benimde gitmem lazım wcye ama gitmiyorum evide yeni temizledimm haa kaçırırsam tubişş kim temizlicekk
galiba tekerleme
eşimin aldığı bilekliği değişip bilezik almak için kuyumcuya girdim içerisi gül suyu kokuyo bende lokum koktu sinan dedim kuyumcu duymuş yok abla gül suyu dedi eşimde hamile hamlede eşim hamilede dedi sonra bi dede geldi keçi kemirmiş gibi kokuyo kokular birleşince dayanamadım kuyumcunun tezgahının altına çıkardım af buyurun eşim yine hamile hamişlede eşim hamilede kusura bakmayın dedi aaaay beni bi gülme aldı çıktık dedim sana fatmagülü izlemek yasak ne o rahmi gibi kkonuşuyosun o gün buün eşime rahmiiiiiiiiiii diye sesleniyorum kurban olayım rahmi gibide tontiş neyseki boyu varda azzıcık kurtarıyo tatluım yaaaaaaaa
de hayde ben acıktım yemekte yok yapılacak işte var yavaş yava yapayım midem harekete geçmek üzere hissediyorum herkesi çoköperim allaha emanetimsizniz
aplamm ben hiç düzenli içmedimm sütüü ilk zamanlarda içiyordumm
birde apla kan ilacı alıyorsun dimii
sütü kan ilacını aldıktan saatler sonra içç
saol datlımm
maşallah aplamm olmazsın hiç inşalahh
aplam çoğaltma böle devam et maşalahh güsell
aplamm yunus paşa 3810gr doğduu
tamam ben çıkıyorumsende tıpa al böle durumlarda guççük yasmin sulara boğmasın bizitubişşim altıma kaçırırsam sorumlusu sensin oonaaa göreeeee çok güldürme beni
valla ben totomu yıkayamıyorum bana sorma haydi öptümmmmmmmmmmmmbenimde gitmem lazım wcye ama gitmiyorum evide yeni temizledimm haa kaçırırsam tubişş kim temizlicekk
galiba tekerleme
eşimin aldığı bilekliği değişip bilezik almak için kuyumcuya girdim içerisi gül suyu kokuyo bende lokum koktu sinan dedim kuyumcu duymuş yok abla gül suyu dedi eşimde hamile hamlede eşim hamilede dedi sonra bi dede geldi keçi kemirmiş gibi kokuyo kokular birleşince dayanamadım kuyumcunun tezgahının altına çıkardım af buyurun eşim yine hamile hamişlede eşim hamilede kusura bakmayın dedi aaaay beni bi gülme aldı çıktık dedim sana fatmagülü izlemek yasak ne o rahmi gibi kkonuşuyosun o gün buün eşime rahmiiiiiiiiiii diye sesleniyorum kurban olayım rahmi gibide tontiş neyseki boyu varda azzıcık kurtarıyo tatluım yaaaaaaaa
de hayde ben acıktım yemekte yok yapılacak işte var yavaş yava yapayım midem harekete geçmek üzere hissediyorum herkesi çoköperim allaha emanetimsizniz
kızlar kocişime sinir oldum ya kaynımı aramaış yengeni pazara götür demiş
ben onun yanında rahat gezemem ki birde şimdi gelir gidleim diye ne gerek vardı sen beni karşılıyodun diyorum pazar arabası bile olsa taşıma sana kolay olsun dedim diyo
aplamm ben hiç düzenli içmedimm sütüü ilk zamanlarda içiyordumm
birde apla kan ilacı alıyorsun dimii
sütü kan ilacını aldıktan saatler sonra içç
saol datlımm
maşallah aplamm olmazsın hiç inşalahh
aplam çoğaltma böle devam et maşalahh güsell
aplamm yunus paşa 3810gr doğduu
ipem hemen bi bahane bulup yalancıktan pzarişini iptal ediyoruz kaynın gittikten sonra pazara koşuyoruz enüşteyede ince bi fırça kayıoyoruz ne dersin çomu yıkıcı oldunmkızlar kocişime sinir oldum ya kaynımı aramaış yengeni pazara götür demiş
