Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar kocişime sinir oldum ya kaynımı aramaış yengeni pazara götür demiş
ben onun yanında rahat gezemem ki birde şimdi gelir gidleim diye ne gerek vardı sen beni karşılıyodun diyorum pazar arabası bile olsa taşıma sana kolay olsun dedim diyo

benimde gitmem lazım wcye ama gitmiyorum evide yeni temizledimm haa kaçırırsam tubişş kim temizlicekk

maşalalahhhhhh çok iyiymiş inş. benim kızımda tosuncuk olurda ele avuca tez gelir..

tubişşim altıma kaçırırsam sorumlusu sensin oonaaa göreeeee çok güldürme beni
tamam ben çıkıyorumsende tıpa al böle durumlarda guççük yasmin sulara boğmasın bizi

benimde gitmem lazım wcye ama gitmiyorum evide yeni temizledimm haa kaçırırsam tubişş kim temizlicekk
valla ben totomu yıkayamıyorum bana sorma haydi öptümmmmmmmmmmmm

ha unutmadan kızlar allah sizlerden razı olsun gönüllerinizdeki muratlarınızı en tez zamanda hayırlısıylşa versin dualarınız karşılığnı bulsun sağolun ne kadardua etsem azdır

uyy yazıkk yaff kıyamamm enişteyee Rabbim birbirinize bağışlasın sizii
hadi datlımm git ye bişeylerr
sizde Rabbime emanet olunnn öptümmmm

olsun yardım eder iyi niyetli düşünmüş
bir daha gelmesini istemiyosan pazarda çok dolaştır

kız komikmisin dedim ya gece yatarken süt için ilaçlardaki demir etkilenmesin ....valla ben sütün çok faydasını gördüm daha 28.haftada bizimki 1500 gr oldu 30 haftalıklarla aynı kilosu
gerçi ne kadar doğar onu bilmem

ipem hemen bi bahane bulup yalancıktan pzarişini iptal ediyoruz kaynın gittikten sonra pazara koşuyoruz enüşteyede ince bi fırça kayıoyoruz ne dersin çomu yıkıcı oldunm
ben kaçtım kızlar hakkat fenalık gelitooooooo

ben egenin bezini bağlayım kendime dün arabasının içine sokmaya çalıştı bezi güya arabayı bezliyo

işte seni düşünmesi çok güsell maşalah Rabbim bozmasın ama işte birde rahat olamam durumu var dediğin gibii Allah kolaylık versin quzuu aman kıss aplaa boşver sen yap alışverişini o taşısın
maşalalahhhhhh çok iyiymiş inş. benim kızımda tosuncuk olurda ele avuca tez gelir..
inşalah aplammmm
ama doğduktan sonra çok hızlı alıyorlar kiloyu çabuk toıparlıyo
tamam sana demedim sayy :))))
oy kurban olurum aplamm sendende Rabbim razı olsun şifanı versin inşalahhh

canım seni düşünmüş kocişin kızma .. sen benimkinin dediğini duysan bugün.. doktor yavaş yavaş yemek yapabilir toz alabilirsin dedi benimkide çıkışta sakın toz falan almaya kalkma dedi e bende senm,ialcan dedim.. düşün yani toz almamı bile iş sayıyo adamcaz... çok görmüyorum 8 seneden sonra baba olcak inş...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

duru81 Kedersiz+ bebekdls bynkutluay+ leydim84 tarfil iipekk34+ asi38+

iptal edersem olmaz tek gitmem gerekir tek başıma alışveriş yapmıyorum eşimle olduğu Zaman ben pazr arabasını alıyodum istediğim gibi geziyodum yürüyüş amaçlı sonra yavaş yavaş almaya başladığımda eşimde işten gelmiş beni pazarda karşılamış oluyodu ağır taşımıyodum kaynıma iptal ettim dersem akşam kavga ederiz gerginliğe gerek yok ben şimdi akşam tek daha rahat geziyorum bundan sonra düzenimizi bozmayalım derim sorun çıkmaz:13:

maşalah aplammmm ömer paşayaa
hım ben kaçırmışım orayııı pardonnn
inşalahh tosun gibi doğarr

ben egenin bezini bağlayım kendime dün arabasının içine sokmaya çalıştı bezi güya arabayı bezliyo

bi şey demedim zaten size diyorum bende çıkıyorum kızlar görüşürüz
güle güle datlımmm

bende çok sıkıştım ama yaptımm şimci
karı koca komiksinizzz allamaaa

bi şey demedim zaten size diyorum bende çıkıyorum kızlar görüşürüz

ben boşuna sana güzin abla demiyorum bak çözümü buldun hemde kibarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…