aminnnnnnn inşallah ipek sağol aşağıda sorduğum soruyu sen bilirsin ipek
günaydın kızlar...kamer allah analı babalı büyütsün bebişinizi çok geçmiş olsun bebekler güçlü oluyo
kısa sürede toplar kendini annesiyle kavuşurlar
günaydın ipeğimm
günaydın kızlar
kamer gözün aydın teyze olmuşsun ... allah analı babalı büyütsün ..inşallah bir an önce toparlanır bebeğiniz canım ..
günaydın canım geçmiş olsun sende hastaymışsın
günaydın canparem nasılsınn diyecem ama biraz abes olacak geçmiş sayfada gördüm rahatsızmışsın ...üşüttünmü acep .geçmiş olsun bahar havası serttir bacım dikkat etgünaydın nurcikiimmmm
evet ilaç aldım az önce şimdi acık rahatım sağolasın bacıımmm
günaydın canparem nasılsınn diyecem ama biraz abes olacak geçmiş sayfada gördüm rahatsızmışsın ...üşüttünmü acep .geçmiş olsun bahar havası serttir bacım dikkat et
bu sanayok abes olmaz cicim pazar günü mutfak taşlarına çorapsız basarsam olacağı bu işte
birde karşımdaki arkadaş nezle ondan geçtimi geçmedimi bilmiyorum
hoşbulduk tatlım iyiym şükür sen nasılsın..pazara gittinmi dün ,nasıl geçti :)kanki hoşgeldin
bu sanabacım hiç basılırmı çorapsız ,terliksiz ..hay Allah çok geçmiş olsun inşallah bu sefer çar çabuk atlatırsın cancazım
hoşbulduk tatlım iyiym şükür sen nasılsın..pazara gittinmi dün ,nasıl geçti :)
Sabah Şerifleriniz hayır...
Gününüz aydın...
Herşey gönlünüzce olsun cancanlar ...
Durucuğum geçmiş olsunRabbim şifanı versin inşallah daha iyi olacaksın
Hemşom gözünüz aydın olsun canım yeğen gelmiş dünyaya üzülme geçmiş olsun bak bebiş çabucak toparlanacak
İpekciğim nasılsın canım
Nurcan naber canım ne vvar ne yok Hatice nin tefriciyeyi okudum
Kızlarrrrrr çok kalamayacağım arçelik servis gelecekhenüz kahaltı yapmadım işler var vaktim kısa öpüldünüz
günaydın canım hoşgeldin..ben iyiyim sağol bebemm sen nasılsınn..kahvaltı yapacaksın herhalde afiyet olsun
Sabah Şerifleriniz hayır...
Gününüz aydın...
Herşey gönlünüzce olsun cancanlar ...
Durucuğum geçmiş olsunRabbim şifanı versin inşallah daha iyi olacaksın
Hemşom gözünüz aydın olsun canım yeğen gelmiş dünyaya üzülme geçmiş olsun bak bebiş çabucak toparlanacak
İpekciğim nasılsın canım
Nurcan naber canım ne vvar ne yok Hatice nin tefriciyeyi okudum
Kızlarrrrrr çok kalamayacağım arçelik servis gelecekhenüz kahaltı yapmadım işler var vaktim kısa öpüldünüz
sağol canımsağolasın canım sanada kolay gelsin
oooo afiyet olsungünaydın canım hoşgeldin..ben iyiyim sağol bebemm sen nasılsınn..kahvaltı yapacaksın herhalde afiyet olsunben bugün yine kahvaltımı pc başında yapıyorumm bir yandan sizinle konuşuyorum bir yandanda fon müziklerini açtım öyle yapıyorum kahvaltımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?