- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bu arada kızlar ben bu ay ateş ölçme işini yapıyorum bakalım doğru bir yöntemmi denicem 3 gündür ölçüyorum biraz geç başladım ama olsun..
Bu ay adet olunca etipufum kaplıcalara gidicez inşallah eşimle haftasonu kalıcaz ve yumurta olayını yapıcam.birde onu deniyeyim.birde kenzül arş duasını yapıcam.bu ay geçti çünkü haftabaşında adet olucam..
jolitam ordada cevap yazdım ama burayada yazayım
herkes kendisi atıcak ama içerik aynı olacak yani herkes aynı şeyi yazmış olacak.Ben taslak hazırladım bikaç değişim ekleme olucak.nerelere atılacağıda belli olacak bir arkadaşı bekliyorum o gelsin belli olacak herşey
bu arada kızlar ben bu ay ateş ölçme işini yapıyorum bakalım doğru bir yöntemmi denicem 3 gündür ölçüyorum biraz geç başladım ama olsun..
bu ay adet olunca etipufum kaplıcalara gidicez inşallah eşimle haftasonu kalıcaz ve yumurta olayını yapıcam.birde onu deniyeyim.birde kenzül arş duasını yapıcam.bu ay geçti çünkü haftabaşında adet olucam..
nolcak bizim bu halimiz :çok üzgünüm:
ben dun adet oldum,hic agrim falan da olmadi,uzulmedim de,3 gun de once oldum,gecikib te sora adet oldugumda daha cok uzuluyorum,umutlarim suya dusuyor diye dahada mahvoluyorum.
insallah onumuzdeki ay guzel heber veririm .bu ay yine bal tarcin polen corekotu kuru kullanicam,hatta bugun basladim bile.gecen ay gec kullanmaya basladim,faydasini gormedim,insallah bu ay gorurum.
benim yumurtam catlamiyordu,yada gec catliyordu,ama bu sefer catlamisti,kullandigim kurden olmali.insallah daha da guzel olur.
kurden baska hic bi sey kullanmiycagima karar verdim,2-3 ay tedaviye ara vericem,esimin spermlerini yukseltmeye calisicam.ya kizlar,burda keciboynuzu bulamiyorum,yok,ya da azerice ismi baska ,bana yardimci olurmusunuz?azerice ismini bilen duyan varsa nolur bana da yardimci olun.esimin spermleri gecen ay cok dusuk cikmisti,2 hafta falan bal polen tarcin karisimi veriyorum,insallah faydasi olmustur,bi hafta sora yeniden test tapmayi dusunuyorum,hayirlisi.
iyi geceler,nevom sana yetisemedim,oku-oku bitmedi gecmis
ama bu haksızlık ben geldim yine bizim bacılar yook ortadalmaz: hata bende millet kocişinin koynuna giriyo ben öle açıyorum tabi olmaz dimi:roflol:neyse okuyan arkadaşım bana bi cevap verir diye umuyorum problem bayan derki ( yani ben çatlak tubiş)bu ay normal tarihten 4 gün önce benim kırmızı ışıklar yandı ama nedendir anlayamadım rengi çok açık ve kahvemsi ayrıca çok az geliyo yani ben buna af buyrun adet diyemem varla yok arası bi durum progeston ilacının acımasızlığı olabilirmi bu durum acaba şimdiden teşekkürler çok öpüyorum sizleri allaha emanetsiniz güzeller
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. fsdedp.....................
2. umudunukaybetme....
3.jollita...................
4.bynkutluay.........
5.gülcedetay.......
kızlar yeni liste bu hafta ftsdp umudunukaybetme ve jollita sırada ama ftsdp uzun zamandır yok
onun yerine etipufumun bir an önce iyileşip sağlıklı hamilelik geçirmesi için etipufa okuyalım diyorum ne dersiniz
Günaydın kızlar....
Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun... Şuan okadar mutlu oldumki anlatamam...İnanın gözlerimden yaş geliyor... İnsanın kendi ailesinin bile düşünmediğini burda siz düşünüyorsunuz... Rabbimm sen arkadaşlarımın gönüllerinin muradını ver.. yuvalarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim... Kızlar düşünüp yazmışsınız ama inşallah kimsenin hakkına saygısızlık etmedim.. Çünkü öncelik evlat sahibi olmak isteyenlerin olsun... İpekcim sevdacım jollitam şuan ne nasıl yazacağımı bilmiyorum.. SİZ benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
kızlar yarın mail atma günümüz unutmayın lütfen ben yine hatırlatıcam zaten. ne yazılacak nerelere gönderileceği bugün en geç yarın belli olacak kızlar
bu ay adet olunca etipufum kaplıcalara gidicez inşallah eşimle haftasonu kalıcaz ve yumurta olayını yapıcam.birde onu deniyeyim.birde kenzül arş duasını yapıcam.bu ay geçti çünkü haftabaşında adet olucam..
evet yaa kedersizde keşke gelseydi.... gerçekten yeri çok belli.... nevoda bugün geç kaldı....bilmiyorumkismile
Ayy ben yumurtlama gÜnÜmÜ bulamıyorum yaa ovulasyon testİ alıcam sanırım ÇÜnkÜ o İnternette okuduĞum belİrtİlerİ farkedemİyorum ben..
Bendemİ bİr sorun var anlamadım...
slm kizlar
ayyyyyy cok yoruldum bitmedi gecmisiokumak
eee napionuz kizlar ne var ne yok
sevdacım bak tam yumurtlama gününe kadar bişey yapmayın tam yumurtlama gününde anlarsınya ozaman bişey yapın...hem eşinin bu süreç içinde spermleri toplanacak sayı artacak... birde diz dirsek pozisyonunu deneyin... gerçekten çok işe yarıyor... bak bende bulutta o yöntemi denediğimiz ay hamile kaldık...
ama eşin için kaplıca sıcak ortam iyi değil... sperm sayısını düşüyor bana öyle söylemişlerdi... gerçi bende söyleyenin yalancısıyım... yinede tam bir sorun... inşallah bu ay tutacak inşallh...
bol bol kabak çekirdeği çıtlatın...
nevom hoşgeldin canım ateş ölçmeyi yastığımın altında duruyo sabah uyanınca kolt altımdan ölçüyom(aslında en iyi sonuç anüsten ve dilden sanırım ama yapamam oralardan) sonra kalkıyom yaptığım birşey yok başka.
ben dün akşam bitiremedim kedersiziminkini ama bugün biter babamın yanındaydım ona baktım misafirler hizmet derken fırsat bulamadım az kaldı ama biter bugün
nasılsınız bugün kızlar
ben iyiyim canım sen nasılsın baban nasıl
Günaydın kızlar....
Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun... Şuan okadar mutlu oldumki anlatamam...İnanın gözlerimden yaş geliyor... İnsanın kendi ailesinin bile düşünmediğini burda siz düşünüyorsunuz... Rabbimm sen arkadaşlarımın gönüllerinin muradını ver.. yuvalarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbim... Kızlar düşünüp yazmışsınız ama inşallah kimsenin hakkına saygısızlık etmedim.. Çünkü öncelik evlat sahibi olmak isteyenlerin olsun... İpekcim sevdacım jollitam şuan ne nasıl yazacağımı bilmiyorum.. SİZ benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır...
bakalım canım
1.gün 36,7
2.gün 36,4
3.gün 36,4 ölçtüm 35 lilere indiğinde anlıcamki bişey yok bilmiyorumkismile tüp bebek zamanındada son bikaç gün ölçmüştüm test yaptırdığım gün düşmüştü 35,7 ye ozaman anlamıştım ama insan yinede inanmak istemiyo :ecrin_bebek: umarımm sen güzel haberler alıcaksın ve hamile olduğuna inanamıyacaksın canım :Saruboceq: 5 gün kaldııııııııı :lepi:
hiç kimseye ne haksızlık nede saygısızlık oluyo senin durumunda acil keşke daha önce aklımıza gelseydi ben sana ve jollitaya 1000 er tane umudunukaybetme içinse 500 tane alayım eğer eksik kalan olursa yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?