Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzel yaa istediğin zaman aileni görebiliyorsunn ...benim öyle bir şansım yok maalesef senede bir görüyorumm
oy cnm benim yaaaaa rabbim kavuştursun inşallaaahhhhhhh
hayırlı gecelerr kızlarr çıkıyorum benn
güle güle cnm bende kaçtımmm
tamam canım benim hayırlı geceler bende çıkıyorum:80::80::80:

hadi hayırlı akşamlar cnm bende kaçtımmmm

günaydın minnoşlar tabi herzamanki gibi ben erkenciyim bugün fenayım ben kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo kemiklerim ağrıyoo ensemde başıma korkunç ağrı giriyo işe zor geldim allahım akşam olsada eve gitsem ama evdede dinlenemem

amannnnn sabah sabahhh negatifi saçtım yinede neyse ben ara ara gelirirm cicoşlar

nuraycım hayırlı haberlerini bekliyoruz 13 gün geçmiş evde yapılan testler bazen yanıltır seninde dediğin gibi kan tahlili en iyisiiii abuuuuuuheyecan yaptım şimdi

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnn kızlar
ben artık TEYZEEEEE oldumama daha mutluluğunu yaşayamadık bebeğimiz kuvezde çok üzgünüz daha göremedik bebeişimizi bize göstermediler annesinede 1 gün sonra gösterdiler sadece 5 dk dokunmak yasak olacak şekiilde kardeşim çok üzgünnnnnnnnnnnbebeşini daha kucağına alamadı süt veremedi çok üzgünnnnnnn hepimiz çok üzgünüzbebişimize dua edin nolursunuz kızlarrrrrr

yaaaa çok sevindimmm ne güzellll allahım bizlerede nasip etsinnn
canım tabiki dua ederizzzzz ne demek sizde üzülmeyin hiç bir şey olmaz allahın izni ileeeeeeee

gözünü aydın kamerciğim...üzülme yeni doğan bbekler çoğunlukla küveze alınıor inşallah bişe olmaz teyzesi sana teyze diecek bak bıcır bıcırannesi de süt veremedim die üzülmesin bak sonra hiç sütü olmaz moral verin ...dularım bebişle....ALLAHım kucağınıza almak nazip etsin.

çokkk sağolun kızlarr allah razı olsun annesin teselli ediyoruz tabi başka elimizden bişey gelmiyor ama herkesin bebşi 10 dk sonra kucağına getiririp veriliyor odalara onları her görmesinde ağlıyor makineyle süt sağmaya çalışıyoruz ama yeterli olmuyor olan sütü boşa gidiyor en az 40 ml olacakmış çünkü almaları için çok zor gerçekten allahım herkesin bebişini hemen kucağına almayı nasip etsinnn

günaydın kamercim lütfen üzülmeyin bebekler çabucak toparlanır bak burda işyerinde bir arkadaşım var erken doğum yaptı sanırım 7 aylıkken kuvöze koydular oda sağmış sütünü toparlanmış bebeiş anneside üzülmesin sütü kesilir siz moral verin dualarımız sizinle tekrar hayırlı olsun canım

canım ilk bir kaçgün zaten olmaz süt birde şimdi kardeşin üzülmüştür tabiki bununda etkisi olur
bitkisel çaylar var biz kardeşime almıştık içince 2.3 saate kadar süt geliyor hamde çok iyi şekilde dr önermişti bizede
inşşşş hiçbirşey olmayacak bebeği hem kardeşin hemde sizler seveceksiniz kucaklayacaksınız

Son düzenleme:
canım şekeri bizlerin şekeri gibi herhalde hastanede hemşireler yapıyodu normal demişlerdi topuktan araştırırlar niye sordun ki canım

bebeğimizin şekeri 11 olarak doğmuş titriyomuş zaten doğduğunda sanırım bu şeker koması mı oluyor? yoğun bakım ünitesinde serumlarla ilaçlarla 40 a yükseltmişler şekerini 2 850 doğdu bebiş kilo sorunumuz dan almadılar bebişi şekeri çok düşük olduğundan aldılar ve dengeleyene kadar vermicekler miş belki birkaç gün yatacak bilmiyoruz

anladım canım inan bu konuda bilgim yok kamercim ama korkma düzelir canım

günaydın kızlar...kamer allah analı babalı büyütsün bebişinizi çok geçmiş olsun bebekler güçlü oluyo
kısa sürede toplar kendini annesiyle kavuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…