ohhhhh sabah tokadımıda yedim kendime geldiimmmmmm
walla çok haklısın kaç yaşındayım çocuk gibi hareket ettimm müstehak banaaaaaaaa
geçmiş olsun ..iyiyim canım sabah sağlık ocağına aşı olmaya gittim ...dün gittim pazara ben aldım kaynım taşıdı geldik
iyiydi işte nasıl olsun
iyiyz sağol sen nasılsın kanı verdinmigünaydın kızlar nasılsınız
Sabah Şerifleriniz hayır...
Gününüz aydın...
Herşey gönlünüzce olsun cancanlar ...
Durucuğum geçmiş olsunRabbim şifanı versin inşallah daha iyi olacaksın
Hemşom gözünüz aydın olsun canım yeğen gelmiş dünyaya üzülme geçmiş olsun bak bebiş çabucak toparlanacak
İpekciğim nasılsın canım
Nurcan naber canım ne vvar ne yok Hatice nin tefriciyeyi okudum
Kızlarrrrrr çok kalamayacağım arçelik servis gelecekhenüz kahaltı yapmadım işler var vaktim kısa öpüldünüz
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlar nasılsınız
iyi bir ders oldu sana
geçmiş olsun ..
iyiyz sağol sen nasılsın kanı verdinmi
ALLAH iyilik versin aşı olmuşsun geçmiş olsun bende iyiyim canım yeniden derslerede çalışmam lazım uffffgünaydın canım iyiyim ben sen nasılsın
kolay gelsin sana canım...bir dahaki sınav ne zamann :26:sağol canım
oooo afiyet olsunvalla müzik ruhun gıdasıdır demiiii bende bi başka gün aynı senin gibi müzik eşliğinde yapayım ama bugün vaktim yokkkkk servis kaçta gelecek hiç fikrim yok ama işte her an gelecekler gibi hazır olmalıyım hemde derslere başlamam lazım bu kez süre az ünite çokkk offf off bittim ben haydi baş baş
günaydın canım hoş geldin
hayırdır inşallah güzel habermi gelecekiyiym verdim geldim sonuç yarına kalıyodu araya tanıdık koydum bi gün daha bekleyemem öğle sonu alıcam hayırlısıyla inşallah
iyiyim canım sabah sağlık ocağına aşı olmaya gittim ...dün gittim pazara ben aldım kaynım taşıdı geldik
iyiydi işte nasıl olsun
hayırdır inşallah güzel habermi gelecekben neler kaçırıyorum yawww :44: hadi hayırlısı inşşş tüm güzellikler güzel haberler bizlerle olur
tetanozmu canım
sağol canım 28 ve 29 mayıskolay gelsin sana canım...bir dahaki sınav ne zamann :26:
evet canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kayt oldum bu ilk yılım geçen hafta sonu ilk sınavlarımı verdimhoşbulduk canımkolay gelsin sanada ders çalışıcakmışsın rabbim zihin acıklığı versin ne dersi okuyomusun???
bayılırımmm süper bi müzikşuanda dinlediğim müzik
[video=dailymotion;xdpjwi]http://www.dailymotion.com/video/xdpjwi_sen-gelmez-oldun-fon-muzik_music#from=embediframe[/video]
inşallah canım hamileliğe delalettir gecikmen müjdeni ereceksin bzlere öğleden sonra inşşşcanım hayır olsun inşallah adetim 13 gün geçiktide kan verdim bugün
canım hayır olsun inşallah adetim 13 gün geçiktide kan verdim bugün
evet canım gitmişken tansiyon kilo ölçümü yaptılar kalp atışlarını dinlediler
tansiyonun nasıl çıktı kankievet canım gitmişken tansiyon kilo ölçümü yaptılar kalp atışlarını dinlediler
sağol canım 28 ve 29 mayıs
evet canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kayt oldum bu ilk yılım geçen hafta sonu ilk sınavlarımı verdimsıradaki sınaa hazırlık yapmam lazım
bayılırımmm süper bi müzik
inşallah canım hamileliğe delalettir gecikmen müjdeni ereceksin bzlere öğleden sonra inşşş
süper
ya bende bu gece simsiyah saçlı bir erkek bebek sevdim gülümsüyordu tatlı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?