Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jolitam ordada cevap yazdım ama burayada yazayım
herkes kendisi atıcak ama içerik aynı olacak yani herkes aynı şeyi yazmış olacak.Ben taslak hazırladım bikaç değişim ekleme olucak.nerelere atılacağıda belli olacak bir arkadaşı bekliyorum o gelsin belli olacak herşey

ateş ölçme olayı neyki canım...
Kaplıca olayını bende yapıcam bursada çok ünlü bir kaplıca var inşallah bende oraya gitmek istiyorum... Aslında dediğin gibi bir hafta sonu kalsak süpper olur ama benim sadece pazar iznim var... Günü birlik gidip gelirim artık...

TAMAM CANIM... SEN GENE BURDAN HABER VERİRSİN BİZE...
İNŞALLAH SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ...
HERŞEYİ DEĞİŞTİREBİLEN HÜKÜMET BUNUDA YAPIVERSİN BİR ZAHMET...alsanaalsanasmile

sevdacım bak tam yumurtlama gününe kadar bişey yapmayın tam yumurtlama gününde anlarsınya ozaman bişey yapın... hem eşinin bu süreç içinde spermleri toplanacak sayı artacak... birde diz dirsek pozisyonunu deneyin... gerçekten çok işe yarıyor... bak bende bulutta o yöntemi denediğimiz ay hamile kaldık...

ama eşin için kaplıca sıcak ortam iyi değil... sperm sayısını düşüyor bana öyle söylemişlerdi... gerçi bende söyleyenin yalancısıyım... yinede tam bir sorun... inşallah bu ay tutacak inşallh...

bol bol kabak çekirdeği çıtlatın...

evet yaa kedersizde keşke gelseydi.... gerçekten yeri çok belli.... nevoda bugün geç kaldı....bilmiyorumkismile

Ayy ben yumurtlama gÜnÜmÜ bulamıyorum yaa ovulasyon testı alıcam sanırım ÇÜnkÜ o ınternette okuduĞum belırtılerı farkedemıyorum ben..
Bendemı bır sorun var anlamadım...

inşallah bu ay güzel haberler verirsin yıldızım. metanetin çok güzel, bunun mükafatını alacaksın inşallah...

etipufun dediği pozisyonu dene canım bulutta da işe yaradı...

iyi geceler,nevom sana yetisemedim,oku-oku bitmedi gecmis

olsun canım kalpler bir olsun...

tuğbacım ben progestan kullanırken böyle bi durum yaşamadım o yüzden bilemicem. bana doktorun dediğini söylim; progestan bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa adeti kolaylaştırır yani progestandan olduğunu sanmıyorum. bi test yapmaya ne dersin...

ben uyarım canım seve seve...

güzel anniş tabi bu durum çok acil buna okumicaz da neye okicaz...

sevdam canım ya arkadaşım dedi ki almanyada devlet bedava 6 tüp bebek hakkı veriyomuş herkese...bizimkilerle kıyasladım da....atarız mailleri tabi ne demek..

ya o ateş ölçme işini strezsiz yapabiliyosan yap canım. ben takiplerimde dr. zoruyla yaptım ve çok strese girdim.

evet yaa kedersizde keşke gelseydi.... gerçekten yeri çok belli.... nevoda bugün geç kaldı....bilmiyorumkismile

eşim geç gitti kızlar affedin...

Ayy ben yumurtlama gÜnÜmÜ bulamıyorum yaa ovulasyon testİ alıcam sanırım ÇÜnkÜ o İnternette okuduĞum belİrtİlerİ farkedemİyorum ben..
Bendemİ bİr sorun var anlamadım...

al canım ovulasyon testini bi de onu dene bakalım...

slm kizlar
ayyyyyy cok yoruldum bitmedi gecmisiokumak
eee napionuz kizlar ne var ne yok

kedersizsiz nasıl iyi olabilirsek o kadarız işte :umursamaz:

yok sadece ben kaplıca sularına girerim biliyorum spermlere iyi değil kaplıcanın banyosundan akıyo bende orada yapıcam.ama şu yumurtlama dönemine kadar ilişkiye girmemk mantıklı gelmiyo sonuçta sperm hücreleri zaten belirli zamandan sonra ölüyo ve yeniden yenilenmesi için rahatlaması gerekiyo anladınmı.Bilemiyorum yaa hem nasıl beklicez yaa biz adetimi beklemekte zorlanıyos :roflol: :kedi: ama şu olabilir yumurtaları uyarmamak için ilişkiye girmeme konusu olabilir CADIARZU
valla elimizden ne gelirse yiyos içiyos yapıyos :roflol:

nevom hoşgeldin canım ateş ölçmeyi yastığımın altında duruyo sabah uyanınca kolt altımdan ölçüyom(aslında en iyi sonuç anüsten ve dilden sanırım ama yapamam oralardan) sonra kalkıyom yaptığım birşey yok başka.

ben dil altından ölçüyodum ısı farkı oluyo yani....sonuçta hep aynı yerden olduktan sonra bişey farketmez belkide..

bakalım canım
1.gün 36,7
2.gün 36,4
3.gün 36,4 ölçtüm 35 lilere indiğinde anlıcamki bişey yok bilmiyorumkismile tüp bebek zamanındada son bikaç gün ölçmüştüm test yaptırdığım gün düşmüştü 35,7 ye ozaman anlamıştım ama insan yinede inanmak istemiyo :ecrin_bebek: umarımm sen güzel haberler alıcaksın ve hamile olduğuna inanamıyacaksın canım :Saruboceq: 5 gün kaldııııııııı :lepi:

hiç kimseye ne haksızlık nede saygısızlık oluyo senin durumunda acil keşke daha önce aklımıza gelseydi ben sana ve jollitaya 1000 er tane umudunukaybetme içinse 500 tane alayım eğer eksik kalan olursa yardım ederim

canım ben de 36,5 ta adet oldum hep...bakalım kaderimize ne yazılmış görücez hep beraber....acaba güzel haber vericekmiyim bilmiyorum canım umutsuz değilim ama korkuyorum her şeye hazırladım kendimi....ben olmasam bile burdan bi mutlu haber alıcaz inanın...

canım ben de bugün nurcanınkileri bitiririm...bu hafta napcam bilmiyorum herşey salı günü belli olacak. şimdilik herkes için 500 alim duruma göre daha da alabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…