Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bende kaçtımmm mutfağımı toparlayııııımmm evimi süpürüp silemmmmmm nurcan tekrar saol bebem tarif içiiiinnn

ohhhh rahatlık varmış

melike sana maşallah diyorum hem bebiş hem ev birde buraya yetişiyosun maşaşllllaaaaahhhhh

walla ya insan en çok tuvalette rahat edermiş :))
saol aplacımm öle walla bide kocişş var onu unutmamak lazım saolsun peşinde dolandırıyoo

okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaa
aplam yatakodasında beşiği koyamıyorum o yüzden Kuran ı Kerimi
koysam bişey olurmuu

melike başucuna kuranı kerimi koy bacım bişey olmazzzz rabbim kötülüklerden korusun paşamızııııı

tamam canım yapınca aklımda olsun resimliyecem sizee

kızlar bende kaçtımmm mutfağımı toparlayııııımmm evimi süpürüp silemmmmmm nurcan tekrar saol bebem tarif içiiiinnn
kolay gelsin canımm..rica ederimm quzumm ..afiyet olsun tekrardan

bende çıktım kızlarrr

okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaa
aplam yatakodasında beşiği koyamıyorum o yüzden Kuran ı Kerimi
koysam bişey olurmuu

walla ya insan en çok tuvalette rahat edermiş :))
saol aplacımm öle walla bide kocişş var onu unutmamak lazım saolsun peşinde dolandırıyoo

melike başucuna kuranı kerimi koy bacım bişey olmazzzz rabbim kötülüklerden korusun paşamızııııı

öptümm kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım yapınca aklımda olsun resimliyecem sizee

kolay gelsin canımm..rica ederimm quzumm ..afiyet olsun tekrardan

bende çıktım kızlarrr

melike evet asinin deği gibi başucuna koy küçük kuarnı kerimlerde var onlarda olur
güle güle kızlar bende çıkayım artık iş yapayım demi hepinizi öper ve çıkarım allah emant olun canlarım

nurcanım sayfalar çok hızlı ilerliyo okumayı bile zor yetiştiriyom yaaaa bide yazmaya kalkarsam ohoooo

bu arada tuğba için kaç tane kaldı ayetel kürsi kalanı ben alayım

tamam aplacımm koyuyorum hemen Allah razı olsun hepinizdenn
melikkeeeeeee aldınmı msjlarımı cnmmmm

aldımm quzumm ağzına yüreğine sağlık bidenemm Allah razı olsunn çok saol bitanemm
cvp yazamadım canım kusura bakma lütfen telde param yok((
öptüm quzum

cnm onası laf öleee cvp yaz diyemi yazdımmmm rabbim korusun paşanı emiiiii ben sana aradaa gönderirim haaa böle şeylerrrrr sakın cvp yazacam diye ezilip büzülme sadece çaldırmaya paran varsa çaldır aldığını anlayım yeter bideneeeemmm ah yakında olacankiiii ben ona nası dualar yazardımmm ama burdan bol bol okuyorum merak etme

Son düzenleme:

oyy kurban olurumm datlımm ağzına yüreğine sağlık bidnemm Allah razı olsunn quzummmmmm
tamam datlımmm çok sevinirim çok öptüm quzu ben kaçıyım karnımı doyuruyum

oyy kurban olurumm datlımm ağzına yüreğine sağlık bidnemm Allah razı olsunn quzummmmmm
tamam datlımmm çok sevinirim çok öptüm quzu ben kaçıyım karnımı doyuruyum

rica ederim bebemmmm tek faydasını göründe o yazdıklarımınnnn ben yiyenimede okurum hep onu maşşallaaahh bu zamana kadar kem gözlerden korudu rabbimmmm
mutlaka oku ihmal etmeeeeee
hadi güle güle cnmmm yi yi bol bol yiiiii bebem memişlerine süt dolsun emiiiiiiii

hoşgeldin nuraycımmmm iyiz sen nasılsın???

hoşbulduk demetim aman karmakarışık bi haldeyim kuzu yaa
ya geçenlerde hafif bi leke geldiydi ya o gün bu gündür bişi yok bugün test yaptım evde kendim yine bişi yok kafayı yiycem yaaa
yarın olsada dr gitsem bakalım ne çıkacak o ne diyecek

ne diyosun cnmmmm inşallaaah güzel haber veririsin bize yaaaa du bakalım belki testte çıkmamıştır hemen ümitsizliğe kapılma cnm yaaaaaa

ne diyosun cnmmmm inşallaaah güzel haber veririsin bize yaaaa du bakalım belki testte çıkmamıştır hemen ümitsizliğe kapılma cnm yaaaaaa

valla canım inşallah hayırlısı bakalım bilmiyorum ya 13 gün oldu ya bilmiyorum belkide testte çıkmamış olabilir dediğin gibi bakalım yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak canım

kııızzzz ne diyonnn sen bu şimdimi sölenirrrr delüüüüüü cnm sizin sorununz neydi yannniiii normal olacak olursaaaa

kııızzzz ne diyonnn sen bu şimdimi sölenirrrr delüüüüüü cnm sizin sorununz neydi yannniiii normal olacak olursaaaa

ya canım o gün işte belli belirsiz olunca ha bugün ha yarın derken toplam 13 gün gecikti işte

benim yumurtlama sorunum vardı yumurtalıklarım yavaş çalışıomuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…