Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar
kamer gözün aydın teyze olmuşsun ... allah analı babalı büyütsün ..inşallah bir an önce toparlanır bebeğiniz canım ..

nurcikim tuba için 30 ayetel kürsiyi okudum unutmadan söelim dedim

şimdi haticenin tefriciyesine başlıycam yoğunlaşmadan

günaydın nurcikiimmmm

evet ilaç aldım az önce şimdi acık rahatım sağolasın bacıımmm
günaydın canparem nasılsınn diyecem ama biraz abes olacak geçmiş sayfada gördüm rahatsızmışsın ...üşüttünmü acep .geçmiş olsun bahar havası serttir bacım dikkat et

tubişimize ayetel kürsi listesii

demetto.......30
seyhann........30
melike ..........30

kedersiz........15 okudu
nuray...........15
melike(annesi)30
ipek...............30
melike...........30
duru..............30 okudu
bebekdls........30
elif.................33
tarfil .............10

günaydın canparem nasılsınn diyecem ama biraz abes olacak geçmiş sayfada gördüm rahatsızmışsın ...üşüttünmü acep .geçmiş olsun bahar havası serttir bacım dikkat et

yok abes olmaz cicim pazar günü mutfak taşlarına çorapsız basarsam olacağı bu işte
birde karşımdaki arkadaş nezle ondan geçtimi geçmedimi bilmiyorum

yok abes olmaz cicim pazar günü mutfak taşlarına çorapsız basarsam olacağı bu işte
birde karşımdaki arkadaş nezle ondan geçtimi geçmedimi bilmiyorum
bu sana bacım hiç basılırmı çorapsız ,terliksiz ..hay Allah çok geçmiş olsun inşallah bu sefer çar çabuk atlatırsın cancazım

Son düzenleme:

Sabah Şerifleriniz hayır...
Gününüz aydın...
Herşey gönlünüzce olsun cancanlar ...

Durucuğum
geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah daha iyi olacaksın

Hemşom gözünüz aydın olsun canım yeğen gelmiş dünyaya üzülme geçmiş olsun bak bebiş çabucak toparlanacak

İpekciğim nasılsın canım

Nurcan naber canım ne vvar ne yok Hatice nin tefriciyeyi okudum

Kızlarrrrrr çok kalamayacağım arçelik servis gelecek henüz kahaltı yapmadım işler var vaktim kısa öpüldünüz

bu sana bacım hiç basılırmı çorapsız ,terliksiz ..hay Allah çok geçmiş olsun inşallah bu sefer çar çabuk atlatırsın cancazım

ohhhhh sabah tokadımıda yedim kendime geldiimmmmmm
walla çok haklısın kaç yaşındayım çocuk gibi hareket ettimm müstehak banaaaaaaaa

sağolasın canım sanada kolay gelsin

günaydın canım hoşgeldin..ben iyiyim sağol bebemm sen nasılsınn..kahvaltı yapacaksın herhalde afiyet olsun ben bugün yine kahvaltımı pc başında yapıyorumm bir yandan sizinle konuşuyorum bir yandanda fon müziklerini açtım öyle yapıyorum kahvaltımı

sağolasın canım sanada kolay gelsin
sağol canım

oooo afiyet olsun valla müzik ruhun gıdasıdır demiiii bende bi başka gün aynı senin gibi müzik eşliğinde yapayım ama bugün vaktim yokkkkk servis kaçta gelecek hiç fikrim yok ama işte her an gelecekler gibi hazır olmalıyım hemde derslere başlamam lazım bu kez süre az ünite çokkk offf off bittim ben haydi baş baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…