı hayırlı hamilelik geçirmenizi hayırlı evlatlarınız olmasını nasip etsin...opuyorumnanaktan

ben dün akşam bitiremedim kedersiziminkini ama bugün biter babamın yanındaydım ona baktım misafirler hizmet derken fırsat bulamadım az kaldı ama biter bugün

nasılsınız bugün kızlar

şükürler olsun iyiym canımcım sen nasılsın...
yollar buzlanmış yürüyerek geliyorum işe kaya kaya zor geldim...:dance:

Günaydın kızlar....
Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun... Şuan okadar mutlu oldumki anlatamam...ınanın gözlerimden yaş geliyor... ınsanın kendi ailesinin bile düşünmediğini burda siz düşünüyorsunuz... Rabbimm sen arkadaşlarımın gönüllerinin muradını ver.. yuvalarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim... Kızlar düşünüp yazmışsınız ama inşallah kimsenin hakkına saygısızlık etmedim.. Çünkü öncelik evlat sahibi olmak isteyenlerin olsun... ıpekcim sevdacım jollitam şuan ne nasıl yazacağımı bilmiyorum.. SıZ benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır...

şükürler olsun iyiym canımcım sen nasılsın...
yollar buzlanmış yürüyerek geliyorum işe kaya kaya zor geldim...:dance:

bizim burada ne kar ne buz kaldı çok rahat ama çok soğuk yaa kaydirigubbakcemile

senden de Allah razı olsun arkadaşım opuyorumnanaktan burada bizlerde bazı arkadaşlara öncelik verdik bu normal birşey hem ftsdp uzun zamandır yok gelene kadar da okumaya başlayamayız insanlar birbiri için çabalaması lazım tek taraflı olmaz :umursamaz:

etipufum sadece bebek için değil bebek rahme düşer ama riskli olur aynı senin gibi sen de önceliklisin benim gözümde hemde bizden daha önemdesin.boshayallersmile

CANIMMM...:1hug: SENDE ÖNCELİKLİSİN HEM ARTIK İKİ CANLISIN BİZDEN DAHA ÖNCELİKLİSİN BENCE...opuyorumnanaktan

CANIMMM...:1hug: SENDE ÖNCELİKLİSİN HEM ARTIK İKİ CANLISIN BİZDEN DAHA ÖNCELİKLİSİN BENCE...opuyorumnanaktan

:1hug: ÇOK SAĞOLUN.... :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s. a.s.

yarın yeni listeyi hazırlarız bakalım tamamlayabilicekmiyiz okumaları kedersizimde yok :gitme:

bu arada kızlar ben bu ay ateş ölçme işini yapıyorum bakalım doğru bir yöntemmi denicem 3 gündür ölçüyorum biraz geç başladım ama olsun..

bu ay adet olunca etipufum kaplıcalara gidicez inşallah eşimle haftasonu kalıcaz ve yumurta olayını yapıcam.birde onu deniyeyim.birde kenzül arş duasını yapıcam.bu ay geçti çünkü haftabaşında adet olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…