Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çok sıkıştım ama yaptımm şimci

karı koca komiksinizzz allamaaa

benimki daha duruyor eccik daha tutarsam yunus uyanca da hiç gidememm

ohhhh harika gözüküyorr ellerinize sağlık beaa
aslında bende yapsaymıştımm keşkee yunus uyuduu bayaa
korkuyorum bişe başlarken yarım kalacak dişe giremiyorumm
bende dün puding yaptımmm 5 dk da böle şeylerle avunuyomm

kız nurcan ne ara yaptın kız o keki....

kızlar ben çıktım canlarım bulaşıkları makineye koyucam. sonra görüşürüz.. sizleri seveyruuum

kıslarr bana acil cevapp şimdii yunus sürekli sıçrıyo ağlayarak uyanıyor diee gittik cevşen aldık taktıkk sizce ağır gelirmi takıyım mı doğrumu

asi keki pişirmiş bile kızlar buyrunn ama tarifi ihlal etmiş biraz ,hamurun içine kakao girmiyordu hamurada koymak istemiş...

heee yaaa ama öle sankim daha güzel oldu sade kekten yana değilim onun için kuralların dışına çıktım nurcikkkk

sizi takip ediyom durucum herzamanki gibi
gir sende sohbete canım neden uzak duruyorsunkii
heee yaaa ama öle sankim daha güzel oldu sade kekten yana değilim onun için kuralların dışına çıktım nurcikkkk
kıss sadece olmuyacaktıkii..yarı kahve yarıda beyaz kalacaktı iki renkli olacaktı yanee ..olsun böylede güzel olmuşş ellerine sağlık

sizi takip ediyom durucum herzamanki gibi
gir sende sohbete canım neden uzak duruyorsunkii
kıss sadece olmuyacaktıkii..yarı kahve yarıda beyaz kalacaktı iki renkli olacaktı yanee ..olsun böylede güzel olmuşş ellerine sağlık

gardaşımm cevşeni takmakla iyi yapmışsın kuzum ...Allah kötülüklerden korusun yunus paşamızı

ohhhh yaptım geldim rahatladım wallaaa

tarfilim katıl sohbetimize

asicim ellerine sağlık güzel görünüyooo

nurcikim sende yaptığın bir gün koyarsın resmini

leydim güle güle

melike yattığı yatakta başının oraya kuranı kerimide koy canım sen ona nazar duası oku bebeklere annenin ve babanın daha çok nazarı değeermiş

kıslarr çıktım ben gerii öpüldünüzz sizi seviyoreeeeee
bende yaptım rahatladımm duru aplammm

okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaa
aplam yatakodasında beşiği koyamıyorum o yüzden Kuran ı Kerimi
koysam bişey olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…