benimki daha duruyor eccik daha tutarsam yunus uyanca da hiç gidememmbende çok sıkıştım ama yaptımm şimci
karı koca komiksinizzz allamaaa
asi keki pişirmiş bile kızlar buyrunn
güle güle gidin cicoşlar
tarfil aşağılarda ne ararsın bacıımmmm
asi keki pişirmiş bile kızlar buyrunnama tarifi ihlal etmiş biraz ,hamurun içine kakao girmiyordu hamurada koymak istemiş...
gir sende sohbete canım neden uzak duruyorsunkiisizi takip ediyom durucum herzamanki gibi
kıss sadece olmuyacaktıkii..yarı kahve yarıda beyaz kalacaktı iki renkli olacaktı yanee ..olsun böylede güzel olmuşş ellerine sağlıkheee yaaa ama öle sankim daha güzel oldu sade kekten yana değilim onun için kuralların dışına çıktım nurcikkkk
kız nurcan ne ara yaptın kız o keki....
kızlar ben çıktım canlarım bulaşıkları makineye koyucam. sonra görüşürüz.. sizleri seveyruuum
gir sende sohbete canım neden uzak duruyorsunkiisizi takip ediyom durucum herzamanki gibi
kıss sadece olmuyacaktıkii..yarı kahve yarıda beyaz kalacaktı iki renkli olacaktı yanee ..olsun böylede güzel olmuşş ellerine sağlıkheee yaaa ama öle sankim daha güzel oldu sade kekten yana değilim onun için kuralların dışına çıktım nurcikkkk
hadii kıslarr çabuk cvp lütfen uyandıı
gardaşımm cevşeni takmakla iyi yapmışsın kuzum ...Allah kötülüklerden korusun yunus paşamızı
bişey olmaz melikeeeee tak duanın ağırı olmazzz sen tak rabbimin izniyleee bişeycik olmazzzz
kıslarr çıktım ben gerii öpüldünüzz sizi seviyoreeeeee
bende yaptım rahatladımm duru aplammm
okuyorum apalcımm sürekli ama nazar duasını ezber yapamadım dahaaohhhh yaptım geldim rahatladım wallaaa
tarfilim katıl sohbetimize
asicim ellerine sağlık güzel görünüyooo
nurcikim sende yaptığın bir gün koyarsın resmini
leydim güle güle
melike yattığı yatakta başının oraya kuranı kerimide koy canım sen ona nazar duası oku bebeklere annenin ve babanın daha çok nazarı değeermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?