ohhhh rahatlık varmış
melike sana maşallah diyorum hem bebiş hem ev birde buraya yetişiyosun maşaşllllaaaaahhhhh
okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaa
aplam yatakodasında beşiği koyamıyorum o yüzden Kuran ı Kerimi
koysam bişey olurmuu
melike başucuna kuranı kerimi koy bacım bişey olmazzzz rabbim kötülüklerden korusun paşamızııııı
tamam canım yapınca aklımda olsun resimliyecem sizeeohhhh yaptım geldim rahatladım wallaaa
tarfilim katıl sohbetimize
asicim ellerine sağlık güzel görünüyooo
nurcikim sende yaptığın bir gün koyarsın resmini
leydim güle güle
melike yattığı yatakta başının oraya kuranı kerimide koy canım sen ona nazar duası oku bebeklere annenin ve babanın daha çok nazarı değeermiş
kolay gelsin canımm..rica ederimm quzumm ..afiyet olsun tekrardankızlar bende kaçtımmm mutfağımı toparlayııııımmm evimi süpürüp silemmmmmm nurcan tekrar saol bebem tarif içiiiinnn
okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaa
aplam yatakodasında beşiği koyamıyorum o yüzden Kuran ı Kerimi
koysam bişey olurmuu
kızlar bende kaçtımmm mutfağımı toparlayııııımmm evimi süpürüp silemmmmmm nurcan tekrar saol bebem tarif içiiiinnn
walla ya insan en çok tuvalette rahat edermiş :))
saol aplacımm öle walla bide kocişş var onu unutmamak lazım saolsun peşinde dolandırıyoo
melike başucuna kuranı kerimi koy bacım bişey olmazzzz rabbim kötülüklerden korusun paşamızııııı
öptümm kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım yapınca aklımda olsun resimliyecem sizee
kolay gelsin canımm..rica ederimm quzumm ..afiyet olsun tekrardan
bende çıktım kızlarrr
tamam aplacımm koyuyorum hemen Allah razı olsun hepinizdennmelike evet asinin deği gibi başucuna koy küçük kuarnı kerimlerde var onlarda olur
güle güle kızlar bende çıkayım artık iş yapayım demi hepinizi öper ve çıkarım allah emant olun canlarım
melikkeeeeeee aldınmı msjlarımı cnmmmm
tamam aplacımm koyuyorum hemen Allah razı olsun hepinizdenn
aldımm quzumm ağzına yüreğine sağlık bidenemm Allah razı olsunn çok saol bitanemm
cvp yazamadım canım kusura bakma lütfen telde param yok((
öptüm quzum
cnm onası laf öleee cvp yaz diyemi yazdımmmm rabbim korusun paşanı emiiiii ben sana aradaa gönderirim haaa böle şeylerrrrr sakın cvp yazacam diye ezilip büzülme sadece çaldırmaya paran varsa çaldır aldığını anlayım yeter bideneeeemmm ah yakında olacankiiii ben ona nası dualar yazardımmm ama burdan bol bol okuyorum merak etme
oyy kurban olurumm datlımm ağzına yüreğine sağlık bidnemm Allah razı olsunn quzummmmmm
tamam datlımmm çok sevinirim çok öptüm quzu ben kaçıyım karnımı doyuruyum
slm nbr kızlarrrrrr
hoşgeldin nuraycımmmm iyiz sen nasılsın???
hoşbulduk demetim aman karmakarışık bi haldeyim kuzu yaa
ya geçenlerde hafif bi leke geldiydi ya o gün bu gündür bişi yok bugün test yaptım evde kendim yine bişi yok kafayı yiycem yaaa
yarın olsada dr gitsem bakalım ne çıkacak o ne diyecek
ne diyosun cnmmmm inşallaaah güzel haber veririsin bize yaaaa du bakalım belki testte çıkmamıştır hemen ümitsizliğe kapılma cnm yaaaaaa
valla canım inşallah hayırlısı bakalım bilmiyorum ya 13 gün oldu ya bilmiyorum belkide testte çıkmamış olabilir dediğin gibi bakalım yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak canım
kııızzzz ne diyonnn sen bu şimdimi sölenirrrr delüüüüüü cnm sizin sorununz neydi yannniiii normal olacak olursaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?