oy cnm benim yaaaaa rabbim kavuştursun inşallaaahhhhhhhne güzel yaa istediğin zaman aileni görebiliyorsunn ...benim öyle bir şansım yok maalesef senede bir görüyorumm
güle güle cnm bende kaçtımmmhayırlı gecelerr kızlarr çıkıyorum benn
tamam canım benim hayırlı geceler bende çıkıyorum:80::80::80:
eklenmiş çok hoş görünüyo
günaydınnnnnnn kızlar
ben artık TEYZEEEEE oldumama daha mutluluğunu yaşayamadık bebeğimiz kuvezde çok üzgünüz daha göremedik bebeişimizi bize göstermediler annesinede 1 gün sonra gösterdiler sadece 5 dk dokunmak yasak olacak şekiilde kardeşim çok üzgünnnnnnnnnnn bebeşini daha kucağına alamadı süt veremedi çok üzgünnnnnnn hepimiz çok üzgünüz bebişimize dua edin nolursunuz kızlarrrrrr
günaydınnnnnnn kızlar
ben artık TEYZEEEEE oldumama daha mutluluğunu yaşayamadık bebeğimiz kuvezde çok üzgünüz daha göremedik bebeişimizi bize göstermediler annesinede 1 gün sonra gösterdiler sadece 5 dk dokunmak yasak olacak şekiilde kardeşim çok üzgünnnnnnnnnnn bebeşini daha kucağına alamadı süt veremedi çok üzgünnnnnnn hepimiz çok üzgünüz bebişimize dua edin nolursunuz kızlarrrrrr
günaydınnnnnnn kızlar
çokkk sağolun kızlarr allah razı olsun annesin teselli ediyoruz tabi başka elimizden bişey gelmiyor ama herkesin bebşi 10 dk sonra kucağına getiririp veriliyor odalara onları her görmesinde ağlıyormakineyle süt sağmaya çalışıyoruz ama yeterli olmuyor olan sütü boşa gidiyor en az 40 ml olacakmış çünkü almaları için çok zor gerçekten allahım herkesin bebişini hemen kucağına almayı nasip etsinnn
duru sen bilirsin bebeğin şekeri ne kadar olmalıdır doğduğunda
canım şekeri bizlerin şekeri gibi herhalde hastanede hemşireler yapıyodu normal demişlerdi topuktan araştırırlar niye sordun ki canım
bebeğimizin şekeri 11 olarak doğmuş titriyomuş zaten doğduğunda sanırım bu şeker koması mı oluyor? yoğun bakım ünitesinde serumlarla ilaçlarla 40 a yükseltmişler şekerini 2 850 doğdu bebişkilo sorunumuz dan almadılar bebişi şekeri çok düşük olduğundan aldılar ve dengeleyene kadar vermicekler miş belki birkaç gün yatacak bilmiyoruz
anladım canım inan bu konuda bilgim yok kamercim ama korkma düzelir canım
günaydın kızlar...kamer allah analı babalı büyütsün bebişinizi çok geçmiş olsun bebekler güçlü oluyo
kısa sürede toplar kendini annesiyle kavuşurlar
inşallahhh allahım bebişimize güç versin bir an önce toparlansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?