ben onun yanında rahat gezemem ki birde şimdi gelir gidleim diye ne gerek vardı sen beni karşılıyodun diyorum pazar arabası bile olsa taşıma sana kolay olsun dedim diyo
olsun yardım eder iyi niyetli düşünmüş
bir daha gelmesini istemiyosan pazarda çok dolaştır
tamam ben çıkıyorumsende tıpa al böle durumlarda guççük yasmin sulara boğmasın bizi
ha unutmadan kızlar allah sizlerden razı olsun gönüllerinizdeki muratlarınızı en tez zamanda hayırlısıylşa versin dualarınız karşılığnı bulsun sağolun ne kadardua etsem azdır
olsun yardım eder iyi niyetli düşünmüş
bir daha gelmesini istemiyosan pazarda çok dolaştır
işte seni düşünmesi çok güsell maşalah Rabbim bozmasın ama işte birde rahat olamam durumu var dediğin gibii Allah kolaylık versin quzuu aman kıss aplaa boşver sen yap alışverişini o taşısınkızlar kocişime sinir oldum ya kaynımı aramaış yengeni pazara götür demiş
inşalah aplammmmmaşalalahhhhhhçok iyiymiş inş. benim kızımda tosuncuk olurda ele avuca tez gelir..
tamam ben çıkıyorumsende tıpa al böle durumlarda guççük yasmin sulara boğmasın bizi
valla ben totomu yıkayamıyorum bana sorma haydi öptümmmmmmmmmmmm
ha unutmadan kızlar allah sizlerden razı olsun gönüllerinizdeki muratlarınızı en tez zamanda hayırlısıylşa versin dualarınız karşılığnı bulsun sağolun ne kadardua etsem azdır
kızlar kocişime sinir oldum ya kaynımı aramaış yengeni pazara götür demiş
ipem hemen bi bahane bulup yalancıktan pzarişini iptal ediyoruz kaynın gittikten sonra pazara koşuyoruz enüşteyede ince bi fırça kayıoyoruz ne dersin çomu yıkıcı oldunm
ben kaçtım kızlar hakkat fenalık gelitooooooo
maşalah aplammmmkız komikmisin dedim ya gece yatarken süt için ilaçlardaki demir etkilenmesin ....valla ben sütün çok faydasını gördüm daha 28.haftada bizimki 1500 gr oldu 30 haftalıklarla aynı kilosu
gerçi ne kadar doğar onu bilmem
ben egenin bezini bağlayım kendime dün arabasının içine sokmaya çalıştı bezi güya arabayı bezliyo
güle güle datlımmmbi şey demedim zaten size diyorumbende çıkıyorum kızlar görüşürüz
bende çok sıkıştım ama yaptımm şimcibenimde gitmem lazım wcye ama gitmiyorum evide yeni temizledimm haa kaçırırsam tubişş kim temizlicekk
karı koca komiksinizzz allamaaagaliba tekerleme
ben egenin bezini bağlayım kendime dün arabasının içine sokmaya çalıştı bezi güya arabayı bezliyo
bi şey demedim zaten size diyorumbende çıkıyorum kızlar görüşürüz
iptal edersem olmaz tek gitmem gerekir tek başıma alışveriş yapmıyorum eşimle olduğu Zaman ben pazr arabasını alıyodum istediğim gibi geziyodum yürüyüş amaçlı sonra yavaş yavaş almaya başladığımda eşimde işten gelmiş beni pazarda karşılamış oluyodu ağır taşımıyodum kaynıma iptal ettim dersem akşam kavga ederiz gerginliğe gerek yok ben şimdi akşam tek daha rahat geziyorum bundan sonra düzenimizi bozmayalım derim sorun çıkmaz:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?